Şimdi Ara

Bursa Valisi Şehzade'ye koltuğunu verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursa Valisi Erol Ayyıldız’ın, koltuğunu Tayyip Erdoğan’ın küçük oğlu Bilal Erdoğan’a bıraktı. İnanılmaz ya. Odanın hali daha da inanılmaz. Altın varakları eksik olmayan bir türbeye çevirmiş.

Bursa Valisi Şehzade'ye koltuğunu verdix (formerly twitter)
    Kara Kutu Haber (@karakutuihbar) on X
    https://x.com/karakutuihbar/status/1956678150080856176

• İnsan milletin parasıyla lüks içinde yaşamaktan nasıl zevk alır bir türlü anlayamıyorum. Çalışırsın didinirsin ve sonunda hayalini kurduğun şeylere kavuşursun. İnsana zevk veren budur normalde. Bunlar nasıl insanlar ki hiç çalışmadan, hiç uğraşmadan, bir imza ile geliyor oturuyor ve başkalarının parası ile krallar gibi yaşıyor. İşin ahlaki ya da etik kısmını geçtim o koltuklara oturmaktan, o lüks arabalara binmekten nasıl zevk alıyorsunuz? Neden ısrarla herşeyin en lüksünü istiyorsunuz? İslamcıların bu lüks sevdası nereden geliyor?

• Valinin o koltuğu vermesi bir ayıp, oturanında benim sıfatım ne demeden oturması başka bir ayıp.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok mu çalıştırıyorlar bu arkadaşları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 18 Ağustos 2025; 19:43:18 >

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

Tasarruf tedbirleri gereği. Bursa Valisi Şehzade'ye koltuğunu verdi 

• Valilik dediğin şey AKP il başkanlığının bir uzantısı. Oradaki AKP il başkanından kıdem olarak belki 1 tık daha yüksektir. İstanbul’daki mesela kıdem olarak muhtemelen il başkanının bile altındadır.

Devletin valisi falan bunlar eski Türkiye’nin, AKP öncesi güzel Türkiye’nin önemli makamlarıydı. Şimdi kim takar valiyi, zaten kendisi de takmıyor ki koltuğunu o komik tipe bırakmış. AKP öncesi güzel, karakter sahibi Türkiye’de vali koltuğunda şu tipi görebilir miydin? Bunların hepsi akp personeli, ya da CHP’nin deyimiyle saray sekreteri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 18 Ağustos 2025; 22:51:6 >
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • İnsan milletin parasıyla lüks içinde yaşamaktan nasıl zevk alır bir türlü anlayamıyorum. Çalışırsın didinirsin ve sonunda hayalini kurduğun şeylere kavuşursun. İnsana zevk veren budur normalde. Bunlar nasıl insanlar ki hiç çalışmadan, hiç uğraşmadan, bir imza ile geliyor oturuyor ve başkalarının parası ile krallar gibi yaşıyor. İşin ahlaki ya da etik kısmını geçtim o koltuklara oturmaktan, o lüks arabalara binmekten nasıl zevk alıyorsunuz? Neden ısrarla herşeyin en lüksünü istiyorsunuz? İslamcıların bu lüks sevdası nereden geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuDev -- 18 Ağustos 2025; 23:47:3 >

Ahlak ve iman olmazsa bu oluyor. Zerdüştlük de var serde. Normal yani.

GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.