Şimdi Ara

BURSA´DA OLAYLI ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GencFB35!

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Ancak arkas maçında döversiniz bizi zaten doğruya doğru izmir dahil türkiyenin her yerinde dayağı yediniz. o parmağında hesabını biraz zor verirsiniz bu korkaklıkla arkas maçında dövmüşlerde şöyleymiş böyleymiş düşürün bakalım kendinizi. geçen buca maçındada 2 atkı 1 forma dövüp aldım sizinkilerden biri izmir gfb diğeri denizli gfb atkılar çok güzel yanıyolar herkese öneririm. formayıda yırttım tuvalet kağıdı olarak kullanıyorum

Yaşın kaç senin ? Sizin gibi tek gördüğümüz adamlara saldıracak kadar kahpe değiliz. Aynısını yapsak koleksiyon olurdu merak etme. Ki zaten 5 altaylıyı stat dışında bi yerde de göremiyoruz. Koskoca izmirde 4 senedir yaşıyorum,maç günleri dışında 1 tane atkı forma şekli altaylı görmedim.Bu korkaklık demişsinde,gültepe değil mi altayın en sağlam tayfalarından ? Sarı saçlı bi adam vardı hatta,şumarın etrafında takılan.Maç öncesi gelip olay çıkmasın istiyoruz diyip en önden kaçan. Anca sivil takılıp pusu kurarsınız.Arada bi tribün forumlarına gir,başka yerleri oku.Hakkınızda neler yazmışlar. Sizde,bizde,herkes biliyor ne olduğunuzu.Burda muahahah koyarak ancak burdaki adamları kandırırsın.Biraz bilen insan bi tarafıyla güler. Çapınız ne ki sizin sizle muhattap olalım ? Şuana kadar altay ne zaman 30bin 40bin kişiyle sağlam bi tribün yapmış ? Ne zaman tüm türkiye'de duyulan bi mevzuya imza atmış ? Ne zaman bi icraatı olmuşta saygı duyulan tribün olmuş ? Gidin 2.ligde kendi muhattablarınızla takılın,sizin seviyenizde tribünler orda.Herkes hakettiği yere.

gündoğduda gördük delikanlılığınızı. şumarın yanında takılan elemanı bilmem. bizim en sağlam tayfamızda gültepe değil. tamam onlar sağlam tayfa ama bizde öyle en iyi tayfa yok. herkes eşittir. senin ve türevlerin gibi tipler yüzünden izmirdeki stadlar dolmuyor. tek tük adam demişin. gündoğduda tek tükmüydünüz? yediniz dayağı konuşma. senin gibi istanbul yalakası olcağıma 2.ligde hatta amatöründe dibinde sürünürüm ama genede satmam izmirimi. bu kadar çok düşmansan bize burda ne işin var git istanbula.

Tutturmuş bi gündoğdu.96 yıllık altayın o müthiş 10binlere oynayan tribünlerinin övündüğü tek olay gündoğdu mu onu söyle bana ? Lafı çevirip durma.Gündoğdu'da olaylar olacağı günler önceden belliydi.Oraya giden adam aile aile.Seninde vardır ailen,düşünsene bağdat caddesinde oturup yemek yiyorlar.Gelip biz salça oluyoruz,rahat bırakmıyoruz.Hoşuna gider mi ? Gerçi söylediğim imkansız birşey,Bağdat Caddesine girmeyi bırak İstanbul'a zor girersinizde neyse. Madem derdiniz İstanbulla,İstanbulun stadın çevresinde bilet kovaladığını bilecek kadar tribün kültürünüz yok mu sizin ? İstanbul'la değil diyelim derdiniz,izmir'deki İstanbullularla,arkas maçında neden yapmadınız yapacağınızı ? Neden kaçtınız ? Bornova metronun orda toplanırken yanımızdan tek tük altaylılar geçti.1 tanesine dokunulmadı.Adamlar bedava biletle bin kişiyi zor topluyor,gelmiş kendini Fener tribünleriyle kıyaslıyor.Yönetimle kavga ederiz,kendi içimizde sorunlar çıkar,ona rağmen altay tribünüyle düşman olacak kadar düşmeyiz.En kötü halimizle beşiktaştan sonra türkiyenin en büyük 2.tribünüydük.Şuan şartlar eşit.Sizin çapınız nedir peki ? Ciddi anlamda İstanbul'u mevzuda yatırabileceğinizi düşünüyor musunuz ? Kimle yapmayı planlıyorsunuz ? 10-15 yaş aralığındaki apaçi grubunuzla mı ? İzmir'e ilk geldiğim sene söylemişlerdi ne olduğunuzu da inanmamıştım.Zamanla anladık,şuanda çok iyi biliyorum,en yakın arkadaşım galatasaray dönmesi altaylı.En az 10 kez altayın iç saha maçlarına geldim.Sadece 1'inde para verdim.Nerden geliyorsa bi yerlerden bilet iniyor. Sizle düşman olamayız,ciddi anlamda boy ölçüşebileceğimiz bi tribününüz yok.İzmir'de ciddiye alacağımız 2 klüp göztepe ve ksk'dir.

Altay başkanı kendi dedi bu sene(24. hafta falandı) 22 bin bilet verdik diye maç başı en çok bin kişiyle oynadıkları için herkese yetiyor.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

quote:

Orijinalden alıntı: Madar

Sen doğduğun şehrin takımını tutuyorsan bana ne,ben tutmuyorsam sana ne?

al bir tane daha,iyi doğdunuz ülkenin milli takımınıda tutmayın o zaman hey Allahım ya,zaten milli takıma ilginin azlığını'da buna bağlıyorum kimse şehrine,spor klubüne sahip çıkmıyor,doğduğun şehire sempatisi olmayanların gen'lerinde oynama olabilir,neden bu insanlar kendi şehrindeki spor klüplerine bağlanamıyor,ha spor sevmez,futbol sevmez anlarım ama gidipte kupalara tapmanın anlamı ne biraz dik durun ya nereliyseniz gururla söyleyin,Antalya'daki Antalyaspor'a gönülden bağlanmaz ise Bursa'daki Bursaspor'a gönülden bağlanmaz ise nasıl kalkınacak Türk futbolu ? bu taraftarsız belediye takımları'nın bu konumda olmasının nedeni bu zihniyettir.bizim dilimizden anlamıyorsanız gidin avrupa'ya bakın bakalım şehirlerdeki taraftar oranlarına Liverpool'da Liverpool ve Everton'dan başka takım tutan varmı? hatta liverpool'un o kadar başarısına rağmen en çok taraftar Everton'dadır.

Bursalısın sanırım. İstanbul'da doğan ve burda yaşayıp İstanbul'un ekmeğini yiyen bursalılar hakkında ne düşünüyorsun ? Onlar bursa taraftarı değil mi ?

İzmir'de şampiyonluk kutlanmadı diyenler,İzmir'de şampiyonluk her sene olduğu gibi kutlandı. Herkes rahat olsun

Neresinde kutladın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iddaameydani -- 23 Mayıs 2011; 23:42:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı

ya milli takım nere lig takımı nere iyice şaşırdınız. Arkadaşım SİZENE,ben istanbulluyum 12 yıldır izmirde yaşıyorum lla istanbulsporumu tutmak zorundayım izmire geldimde altayı mı tutmak zorundayım.Yeminle yarın giycem formayı elimede bi beyzbol spası şuı zihniyette olanların beynini kafatasından çıkarcam. Bu ülkede demokrasi var isteyen istediği takımı tutar sizene allahın kör cahilleri

zorunda değilsinde Fnerbahçe mi istanbulspor mu diye sorulduğunda neden Fenerbahçe yi seçtiğinin cevabını ver,100 kişiye sorupda herkes Fenerbahçe derse bu işte başka iş var demezmisin,demekki istanbulspor tutulmaya bile layık bir takım değil,benim demek istediğim bu istediğin takımı tut,destekle banane,diğer takımlarında taraftar sayıları yüksek olsaydı bunu size soramazdım(sarıyer,zeytinburnu,istanbulspor)

• Fenerbahçenin renklerine aşığım, ki kimse kimseye açıklama yapmak zorundada değil hani. Sen dersin benim şehrimin takımı ok ben derim alexi seviyorum o yüzden fb. Artık millet saçma sapan şeylerle oyalamayın
  • Bu ligde bir daha ne Bursaspor'u ne de bizi şampiyon yaparlar. Bence artık bu iki klüp aralarındaki husumeti bırakıp tekrar ortak olmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Russkii_Tsar

Bu ligde bir daha ne Bursaspor'u ne de bizi şampiyon yaparlar. Bence artık bu iki klüp aralarındaki husumeti bırakıp tekrar ortak olmalıdır.

• Orijinalden alıntı: sipru81

Benim 4-5 yaşlarım 81-82 yıllarına dek geliyor.İllaki bilinçaltını etkileyen birşeyler yaşanmıştır,orasını bilemem açıkcası,çünkü hatırlamak için fazla ufaktım.Ama farkı ne ki zaten?Sende belirli bir psikolojiyle gönül vermişsin bir takıma bende.Sen doğduğum şehir diye sevmişsin,belki bende renkleri güzel diye,belkide gerçekten güçlü diye?
    Her ne kadar çocukluğumun bana ne dediğini hatırlıyor olmasamda,gücü olanın öcü olmasını gerektirmiyor ki bu sebep,bundan rahatsızlık duyayım?

Fb'li veya Gs'lı Bjk'lı veya herhangi bir takımlı olan adam,uzaydan gelmiyor.Onlar zaten sen-ben değil miyiz?Sen bursasporluysan,yanındaki arkadaşın fenerli belki de?Veya karşı komşun,olmadı bakkal amcan,berberin,vs vs.İlla ki varıdr 1/3 sonuçtaKüfür ederse,ettiği küfür üzerinden değerlendirlir eylemi,tuttuğu takım üzerinden değil.Küfür edene aittir,tuttuğu veya ettiği takıma değil.Sırf üzerinde belirli bir formayı taşıyor diye,söylediği herşeye yaptığı herşeye amenna denmesi ,düşünüldüğünde sizede mantıklı gelmeyecektir eminim ki.Hakeza üzerinde herhangi bir forma olmayan,veya ne bileyim başka bir mesele yüzünden tartıştığın bir adama,önce hangi takımlısın diye mi sorulmalı,yoksa ettiği küfür mü sorgulanmalı?Aynı hesaba çıkar bu iş.Bazı fenerlilerin gelip konyada olay çıkartması,o bazı fenerlilerin sorunudur,keza aynı şekilde fenerlilere küfreden hemşerilerimin sorunuda,renkdaşlarımla aynıdır:)Birbirlerini yemelerinde sakınca görmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı

Fenerbahçenin renklerine aşığım, ki kimse kimseye açıklama yapmak zorundada değil hani. Sen dersin benim şehrimin takımı ok ben derim alexi seviyorum o yüzden fb. Artık millet saçma sapan şeylerle oyalamayın

tamam aşıksın,açıklama yapmanada gerek yok bu konuya mesaj attığın için sana sordum veya sen soruya cevap verdin,saçma sapan bir şey değil bilimsel açıklaması olan bir konu bu,hatta Türk futbolunun ilerlememesine neden olabilecek bir konu bu zihniyet bu konuları ciddiye almaya almaya bu duruma gelindi zaten,sonra bir bakmışsın elin almeira sı braga sı uefa'da finalinde,bunlarıda konuşmaya bayılırız ne hikmetse belki bilmezsin ama Türkiye profesyonel futbol ligi Türk futbolu gelişsin diye kuruldu 15 tane figuran takım seçip 3 tane takım şampiyon olsun diye değil,o yüzden bir dönem Trabzon'un ve geçen sene Bursaspor'un şampiyonlukları futbolumuz adına önemli,gelecek sene umarım yine farklı bir takım şampiyon olur,olamazsada 4-5 takım son haftaya kadar zirveyi kovalar,neyse ben anlatıyorum ama herkesin bir kulağından girip diğerinden çıkıyor.sonra avrupa'da ayda yılda bir 2-3 tur geçtik diye övünür dururuz diğerleriylede sen sıfır çektin sen ilk turda elendin diye takılırız.

• Orijinalden alıntı: Madar

Orijinalden alıntı: sipru81

Benim 4-5 yaşlarım 81-82 yıllarına dek geliyor.İllaki bilinçaltını etkileyen birşeyler yaşanmıştır,orasını bilemem açıkcası,çünkü hatırlamak için fazla ufaktım.Ama farkı ne ki zaten?Sende belirli bir psikolojiyle gönül vermişsin bir takıma bende.Sen doğduğum şehir diye sevmişsin,belki bende renkleri güzel diye,belkide gerçekten güçlü diye?
    Her ne kadar çocukluğumun bana ne dediğini hatırlıyor olmasamda,gücü olanın öcü olmasını gerektirmiyor ki bu sebep,bundan rahatsızlık duyayım?

Fb'li veya Gs'lı Bjk'lı veya herhangi bir takımlı olan adam,uzaydan gelmiyor.Onlar zaten sen-ben değil miyiz?Sen bursasporluysan,yanındaki arkadaşın fenerli belki de?Veya karşı komşun,olmadı bakkal amcan,berberin,vs vs.İlla ki varıdr 1/3 sonuçtaKüfür ederse,ettiği küfür üzerinden değerlendirlir eylemi,tuttuğu takım üzerinden değil.Küfür edene aittir,tuttuğu veya ettiği takıma değil.Sırf üzerinde belirli bir formayı taşıyor diye,söylediği herşeye yaptığı herşeye amenna denmesi ,düşünüldüğünde sizede mantıklı gelmeyecektir eminim ki.Hakeza üzerinde herhangi bir forma olmayan,veya ne bileyim başka bir mesele yüzünden tartıştığın bir adama,önce hangi takımlısın diye mi sorulmalı,yoksa ettiği küfür mü sorgulanmalı?Aynı hesaba çıkar bu iş.Bazı fenerlilerin gelip konyada olay çıkartması,o bazı fenerlilerin sorunudur,keza aynı şekilde fenerlilere küfreden hemşerilerimin sorunuda,renkdaşlarımla aynıdır:)Birbirlerini yemelerinde sakınca görmem.

bak şimdi mantıklı ve katıldığım noktalara değinmişsin işte,ben kabullenmek istemeyen'lere takılıyorum istanbul'dan arkadaşlar cevap vermiyorlar.

• Bir kişi Bursada veya Eskişehirde veya Trabzonda yaşayıp İstanbul takımlarından birini tutuyor olabilir.
    Gayet normal. Şampiyonluğa sevinmeside gayet normal.
    Ama herşeyin bir adabı vardır. Evinde veya arkadaş ortamında sevinirsin kutlarsın, eğlenirsin.

Ama sen Bursada tur atmaya kalkarsan, eğelenceyi Bursa sokaklarına dökmeye çalışırsan, tutuğun takımın show'unu başka şehirde yapmaya çalışırsan BİRİLERİ SANA DUR DER. Bundan da şikayet etmeye hakkında olmaz.

"Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz"
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Milletimiz gerçekten koyun, topraklar yabancılara peşkeş çekilirken sokağa dökülmeyenler futbol için kıyım yapıyor, cehaletin böylesi!

Üstüne söylenecek söz yok...
  • apaçiler topluluğu..
  • Türk milletinin gittiği yola bak kıytırık bir mevzudan sebepn birbirlerine saldırıyorlar. İyice medenileşmemiz gerekirken tam bir mağara adamına dönüyor bu toplum, şöyle insanları gördükçe iğreniyorum onlardan, Atatürk'ün vatanı emanet ettiği gençler bu kişiler olamaz, yoksa yazık bu memlekete çok yazık!
  • Pkklılar gösteri yapsa bu kadar saldırmazsınız be
  • Konuda yazılan mesajlara bak :S
  • magandalar, medeniyetsizler iş başında yine
  • Şehir sahipsiz değil demiş bir kaç kişi
    Ne oldu Kocaeli, bursa, eskişehir işgal altında da haberimiz mi olmadı?
    Atalarımızdan da mı örnek almıyoruz bilmem ki.
    İsteyen istediği takımı tutar
    Futbol tartışması yaparız, atışmalar olur, yorumlar yapılır da
    Ona buna küfür etmek, adam dövmek , forma çıkarttrmak da neyin nesi
    Sonra da millet olarak bize barbar diye adımızı çıkarttırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Bir kişi Bursada veya Eskişehirde veya Trabzonda yaşayıp İstanbul takımlarından birini tutuyor olabilir.
    Ama herşeyin bir adabı vardır. Evinde veya arkadaş ortamında sevinirsin kutlarsın, eğlenirsin.

Ama sen Bursada tur atmaya kalkarsan, eğelenceyi Bursa sokaklarına dökmeye çalışırsan, tutuğun takımın show'unu başka şehirde yapmaya çalışırsan BİRİLERİ SANA DUR DER. Bundan da şikayet etmeye hakkında olmaz.

Sana bişey soracam. GS Süper Kupa'yı kazandığında Bursadaydım ve arabayla büyük GS ve Türk bayraklarıyla kupanın Türkiye'ye gelmesinden dolayı zafer turu yapıyorduk. Aynı şekilde bir sürü Bursalı taraftar da dışarıya çıkmış eğleniyordu ve hiçbir olay olmuyordu. Gece eve kaçta geldiğimizi bile hatırlamıyorum. Ne değişti o zamandan beri ? Kendinizi ağa mı sanmaya başladınız ? O Avrupa kupası diye lagaluga yapmazsın umarım.

(Yanlış anlaşımasın. Elbet Beşiktaşlıyız ama herşeyden önce Türküz)

• Rezillik ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Bir kişi Bursada veya Eskişehirde veya Trabzonda yaşayıp İstanbul takımlarından birini tutuyor olabilir.

Sana bişey soracam. GS Süper Kupa'yı kazandığında Bursadaydım ve arabayla büyük GS ve Türk bayraklarıyla kupanın Türkiye'ye gelmesinden dolayı zafer turu yapıyorduk. Aynı şekilde bir sürü Bursalı taraftar da dışarıya çıkmış eğleniyordu ve hiçbir olay olmuyordu. Gece eve kaçta geldiğimizi bile hatırlamıyorum. Ne değişti o zamandan beri ? Kendinizi ağa mı sanmaya başladınız ? O Avrupa kupası diye lagaluga yapmazsın umarım.

(Yanlış anlaşımasın. Elbet Beşiktaşlıyız ama herşeyden önce Türküz)

Sorunun cevabını kendin vermişsin zaten.
    Bjklisin ama Gs'nin kupasını kutlamışsın. Bursasporlularda kutlamıştır.
    Pazar günü Fb'nin kupasını kutladın mı yada tur attın mı? Ne değiştide kutlamadın?

Senin mantığınla bakarsak olaya bir 10yıl daha geriye gidelim tüm takım taraftarları yan yana maç izliyordu ve hiçbir olay olmuyordu. Fb ve Gs tarftarları arada tel örgü olmadan hatta polis veya güvenlik olmadan yarı yarıya tribünlerde yan yana şampiyonluk maçlarını dahi izliyebiliyorlardı.

Şimdi ne haldeyiz peki?

Zaman değişiyor ve taraftarlık yapısıda değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: |LeGenD|

Türk milletinin gittiği yola bak kıytırık bir mevzudan sebepn birbirlerine saldırıyorlar. İyice medenileşmemiz gerekirken tam bir mağara adamına dönüyor bu toplum, şöyle insanları gördükçe iğreniyorum onlardan, Atatürk'ün vatanı emanet ettiği gençler bu kişiler olamaz, yoksa yazık bu memlekete çok yazık!

Atatürkün emanet ettiği türk futboluda bu değildir. Sadece istanbul takımlarının ve özellikle bir takımın lobisinin ağır bastığı bir türk futbolu.

Bursa şampiyon olduğunda her yerde kutlandı, ama fener olduğunda her yerde fenerliler tartaklandı. etkiye tepki meselesi. Bizim dediğimizde bu, herkes memleketinin takımını tutsun yada oturup özel mülkünde sevinsin ve gösteri yapsın. İBB geçen sene sizi yendiğinde "ibb belediyenin parasını yiyor, bizim vergilerimizi yiyor" diye kapansın diyen fenerlilerden değilmiydin sen ? hani türk futblolu ? Atatürkçü vatan sevgisi.

herşeyde artık Atatürk karışıtırılır oldu konulara.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.