Şimdi Ara

burun estetik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm millet burun estetiği olan varmı varsa en uygun fiyatı kaça

• izgicem metrosexuel falan mı olcan kardeşim;bi yandan epilasyon bi yandan estetik
  • [evlol][evlol][evlol][evlol][evlol]
  • nicki de bir hoş , ******* der gibi :)

Lütfen konuşmalarımıza biraz daha dikkat edelim

X-s-@-r-i-o
  • burnunda bir et fazlalığın varsa,senin için tıptaki arkadaşlara danışırım..fakat beyin etindeki bir noksandan mütevellit bir operasyon ise 2.kattan sağa döner,psikoloji'deki arkadaşlara ulaşmaya çalışırım..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ozzzy</i>
    <br />nicki de bir hoş ,******* der gibi :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    abicim yapmayın böle espriler yaw! [dont][vkng]
  • Bırakın estetiği falan günahtır ha gerçekten kötüdür yamuk falan onu anlarım ama keyfen ise sakat...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burun içi yarası
    11 yıl önce açıldı
    Burun ameliyatı
    13 yıl önce açıldı
    Burun Ameliyatı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi insanin en doal hali, en gusel halidir bence...saygilar
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by resim8987</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ozzzy</i>
    <br />nicki de bir hoş , ******** der gibi :)
    abicim yapmayın böle espriler yaw! [dont][vkng]

eski bir leman - lemanyak bağımlısı olarak belli bir kelime haznesi oluşmuş ister istemez. ilk gördüğümde , arkadaşın bu nickname i bu tür bir espri amaçlı olarak seçtiğini sandım . eğer gerçek ismi ise özür tabi , hayatta yapmadığım ne sevmediğim şeydir gerçek isimle dalga geçmek.

burun ameliyatı zor iştir , hele estetik , <b> eğer çoooook tanınmış ve başarı oranı %95 </b> olan bir doktor ve hastane tarafından yapılmazsa gerçekten şans işi.

Ben Deniz Akkaya'nın doktoru iyiymiş diye duymuştum ...

• iyidir sanırım onun doktoru, türk lokumu falan yapıyodu dimi!:)) ama hesaplı olacağını pek sanmam denizi dokunmuş bikere o eller en az 2 mislini istemek hakkı bence [evlol][evlol]
  • İZGİ gel ben edeyim seni burun estetiği.Süper estetik yaparım ben...
  • emekli sandığına bedava ;)
    buradaki tıp fakültsi yapıyor
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ozzzy</i>
    <br />nicki de bir hoş , ******* der gibi :)

Lütfen konuşmalarımıza biraz daha dikkat edelim

X-s-@-r-i-o

yıldızlamaya hakaretler girmiyor sanırım saygıdeğer mod'lar...neyse sağlık olsun.
  • "sayın modlar gereğini yapacaktır." demekle yanılmışım galiba..
  • [evlol]
  • Allah yanıltmasın memoooooooo
    [krl][bgstr][bore]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.