Şimdi Ara

BURSA´DA OLAYLI ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• harbiden bursa piskopat görüntüye boyanıyor. Ama bu "destek" ve "bağlılık" iyi bi yerde , herkes ait olduğu ilin takımını destekler bundan sonra.

bıçaklama ve darp olayına bende karşıyım.

keza eskişehir'de de olaylar çıkmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

harbiden bursa piskopat görüntüye boyanıyor. Ama bu "destek" ve "bağlılık" iyi bi yerde , herkes ait olduğu ilin takımını destekler bundan sonra.

bıçaklama ve darp olayına bende karşıyım.

keza eskişehir'de de olaylar çıkmış.

sana mı sorcak kim hangi takımı tutacağını(yada size)

• Milletimiz gerçekten koyun, topraklar yabancılara peşkeş çekilirken sokağa dökülmeyenler futbol için kıyım yapıyor, cehaletin böylesi!
  • hatasız beyin nakli gerçekleşene kadar çekicez sizin gibileri ülke olarak, suç sizdede değil napalım allah baba sizi böyle yaratmış
  • Yazık. Olaylar Heykel civarında başlayıp yavaş yavaş yayılmış. Olayı çıkaranlar da hem Bursa taraftarı hem de Trabzon. Adam haklı 34 plakalı araç gezemeyecek mi Bursa'da ?
  • gs şampiyon olduğunda benzer şeyler anlatmıştım fbli bazı arkadaşlar bursalılara sonuna kadar destek vermişti.
  • sataştıktan sonra kavga edersiniz ona lafım yok ama siz kimseyi kısıtlayamzsınız burası izmirde kutlma yapamazsın ,burası bursada kutlama yapamazsın falan, 2011 e geldik hala böyle saçma sapan şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz aşalım artık bunları.Vatan elden gidiyor hala bir takım şampiyon oldu diye tarfatarlar birbirine giriyor , biz salaklığımıza doymayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Bize sorcaklar kardeşim. O kadar çok kutlama yapmak isteyen gitsin İstanbulda yapsın. Sonra biryerleriniz kalkıyor. Biz şuan İzmirdeyiz burda kutlama yapıp İzmir takımlarına laf atıyorlar. Sonra dayak atınca biz suçlu oluyoruz. Geçen buca-fenerli maçında bir grup fenerli sözde ALTAYı ezmek için bizim maça girip artislenmeye çalıştı birinin parmağını kopartıp diğerlini dövdük gene biz suçlu olduk. Herkes akıllı olcak.

Aferin sana! Ailen ve bu ülke seninle gurur duyuyor. Parmak koparttıktan sonra seni suçlu bulan yargıyı ve emniyeti de Allah'a havale ediyorum. Böyle bir yargı olmaz.
    Söz, hepimiz akıllı olacağız abi, sen dersin de biz olmaz mıyız?
  • birazdan gelirler
  • quote:

Bize sorcaklar kardeşim. O kadar çok kutlama yapmak isteyen gitsin İstanbulda yapsın. Sonra biryerleriniz kalkıyor. Biz şuan İzmirdeyiz burda kutlama yapıp İzmir takımlarına laf atıyorlar. Sonra dayak atınca biz suçlu oluyoruz. Geçen buca-fenerli maçında bir grup fenerli sözde ALTAYı ezmek için bizim maça girip artislenmeye çalıştı birinin parmağını kopartıp diğerlini dövdük gene biz suçlu olduk. Herkes akıllı olcak.

Az yapmışınız, hatta idam edilmeliler. Sizede gerçek taraftar diye madalya takmalılar.

Maganda bozuntuları
  • Kocaeli'dede olaylar olmuş,zaten diğer takımların şampiyonluk kutlamalarının en zor olduğu şehirler Trabzon,Bursa,Kocaeli,İzmir,Eskişehir birazda Antalya'dır.olay şundan ibaret şampiyon oldun iyi ama şampiyon olunca sen Bursaspor'a küfür edersen,delikanlı teksas nerdesin dersen kafana tokmağı yersin,ayrıca arkadaş doğru söylemiş her takımın bir mekanı vardır şampiyonluk kutlamak isteyen bağdat caddesi'ne gidecek yada bu tarz olaylara maruz kalırsa ne oluyor demeyecek.
  • Hocam Eskişehir'de olay biraz daha farklı. Genelde kutlama yapanlar kibarca uyarılıyor eğer tepki verirse zor kullanılıyor. 3 büyüklerin şampiyonluk gecelerinde es eslilerin sokağa çıkması meşhurdur.
  • quote:

Arkas maçında bi yerleriniz tavana vuruyordu. O parmağını koparıp kordonda saldırdığınız insanlar çoluk çocuk aile.Buca maçından 4 gün önce çorba için gittiğiniz arkas-Fener maçında nerdeydi delikanlılar ?Karşınızda bu sefer çoluk çocuk aile yoktu.Ama siz izmir'in asalak takımıydınız demi unutmuşum ya.Göztepe ve ksk'nin arkasında kalan,alsancakta tek tek insanlara pusu kurabilen,5 kişi höt dese koşa koşa alsancak camiine kaçan tiplerden oluşan bi topluluk.Bedava dağıtılan biletlerle bin kişiyi geçmeyen bi ortalamaya oynayan bi takım.Reklam için yapmadığınız kalmıyor,bu sefer harbiden yanlış yaptınız.O parmağın hesabını kim bilir nasıl ödeyeceksiniz.Veya ödetecekler. Herşeyi geçtim altayla arkasın alakası nedir. Boşuna demiyoruz 5 lira verelim Fener diye bağırın diye. Neyse,gültepeli altaylılara selam,sağlık koşusu iyi olmuştur onlar için

• Ancak arkas maçında döversiniz bizi zaten doğruya doğru izmir dahil türkiyenin her yerinde dayağı yediniz. o parmağında hesabını biraz zor verirsiniz bu korkaklıkla arkas maçında dövmüşlerde şöyleymiş böyleymiş düşürün bakalım kendinizi. geçen buca maçındada 2 atkı 1 forma dövüp aldım sizinkilerden biri izmir gfb diğeri denizli gfb atkılar çok güzel yanıyolar herkese öneririm. formayıda yırttım tuvalet kağıdı olarak kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GencFB35!

quote:

Arkas maçında bi yerleriniz tavana vuruyordu. O parmağını koparıp kordonda saldırdığınız insanlar çoluk çocuk aile.Buca maçından 4 gün önce çorba için gittiğiniz arkas-Fener maçında nerdeydi delikanlılar ?Karşınızda bu sefer çoluk çocuk aile yoktu.Ama siz izmir'in asalak takımıydınız demi unutmuşum ya.Göztepe ve ksk'nin arkasında kalan,alsancakta tek tek insanlara pusu kurabilen,5 kişi höt dese koşa koşa alsancak camiine kaçan tiplerden oluşan bi topluluk.Bedava dağıtılan biletlerle bin kişiyi geçmeyen bi ortalamaya oynayan bi takım.Reklam için yapmadığınız kalmıyor,bu sefer harbiden yanlış yaptınız.O parmağın hesabını kim bilir nasıl ödeyeceksiniz.Veya ödetecekler. Herşeyi geçtim altayla arkasın alakası nedir. Boşuna demiyoruz 5 lira verelim Fener diye bağırın diye. Neyse,gültepeli altaylılara selam,sağlık koşusu iyi olmuştur onlar için

kardeş kusura bakma'da sen hem izmir'li olup hemde istanbul takımı'nımı destekliyorsun? eğer istanbul ile alakan varsa birşey diyemem tabikide

• quote:

Ancak arkas maçında döversiniz bizi zaten doğruya doğru izmir dahil türkiyenin her yerinde dayağı yediniz. o parmağında hesabını biraz zor verirsiniz bu korkaklıkla arkas maçında dövmüşlerde şöyleymiş böyleymiş düşürün bakalım kendinizi. geçen buca maçındada 2 atkı 1 forma dövüp aldım sizinkilerden biri izmir gfb diğeri denizli gfb atkılar çok güzel yanıyolar herkese öneririm. formayıda yırttım tuvalet kağıdı olarak kullanıyorum

Yaşın kaç senin ? Sizin gibi tek gördüğümüz adamlara saldıracak kadar kahpe değiliz. Aynısını yapsak koleksiyon olurdu merak etme. Ki zaten 5 altaylıyı stat dışında bi yerde de göremiyoruz. Koskoca izmirde 4 senedir yaşıyorum,maç günleri dışında 1 tane atkı forma şekli altaylı görmedim.Bu korkaklık demişsinde,gültepe değil mi altayın en sağlam tayfalarından ? Sarı saçlı bi adam vardı hatta,şumarın etrafında takılan.Maç öncesi gelip olay çıkmasın istiyoruz diyip en önden kaçan. Anca sivil takılıp pusu kurarsınız.Arada bi tribün forumlarına gir,başka yerleri oku.Hakkınızda neler yazmışlar. Sizde,bizde,herkes biliyor ne olduğunuzu.Burda muahahah koyarak ancak burdaki adamları kandırırsın.Biraz bilen insan bi tarafıyla güler. Çapınız ne ki sizin sizle muhattap olalım ? Şuana kadar altay ne zaman 30bin 40bin kişiyle sağlam bi tribün yapmış ? Ne zaman tüm türkiye'de duyulan bi mevzuya imza atmış ? Ne zaman bi icraatı olmuşta saygı duyulan tribün olmuş ? Gidin 2.ligde kendi muhattablarınızla takılın,sizin seviyenizde tribünler orda.Herkes hakettiği yere.

• quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

quote:

quote:

kardeş kusura bakma'da sen hem izmir'li olup hemde istanbul takımı'nımı destekliyorsun? eğer istanbul ile alakan varsa birşey diyemem tabikide

izmirin yerel medyasıda var ama istanbul için çalışınca bunların olması normal.

• quote:

quote:

Ancak arkas maçında döversiniz bizi zaten doğruya doğru izmir dahil türkiyenin her yerinde dayağı yediniz. o parmağında hesabını biraz zor verirsiniz bu korkaklıkla arkas maçında dövmüşlerde şöyleymiş böyleymiş düşürün bakalım kendinizi. geçen buca maçındada 2 atkı 1 forma dövüp aldım sizinkilerden biri izmir gfb diğeri denizli gfb atkılar çok güzel yanıyolar herkese öneririm. formayıda yırttım tuvalet kağıdı olarak kullanıyorum

Yaşın kaç senin ? Sizin gibi tek gördüğümüz adamlara saldıracak kadar kahpe değiliz. Aynısını yapsak koleksiyon olurdu merak etme. Ki zaten 5 altaylıyı stat dışında bi yerde de göremiyoruz. Koskoca izmirde 4 senedir yaşıyorum,maç günleri dışında 1 tane atkı forma şekli altaylı görmedim.Bu korkaklık demişsinde,gültepe değil mi altayın en sağlam tayfalarından ? Sarı saçlı bi adam vardı hatta,şumarın etrafında takılan.Maç öncesi gelip olay çıkmasın istiyoruz diyip en önden kaçan. Anca sivil takılıp pusu kurarsınız.Arada bi tribün forumlarına gir,başka yerleri oku.Hakkınızda neler yazmışlar. Sizde,bizde,herkes biliyor ne olduğunuzu.Burda muahahah koyarak ancak burdaki adamları kandırırsın.Biraz bilen insan bi tarafıyla güler. Çapınız ne ki sizin sizle muhattap olalım ? Şuana kadar altay ne zaman 30bin 40bin kişiyle sağlam bi tribün yapmış ? Ne zaman tüm türkiye'de duyulan bi mevzuya imza atmış ? Ne zaman bi icraatı olmuşta saygı duyulan tribün olmuş ? Gidin 2.ligde kendi muhattablarınızla takılın,sizin seviyenizde tribünler orda.Herkes hakettiği yere.

gündoğduda gördük delikanlılığınızı. şumarın yanında takılan elemanı bilmem. bizim en sağlam tayfamızda gültepe değil. tamam onlar sağlam tayfa ama bizde öyle en iyi tayfa yok. herkes eşittir. senin ve türevlerin gibi tipler yüzünden izmirdeki stadlar dolmuyor. tek tük adam demişin. gündoğduda tek tükmüydünüz? yediniz dayağı konuşma. senin gibi istanbul yalakası olcağıma 2.ligde hatta amatöründe dibinde sürünürüm ama genede satmam izmirimi. bu kadar çok düşmansan bize burda ne işin var git istanbula.

• quote:

quote:

quote:

gündoğduda gördük delikanlılığınızı. şumarın yanında takılan elemanı bilmem. bizim en sağlam tayfamızda gültepe değil. tamam onlar sağlam tayfa ama bizde öyle en iyi tayfa yok. herkes eşittir. senin ve türevlerin gibi tipler yüzünden izmirdeki stadlar dolmuyor. tek tük adam demişin. gündoğduda tek tükmüydünüz? yediniz dayağı konuşma. senin gibi istanbul yalakası olcağıma 2.ligde hatta amatöründe dibinde sürünürüm ama genede satmam izmirimi. bu kadar çok düşmansan bize burda ne işin var git istanbula.

Tutturmuş bi gündoğdu.96 yıllık altayın o müthiş 10binlere oynayan tribünlerinin övündüğü tek olay gündoğdu mu onu söyle bana ? Lafı çevirip durma.Gündoğdu'da olaylar olacağı günler önceden belliydi.Oraya giden adam aile aile.Seninde vardır ailen,düşünsene bağdat caddesinde oturup yemek yiyorlar.Gelip biz salça oluyoruz,rahat bırakmıyoruz.Hoşuna gider mi ? Gerçi söylediğim imkansız birşey,Bağdat Caddesine girmeyi bırak İstanbul'a zor girersinizde neyse. Madem derdiniz İstanbulla,İstanbulun stadın çevresinde bilet kovaladığını bilecek kadar tribün kültürünüz yok mu sizin ? İstanbul'la değil diyelim derdiniz,izmir'deki İstanbullularla,arkas maçında neden yapmadınız yapacağınızı ? Neden kaçtınız ? Bornova metronun orda toplanırken yanımızdan tek tük altaylılar geçti.1 tanesine dokunulmadı.Adamlar bedava biletle bin kişiyi zor topluyor,gelmiş kendini Fener tribünleriyle kıyaslıyor.Yönetimle kavga ederiz,kendi içimizde sorunlar çıkar,ona rağmen altay tribünüyle düşman olacak kadar düşmeyiz.En kötü halimizle beşiktaştan sonra türkiyenin en büyük 2.tribünüydük.Şuan şartlar eşit.Sizin çapınız nedir peki ? Ciddi anlamda İstanbul'u mevzuda yatırabileceğinizi düşünüyor musunuz ? Kimle yapmayı planlıyorsunuz ? 10-15 yaş aralığındaki apaçi grubunuzla mı ? İzmir'e ilk geldiğim sene söylemişlerdi ne olduğunuzu da inanmamıştım.Zamanla anladık,şuanda çok iyi biliyorum,en yakın arkadaşım galatasaray dönmesi altaylı.En az 10 kez altayın iç saha maçlarına geldim.Sadece 1'inde para verdim.Nerden geliyorsa bi yerlerden bilet iniyor. Sizle düşman olamayız,ciddi anlamda boy ölçüşebileceğimiz bi tribününüz yok.İzmir'de ciddiye alacağımız 2 klüp göztepe ve ksk'dir.

• şakamısınız arkadaşım herkes istediğini destekler sonuçta gönülden gelen bir şey buna engel olamassın
    ben antalyalıyım-izmirde okuyorum doğduğumdan beri beşiktaşlıyım -antalyasporuda takip ederim sempatim tabiki var ama beşiktaşlıyım sonuçta bundan size ne
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.