Bildirim
manisa- eskişehir hangi yoldan gitmeli?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kestirme olsun diyorsanız:
Manisa - Salihli- Uşak girişinden Gediz kavşağı - Gediz - Kütahya - Eskişehir
Daha uzun olabilir, biraz daha konforlu olsun derseniz:
Manisa - Salihli- Uşak - Altıntaş kavşağı - Altıntaş - Kütahya - Eskişehir
Daha da uzasın önemli değil, hep duble yol isterim derseniz:
Manisa - Salihli- Uşak - Afyonkarahisar - Kütahya - Eskişehir
Benim önerim en sondakidir. Hem konforlu bir yoldur, fazla viraj falan yoktur, dubledir, hemde 110 la sürekli gidebilirsiniz.
Şehir giriş ve çıkışlarına dikkat. Radar olabilir.
İyi yolculuklar diliyorum. -
balıkesir- bursa tarafından gitsem? -
Manzara görüp takılarak gideyim dersen Salihli çıkışından Demirci istikametine dön.Simav,Emet,Kütahya üzerinden git.Virajlı-dağlık yollar var ama tam seyirlik
Yok basıp gideyim dersen ya arkadaşın dediği gibi Uşak a varmadan Gediz e doğru girip o yoldan gidersin ya da Afyon u geçip Sivrihisar civarındaki sapaktan dönüp gidebilirsin
Ama yollar radar kaynıyor dikkat ... -
Balıkesir-Bursa üzerinden giderseniz, yolunuz gereksiz yere uzar.
1 ve 2 numaralı yollar gidiş gelişe açıki tek şeritli yollardır. Virajları bol ve asfalt kalitesi düşüktür.
3 numaralı yoldan, Afyon'dan giderseniz, kaliteli asfalt ve duble yolda gidersiniz. Afyon yolu Sivrihisar'dan dolaşmaz, sakın yanlış olmasın. Sivrihisar istikametini takip ederseniz, gereksiz yere yolunuz en az iki saat uzar. Afyon'a ilk girdiğiniz yerde levhaları görürsünüz. Oradan, Kütahya'yı takip edin. Kütahya'dan sonra Eskişehir'i takip edeceksiniz.
Radarlara aman dikkat. Zaten duble yolsa 110 yeterli oluyor. Daha hızlı gitmenize hiç gerek yok.
Tekrar iyi yolculuklar diliyorum. Yolunuzda farınızda hep açık olsun... -
İnsan gibi balıkesir- bursa yolundan gidilir, yollar çok iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: speaker
Kestirme olsun diyorsanız:
Manisa - Salihli- Uşak girişinden Gediz kavşağı - Gediz - Kütahya - Eskişehir
Daha uzun olabilir, biraz daha konforlu olsun derseniz:
Manisa - Salihli- Uşak - Altıntaş kavşağı - Altıntaş - Kütahya - Eskişehir
Daha da uzasın önemli değil, hep duble yol isterim derseniz:
Manisa - Salihli- Uşak - Afyonkarahisar - Kütahya - Eskişehir
Benim önerim en sondakidir. Hem konforlu bir yoldur, fazla viraj falan yoktur, dubledir, hemde 110 la sürekli gidebilirsiniz.
Şehir giriş ve çıkışlarına dikkat. Radar olabilir.
İyi yolculuklar diliyorum.
Ben de bunlara ilaveten şu yolu ekleyeyim
Manisa - Salihli- Uşak - Afyonkarahisar - Gazlıgöl(Afyonun kasabası ve dünyaya açılmaya hazırlanan sıcak yer altı sularının insanlara şifa sebebi olduğu ve kızılay maden suyunun özü olan yer) - Kırka(Bor madeninin çıktığı kasaba) - Seyitgazi(Eskişehirin ilçesi ve Geçmişi çok köklü bir ilçe Seyitbattal gazinin türbesi ve külliyelerin olduğu hatta bizansta bile yerleşim yeri olarak var olduğu söylenen bir ilçedir.) - Eskişehir
Ayrıntı afyon eskişehir arası bu güzergahta 130kmdir.Yolun belli bölümleri virajlıdır ama sık çam ağaçlarının oluşturduğu ormanları seyretmek güzeldir.
-
Sivrihisar dan gidilirse yol tabiki uzar ben kestirme olduğunu söylemedim zaten sadece akıcı bir güzergah olduğunu belirttim amacım kesinlikle yanlış bilgi vermek değil ... -
Alaşehirden Eskişehir'e hangi yolları önerirsiniz peki? Kış lastikleri olmadan yolda sıkıntı çıkar mı şu sıralar? -
Alaşehir'den Salihli, Salihli- Uşak girişinden Gediz kavşağı - Gediz - Kütahya - Eskişehir bölünmüş çift yol çok güzel.
Alaşehir- Salihli- Uşak - Dumlupınar kavşağı - Altıntaş - Kütahya - Eskişehir yolu çift yön özellikle Dumlupınar-Kütahya kaymak gibi bölünmüş yol. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpbatu
Alaşehir'den Salihli, Salihli- Uşak girişinden Gediz kavşağı - Gediz - Kütahya - Eskişehir bölünmüş çift yol çok güzel.
Alaşehir- Salihli- Uşak - Dumlupınar kavşağı - Altıntaş - Kütahya - Eskişehir yolu çift yön özellikle Dumlupınar-Kütahya kaymak gibi bölünmüş yol.
teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X