Şimdi Ara

Bursa maçında galip gelmek ister misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Bursa maçında neler olur sizce?

Şahsen şampiyonluğa değil şampiyonlar ligine gidemeyeceğimize üzülürüm...Ama fenerbahçenin şampiyon olmasını da istemem..

Bursa maçında yenersek belki 2. lik şansı olabilir. Ama yenilirsek kesin 2. falan da olamayız.

Bursa maçını yenersek Bursa ya çelme takmış oluruz Fenerbahçe bu gazla pek puan kaybetmeyecek gibi. Ama yenilirsek adamların 3 puanları daha olur şampiyonluk yolunda çok önemli haftalar...

sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
    2 ucu pislik değnek.

hoş bursaya gücümüz yetmez ama fantazi olarak düşünelim derim

• He kardeş sen fener bursa derken beşiktaş sıyrılıp şampiyon olsun..Güzel taktik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

bursaya gücümüz yetmez

Bu yorum hangi takım için acaba ?
  • galatasaray için
  • ben hiçbir şeye gelmek istemiyorum artık.bıktım çünkü.çilekeş oldum bu adamlar yüzünden.
  • Galip Gelmeliyiz. Sadece Kendi Takımımızı düşünmeliyiz...
  • Sen Galatasaraylı olduğuna eminmisin ? Eminsen ne içtiysen bende istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maç süperdi şampiyon bursa diye inledi stad teşekkürler yiğidolar
  • Biz geri kalan maçlarımızı alalım da kim ne yapmış önemli değil.
  • aman lafta ettirmezler... kaç haftadır oynadığımız oyun belli arkadaşlar...
    bursanın da oynadığı oyun belli... adamların yenmemesi için hiçbir sebep yok bence maç gayet ortada hatta onlara daha yakın denebilir...Çünkü İSTEYEN bir takımları var.
    heralde bizimkiler adam gibi oynasa rahat yeneriz ama var işte bi pislik kaç maçtır bişi yaptığımız yok...
  • Bugünkü beraberlikten sonra ,

Bursa'ya yatalım.Şampiyonlar ligine gitmemiz de bu kadar imkansızlara düşmüşken , Bursa'yı yenip ezeli rakibimizi şampiyon yapmanın anlamı yok !
  • Arkadaşlar bu konuyu açan adam harbi Galatasaraylıdır ve dediği şeyi Bursa'ya yatmak olarak düşünenler kesinlikle yanlış düşünüyor.

Galatasaray yatacak takım değildir.Sadece ne düşünüyorsunuz diye sormuş.Tam anlatamadım demek istediğimi ama maçın sıcağıyla kırıcı şeyler yazmayalım
  • Bursaspor bu sene deplasmanlarda hırslı oynuyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe galibiyetleri aldık. Fakat ben bu maça kesin GS veya Bursa yener diyemem. Açıkçası sezon sonuna kadar en çok korktuğum maç. Sizin puan kaybetmeniz bizim açımızdan da pek birşey değiştirmedi. Sonuçta sizden önce Fenerbahçe farkı 3'e indirmeyi başardı ve bi daha ki hafta 3 puan ceplerinde. GS - BURSA maçında ise sonuçta iki takımında şampiyonluk iddaası devam ediyor. ( edecektir ) GS ev avantajını kullanmaya çalışacak, BURSA fena halde bastıracaktır. GS maça adapte olamazsa tökezler derim ben. Tabii ki BURSA içinde aynı şey geçerli.
  • valla bende arada kaldım açıkçası ama şampiyonlar ligi de ihtimal dahilinde olduğu için sanırım yenmek daha mantıklı gibi....
    daha 2 hafta var arada durum daha net olduğunda bu konu netleşir diye düşünüyorum....

umarım şu aradaki maçları yeneriz de bir umut olur şamp ligi için
  • fener ile 4 puan fark var fener 2 maçınıda kaybedecek ve biz fenerden 2 maç fazla kazanıcaz da feneri solluyacağızz... O biraz yaş iş.. Bırak şampiyonlar ligini Avrupa liginden bari olmayalım.. Bursa maçına gelecek olursak, ben o maçı Bursaya vereceğimizi düşünüyorum. Ben olsam fenere inat o maçı Bursaya verir fenerin önünü keserim.. Şuanda şampiyonluğu hakeden Bursaspor zaten... Zaten 6 hafta kalmış daha manisa, ibb ve gençler deplasmanı var bunları da 3 puan alacak geçicez demek yanlış olur.. En iyisi bırakalım Bursa şampiyon olsun.. fener veya bjk de 2 olur bizde avrupa ligine katılırız bu gidişle...
  • quote:

aman lafta ettirmezler... kaç haftadır oynadığımız oyun belli arkadaşlar...
    bursanın da oynadığı oyun belli... adamların yenmemesi için hiçbir sebep yok bence maç gayet ortada hatta onlara daha yakın denebilir...Çünkü İSTEYEN bir takımları var.
    heralde bizimkiler adam gibi oynasa rahat yeneriz ama var işte bi pislik kaç maçtır bişi yaptığımız yok...

Evimizde bir tek Fenerbahçe'ye kaybettik. Bu durumu istisna olarak ele alıyorum. Rakiplere oranla evimizde bu kadar üstünken Bursa maçında puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Bursa'yı yensek Fenerbahçe'ye mi yardım olur ? Hayır, kendimize yardım etmiş oluruz. Sezonu mutlaka 2.sırada bitirmemiz gerekiyor. Önümüzdeki maçlardan Manisa deplasmanı ve İBB deplasmanından ciddi anlamda çekiniyorum...

Bursa maçında puan kaybedersek 30 gün tatile çıkacağım, tekrar dipnot olarak belirtmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

Arkadaşlar bu konuyu açan adam harbi Galatasaraylıdır ve dediği şeyi Bursa'ya yatmak olarak düşünenler kesinlikle yanlış düşünüyor.

Galatasaray yatacak takım değildir.Sadece ne düşünüyorsunuz diye sormuş.Tam anlatamadım demek istediğimi ama maçın sıcağıyla kırıcı şeyler yazmayalım

Ben isteğimizi sormak istedim .... şahsen önümüzdeki diyarbakır ve manisa maçlarında puan kaybedip 2. liği baya zora sokarsak bursayı yendiğimize ne derece sevinirim bilemiyorum... bursa yı yenmek istermiyim bilmiyorum....

Anladığın ve açıkladığın için saol gardaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

aman lafta ettirmezler... kaç haftadır oynadığımız oyun belli arkadaşlar...

Evimizde bir tek Fenerbahçe'ye kaybettik. Bu durumu istisna olarak ele alıyorum. Rakiplere oranla evimizde bu kadar üstünken Bursa maçında puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Bursa'yı yensek Fenerbahçe'ye mi yardım olur ? Hayır, kendimize yardım etmiş oluruz. Sezonu mutlaka 2.sırada bitirmemiz gerekiyor. Önümüzdeki maçlardan Manisa deplasmanı ve İBB deplasmanından ciddi anlamda çekiniyorum...

Bursa maçında puan kaybedersek 30 gün tatile çıkacağım, tekrar dipnot olarak belirtmek isterim.

Ben son haftalardan sonra hiç güvenemiyorum takıma inş dediğiniz gibi olur... Şu 2 hafta çok kritik .. eğer puan kaybedersek 2. lik çok zor....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

Arkadaşlar bu konuyu açan adam harbi Galatasaraylıdır ve dediği şeyi Bursa'ya yatmak olarak düşünenler kesinlikle yanlış düşünüyor.

Ben isteğimizi sormak istedim .... şahsen önümüzdeki diyarbakır ve manisa maçlarında puan kaybedip 2. liği baya zora sokarsak bursayı yendiğimize ne derece sevinirim bilemiyorum... bursa yı yenmek istermiyim bilmiyorum....

Anladığın ve açıkladığın için saol gardaş

Reca ederim.Bir kaç ters yorum olabilir onları da takma,maçın siniriyle yazılabilir birşeyler

Sen hala sizin E39'u satmayı düşünmüyor musun yav bu arada?Peşindeyim hala seninkinin

• bende maçın siniriyle yazıyorum zaten
    valla şimdilik düşünmüyoruz kısmetse 200 binlerde ... o zamana sana daha iyisini buluruz kardeşim
    5.28 rulaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.