Şimdi Ara

Bursa / İnegöl nasıl bir yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
20.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnegöl merkezi nasıl bir yer ?
    Sosyal faaliyet durumu nasıl ?
    en önemlisi havası nasıl ? hasta , yaşlı gider mi. ? astım , kronik bronşit gibi...

Ev kiraları nasıl ?
    Halkın , dışarıdan başka şehirlerden gelenlere tutumu nasıl , örneğin İstanbul , Ankara gibi..

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 11 Aralık 2010; 0:53:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bursa / İnegöl: Yaşanabilir Bir Kent

Bursa'nın kuzeydoğusunda yer alan İnegöl, Marmara Bölgesi'nin gözde ilçelerinden biridir. Uludağ'ın eteklerinde kurulu olan ilçe, doğal güzellikleri ve gelişmiş yaşam koşullarıyla dikkat çeker.

Doğal Güzellikler

İnegöl, doğa severler için ideal bir destinasyondur. Uludağ'ın eteklerinde yer almasıyla bilinen ilçe, yemyeşil ormanları, berrak gölleri ve şelaleleriyle ziyaretçilerini büyüler. Doğa yürüyüşü, kampçılık ve piknik gibi aktiviteler için uygun bir ortam sunar.

Mahalleler

İnegöl'ün en iyi mahallesi denildiğinde akla ilk olarak Merkez Mahallesi gelir. Merkez Mahallesi, ilçe merkezinde yer almakta olup, sosyal ve kültürel olanaklar açısından zengindir. Diğer popüler mahalleler arasında Cumhuriyet, Fatih ve Hürriyet mahalleleri sayılabilir.

Yaşam Koşulları

İnegöl, yaşamak için elverişli bir kenttir. Şehir merkezi ve çevre mahalleler, sağlık, eğitim ve alışveriş gibi temel ihtiyaçları karşılayacak şekilde gelişmiştir. Ayrıca, ilçe sakinleri için çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmektedir.

Ekonomi

İnegöl, mobilya üretimiyle ünlü bir ilçedir. İlçede çok sayıda mobilya fabrikası ve atölyesi bulunmaktadır. Mobilya sektörünün yanı sıra, tarım ve turizm de İnegöl ekonomisinde önemli bir yere sahiptir.

Sonuç olarak, İnegöl doğal güzellikleri, gelişmiş yaşam koşulları ve güçlü ekonomisiyle yaşamak ve ziyaret etmek için ideal bir kenttir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İkamet ettiğin yeri de belirtirsen daha iyi olur kanımca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefa

İkamet ettiğin yeri de belirtirsen daha iyi olur kanımca..
    İnegöl nasıl bir yer diye soruyorum dikkat ederseniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

bursanın heryeri güzel inegölde çok güzel bursalıyım ben bursa=yeşillik temizlik sağlık
  • quote:

Kanka kıyaslama açısından diyordum emme hata etmişim velhasılkelam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefa

quote:

Kanka kıyaslama açısından diyordum emme hata etmişim velhasılkelam..

Alıntıları Göster
    Kıyaslama konusuna girince , tartışma çıkıyor. O yüzden sadece İnegöl'ü söyledim.
    Kimsenin başını ağrıtmayım.

• quote:

Kıyaslama konusuna girince , tartışma çıkıyor. O yüzden sadece İnegöl'ü söyledim.
    Kimsenin başını ağrıtmayım.

Alıntıları Göster
    Mobilyacılarıyla ünlü şehir. Birkaç kez bulundum orada.

- Merkezi sıkıcı bir yer gibi gözüküyor
    - Benim gözlemim sosyal faaliyet açısından zayıf olduğu yönünde
    - Yeşillik fazla olduğundan havası temiz

Bunları neden yazdım bilmiyorum.

İnegöl'de ikamet edenler daha açıklayıcı yorumlar yapar sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    4 yıl önce açıldı
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    7 yıl önce açıldı
    Malatya nasıl bir yer ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yaşlılar için ideal, gençler için pek iç açıcı değil."Bence"
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Yaşlılar için ideal, gençler için pek iç açıcı değil."Bence"

Alıntıları Göster
    müge anlıda sürekli geçer bursa/inegöl tecavüz adam kaçırma cinayet nasıl bir yerse artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

müge anlıda sürekli geçer bursa/inegöl tecavüz adam kaçırma cinayet nasıl bir yerse artık

Alıntıları Göster
    cok gittim geldim inegöl'e bursada yasiyorum bana göre hapcinin tozcunun keşin bol bol oldugu gece cikip rahat gezemeyecegin bir yer .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lythari

cok gittim geldim inegöl'e bursada yasiyorum bana göre hapcinin tozcunun keşin bol bol oldugu gece cikip rahat gezemeyecegin bir yer .

Alıntıları Göster
    Büyük bir şehirde yaşıyorsan pek yaşayamazsın gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Büyük bir şehirde yaşıyorsan pek yaşayamazsın gibime geliyor.

Alıntıları Göster
    köy
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

köy

Alıntıları Göster
    köfte gibi bi yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: polis olacağım

quote:

bursanın heryeri güzel inegölde çok güzel bursalıyım ben bursa=yeşillik temizlik sağlık

Bursa - yeşillik? temizlik ? sağlık?

aynı şehirde mi yaşadık acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

quote:

Orijinalden alıntı: polis olacağım

quote:

Bursa - yeşillik? temizlik ? sağlık?

aynı şehirde mi yaşadık acaba?

Alıntıları Göster
    up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 11 Aralık 2010; 0:49:54 >

• quote:

up

Alıntıları Göster
    inegöl merkezde fabrikalar var havada lastik kokusu ve is var yani çok fazla atık havaya karışıyor bizim tanıdık var gidip bakmıştım bedavaya kiralık ev verseniz gidip oturmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

inegöl merkezde fabrikalar var havada lastik kokusu ve is var yani çok fazla atık havaya karışıyor bizim tanıdık var gidip bakmıştım bedavaya kiralık ev verseniz gidip oturmam

Alıntıları Göster
    Bursalıyım ve İnegöle her gidişimde havadaki toz, fabrika dumanı ve çeşitli gazlar yüzünden nefes alamayacak duruma geliyorum. Kışın berbat bir yer ama yazın duman kalktığında hoş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Bursalıyım ve İnegöle her gidişimde havadaki toz, fabrika dumanı ve çeşitli gazlar yüzünden nefes alamayacak duruma geliyorum. Kışın berbat bir yer ama yazın duman kalktığında hoş oluyor.

Alıntıları Göster
    inegölde yaşıyorum gruplaşmış mahalleler var süleymaniye orhaniye mahmudiye gibi kendini bi b.k sanan apaçiler kaynıyor serçeye modifiye yapan bile var ve havası kışın pis oluyor
    onların dışında çok güzel bir yer ama sosyallik olarak biraz kötü
    taşınırsan da sinanbeye taşın en iyi mahalle orası
    ayrıca bisiklet şehri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .gizem. -- 11 Aralık 2010; 1:01:54 >

• quote:

köy

İnegöl, 50 küsür şehirden daha fazla nüfusa sahip olan koca bir ilçe . 10-15 yıl öncesine kadar çok çok daha yaşanabilir bir yerdi fakat son yıllarda fazlasıyla, özellikle doğudan ve heryerden göç aldı. Özellikle Starwood adlı fabrikanın havaya ve doğaya verdiği zarardan dolayı kanser vakaları malesef artmış durumda . Sadece bir tane çok az eğimli bir yokuşu vardır (Sonradan kurulan Alanyurt hariç). Yani koca ilçe dümdüz bir araziye kurulmuştur. Bu sebeptendir sanırım, çok fazla bisiklet ve motor var. Son zamanlarda elektrikli motorlar da çoğaldı. Düz bir araziye kurulmasından dolayı kış geceleri kirli bir sis çöker. Doğası yemyeşil, hele köyleri muhteşem. Nerdeyse doğu karadenizi aratmaz. Hemen her fiyata ev bulunur. Geçen bi arkadaşım sıfır kocaman bir daire tutmuş 500 tl ye. E tabi çok daha ucuzları da var. Real, migros gibi hipermarketleri aratmayan Özdilek avm si var. Apaçi potansiyeli nedir tam bilemicem

• quote:

Orijinalden alıntı: KEDDI

quote:

köy

İnegöl, 50 küsür şehirden daha fazla nüfusa sahip olan koca bir ilçe . 10-15 yıl öncesine kadar çok çok daha yaşanabilir bir yerdi fakat son yıllarda fazlasıyla, özellikle doğudan ve heryerden göç aldı. Özellikle Starwood adlı fabrikanın havaya ve doğaya verdiği zarardan dolayı kanser vakaları malesef artmış durumda . Sadece bir tane çok az eğimli bir yokuşu vardır (Sonradan kurulan Alanyurt hariç). Yani koca ilçe dümdüz bir araziye kurulmuştur. Bu sebeptendir sanırım, çok fazla bisiklet ve motor var. Son zamanlarda elektrikli motorlar da çoğaldı. Düz bir araziye kurulmasından dolayı kış geceleri kirli bir sis çöker. Doğası yemyeşil, hele köyleri muhteşem. Nerdeyse doğu karadenizi aratmaz. Hemen her fiyata ev bulunur. Geçen bi arkadaşım sıfır kocaman bir daire tutmuş 500 tl ye. E tabi çok daha ucuzları da var. Real, migros gibi hipermarketleri aratmayan Özdilek avm si var. Apaçi potansiyeli nedir tam bilemicem

inegölden misin bende inegöldenim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.