Şimdi Ara

Burun yamukluğundan dolayı ameliyat hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Sağlık durumum vs. özet isteyenler bunu atlasın asıl sorum aşağıda)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Merhaba arkadaşlar.. 1 yaşındayken geçirdiğim bi kazadan dolayı burnum yamuk büyüdü. ilk başlarda nefes problemim yokken büyüdükçe burnum tıkandı nefes alamaz oldum. yaptığım işlerde çok çabuk yorulmaya eskisi gibi futbol vs oynayamaz oldum. daha da sonra iyice halsizleştim kbb ye ne zaman gitsem sinüzit olmuşsun diyip ilaç verip gönderdi.. anlayacağını bende kronik sinüzit var sirekli tekrarlıyor kendini. ayrıca gece yatarken ağızdan nefes alıp veriyorum bu da bronşlarda iltihaba yol açıyormuş. Yaşım 20 ve dün özel bi hastaneye gittim muayene oldum.. Doktor rinoplasti ameliyatının gerektiğini söyledi 3k ile 5 k arası bi fiyat verdi. Ekonomik durumum buna müsait değil bu yüzden devlet hastanesinde ameliyat olmak istiyorum.Ancak devlette emliyat olanların sıkıntı yaşadığını okudum internette.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Size sorum önceden devlet hastanesinde bu ameliyatı olan var mı? Estetik olarak değerlendiriliyormuş o yüzden fiyatlandırma nasıl? ne kadarını devlet karşılıyor? Eğer olduysanız ve memnunsanız hangi şehirde hangi hastanede hangi doktora oldunuz?
    Yardımcı olan arkadaşlara çok müteşekkir olurum

• O soruları bilemeyeceğim de bir arkadaş olmuştu 1-2 hafta önce, geçen gün de tamponlar çıkartıldı sargılar açılıp, 24 yıldır ilk defa nefes aldım sanki, oksijenden bayılcaktım resmen dedi.
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam anlatıyorlar çok imreniyorum inan hayat zehir oldu yaşama isteğim kalmadı biran önce olsam da kurtulsam..
  • Bende pazartesi günü çapa'ya muayene icin gidicem, nefesimde problem var gibi hissediyorum ama asil amacim burun yamuklugunu düzeltmek, her sey yolunda giderse buraya konu acicam oncesi sonrasi diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum bendede var hocam.Sinüzit bendede hiç gitmiyor.Burnun üst tarafında hafif çıkıntı var.Sürekli tekrarlıyor.Kışın nasıl yatarken nefes alacaksam bilmiyorum.Sigarada var bende.Nefes darlığıda var + sinüzit + soğuk havada nefes aldırmayacak kadar sık öksürük hepsi var.Bir gün yatarken ölürüm heralde.

Kışın şimdilik cam kenarında camı çok az açıp havanın yüzüme gelmesini, ciğerleri üşütmemek içinde yorganı üstüme iyice çekerek sadece kafa dışarda kalacak şekilde yatıyorum, Ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 2 Eylül 2016; 22:19:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PsiKoman kullanıcısına yanıt
    beni de haberdar edersen sevinirim hocam inşallah problem çıkmaz.. birde çapa da olunca devlet masrafları karşılıyor mu bilgin var mı?
  • maalesef bende de sigara var hocam. aynı sorunlara sahibiz. ameliyattan sonra 2-3 ay kadar sigara yasakmış diye duyum aldım o zaman bırakmayı düşünüyorum hepten. tavsiyem en kısa zamanda maddi imkanın varsa ameliyatını olman.. inan adamda ne yaşama isteği bırakıyor ne özgüven
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ve burun ameliyatı oldum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • John-Reese kullanıcısına yanıt
    Tek ben değilmişim demekki. Bazen bu bedende olmasaymışım keşke diyorum.Maddi imkanımda yok.Sonumuz hayrolsun hocam.

Konuyu takip ediyorum hocam,gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 2 Eylül 2016; 22:30:48 >
  • Ben kocamustafapaşada muayene oldum ameliyat için 1200 tl fiyat biçti
    Burnumda hafif kemik eğriliği varmış ve burnumda et varmış onlar ameliyat ile düzeltecek
  • Vallaha hocam beni anlatmışsınız sanki ilkokul 5 te yüz üstü yere düştüm aileme söylemedim bişe olmaz diye.Ama büyüdükçe çok sıkıntı oldu bana sürekli tıkanık burnum ve kemik eğri bazen uyurken nefesim kesiliyor sanki boğuluyorum çok kötü bir durum konuyu takip ediyorum.Bakalım daha önce ameliyat olan kişiler de sonuç ne ?
  • Saglik bu, riske atmaya degmez. Bence para durumunu ayarlayip duzgun bir yerde ol ameliyatini gecte olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 3 Eylül 2016; 0:10:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Aynı durum bendede var hocam.Sinüzit bendede hiç gitmiyor.Burnun üst tarafında hafif çıkıntı var.Sürekli tekrarlıyor.Kışın nasıl yatarken nefes alacaksam bilmiyorum.Sigarada var bende.Nefes darlığıda var + sinüzit + soğuk havada nefes aldırmayacak kadar sık öksürük hepsi var.Bir gün yatarken ölürüm heralde.

Kışın şimdilik cam kenarında camı çok az açıp havanın yüzüme gelmesini, ciğerleri üşütmemek içinde yorganı üstüme iyice çekerek sadece kafa dışarda kalacak şekilde yatıyorum, Ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum.

Ağzımdan alırsın Nefes almaman imkansız hocam bugüne kadar kimse burnu kapalı olduğu için ölmedi

• İyi bir cerraha gitmeniz öneririm.Ben önceden 2 kez devlette oldum mahvettitiler burnumu.3.ameliyatimi olmak zorunda kaldım.Çok başarılı bir doktora gittim ve mükemmel hale getirdi burnumu.eğer istersen ankara veya istanbuldaydan doktor isimleri veririm ama bunların da ameliyat ücretleri yüksek tâbi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokalpss -- 3 Eylül 2016; 0:39:11 >
  • 5-6 bine yaparlar
  • Yaşım yirmi, aynı dertten muzdaribim ve John Reese'i seviyorum
  • Sutura Coronalis S kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyim hocam sigarada kullandığımdan ciğerlerde doluyor, sabaha karşı uyanmaya başlayıp bilinç gelmeye başladığı an sanki boğazıma birşey kaçmış gibi öksürme gelmeye başlıyor hızlı hızlı, nefes alınmıyor,yani sadece burun tıkanıklığı yok bende.bende kalkıp direk 1 küçük tabak yoğurt + sıcak çay ikilisini yapıyorum nefesim açılıyor.Tabi her gün olmuyor bu dediğim olay ciğerler üşürse oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 3 Eylül 2016; 4:20:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.