slm millet burun estetiği olan varmı varsa en uygun fiyatı kaça
izgicem metrosexuel falan mı olcan kardeşim;bi yandan epilasyon bi yandan estetik
[evlol][evlol][evlol][evlol][evlol]
nicki de bir hoş , ******* der gibi :)
Lütfen konuşmalarımıza biraz daha dikkat edelim
X-s-@-r-i-o
burnunda bir et fazlalığın varsa,senin için tıptaki arkadaşlara danışırım..fakat beyin etindeki bir noksandan mütevellit bir operasyon ise 2.kattan sağa döner,psikoloji'deki arkadaşlara ulaşmaya çalışırım..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ozzzy</i> <br />nicki de bir hoş ,******* der gibi :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> abicim yapmayın böle espriler yaw! [dont][vkng]
Bırakın estetiği falan günahtır ha gerçekten kötüdür yamuk falan onu anlarım ama keyfen ise sakat...
abi insanin en doal hali, en gusel halidir bence...saygilar
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by resim8987</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ozzzy</i> <br />nicki de bir hoş , ******** der gibi :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> abicim yapmayın böle espriler yaw! [dont][vkng] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
eski bir leman - lemanyak bağımlısı olarak belli bir kelime haznesi oluşmuş ister istemez. ilk gördüğümde , arkadaşın bu nickname i bu tür bir espri amaçlı olarak seçtiğini sandım . eğer gerçek ismi ise özür tabi , hayatta yapmadığım ne sevmediğim şeydir gerçek isimle dalga geçmek.
burun ameliyatı zor iştir , hele estetik , <b> eğer çoooook tanınmış ve başarı oranı %95 </b> olan bir doktor ve hastane tarafından yapılmazsa gerçekten şans işi.
Ben Deniz Akkaya'nın doktoru iyiymiş diye duymuştum ...
iyidir sanırım onun doktoru, türk lokumu falan yapıyodu dimi!:)) ama hesaplı olacağını pek sanmam denizi dokunmuş bikere o eller en az 2 mislini istemek hakkı bence [evlol][evlol]
İZGİ gel ben edeyim seni burun estetiği.Süper estetik yaparım ben...
emekli sandığına bedava ;) buradaki tıp fakültsi yapıyor
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ozzzy</i> <br />nicki de bir hoş , ******* der gibi :)