Bildirim
Burun estetiği oldum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı olsun hojam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ bir ihtimal yok artık bu muhtemel son -
fark efsane olmuş, umarım memnun kalırsınız. _____________________________ Every thought derives from a thwarted sensation -
Yaş sınırlaması varmı bu estetik için ?
Bide yapılımı filan zor oldumu kolay bir iş mi ?_____________________________ -
İnş kalırım şişlikler insin görücez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gaziantep -
quote:
Orijinalden alıntı: Tembel1i
Yaş sınırlaması varmı bu estetik için ?
Bide yapılımı filan zor oldumu kolay bir iş mi ?
Soruların cevabı youtube var kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gaziantep -
hocam kaça yaptırdın ? hangi doktor ? _____________________________ -
Benimde burnum laz burnu gibi bende yaptırmayı düşünüyorum herhangi bir ağrı oluyormu _____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE -
quote:
Orijinalden alıntı: Yelkovan_
hocam kaça yaptırdın ? hangi doktor ?
Gaziantep devlet hastanesi
Agrı yok kardesim yüzün şişiyor morarıyor sadece
nerede yaptırdığınızı sormadım hocam _____________________________ -
2000 tl
quote:
Orijinalden alıntı: Yelkovan_
nerede yaptırdığınızı sormadım hocam
Gaziantep hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
teşekkürler, geçmiş olsun _____________________________ -
Geçmiş olsun hocam ben de çift çene ameliyatı oldum fakat siz konuşabiliyor musunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
gecmis olsun kanki ben de burun ameliyatı oldum ama estetik degil nefes alamadıgım için.
estetik de olmayı düsünüyorum ama aklıma sey takıldı ilk burun ameliyatım cok kanlı gectigi icin silikon tampon takılmamıstı farklıydı ve cıkartılırken cok acı cektim
bu estetikte silikon takıyorlar mı??_____________________________ YA TOZU DUMANA KATARIZ YA DA TOZ DUMAN OLURUZ. -
quote:
Orijinalden alıntı: Orange Juice
Geçmiş olsun hocam ben de çift çene ameliyatı oldum fakat siz konuşabiliyor musunuz
Amalıyattan 4 saat sonra araba kullandım yarında işe baslıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Unbelievable7
gecmis olsun kanki ben de burun ameliyatı oldum ama estetik degil nefes alamadıgım için.
estetik de olmayı düsünüyorum ama aklıma sey takıldı ilk burun ameliyatım cok kanlı gectigi icin silikon tampon takılmamıstı farklıydı ve cıkartılırken cok acı cektim
bu estetikte silikon takıyorlar mı??
Artık tüm burun amalıyatları slikon tampon eski.gazlı bez olayı yok hiç kanama.olmadı
Huuuaaaaauaauuauauauaaaaauuuuuuuu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Ne gerek var olm
Ölünce zaten toprak olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- nasır bandı kullananların yorumları
- bursaspor pkk ile çatıştı
- betaserc kullananların yorumu
- ben birini sevmiyordum o da beni sevmiyordu
- eşkina balık taşı yorumları
- prompt mühendisliği nedir
- çay bardağı emojisi
- yeşil nasim
- discord açılacak mı
- guinness rekorlar kitabı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt