Şimdi Ara

BURSA´DA OLAYLI ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bursa ve eskişehirde senelerden aynı olaylar oluyor.anlayın artık bu iki şehir sahipsiz değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

şakamısınız arkadaşım herkes istediğini destekler sonuçta gönülden gelen bir şey buna engel olamassın
    ben antalyalıyım-izmirde okuyorum doğduğumdan beri beşiktaşlıyım -antalyasporuda takip ederim sempatim tabiki var ama beşiktaşlıyım sonuçta bundan size ne

bu kişisel tabi antalyaspor dışında sen başka klübü zengin etmek miden kaldırıyorsa tut tabi ama 07 gençlik'teki arkadaşlar kızarsa da birşey deme,doğduğundan beri Antalyaspor için destek vermemen ayıp olmuş,nerde şan şöhret varsa oraya gidenlere benzetiyorum sizin gibileri,neden kasımpaşa yı yada sarıyer i tutmadında beşiktaşı tuttun,başarılı olan üç takımdan birini seçtin? bir tane de ben sarıyer i tutuyorum arkadaş yada zeytinburnuspor en büyük diyen de görmedim ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

bursa ve eskişehirde senelerden aynı olaylar oluyor.anlayın artık bu iki şehir sahipsiz değil :)

haklsın holigan yuvası olmuş.
  • Futbol cehaletinin böylesi...
    Altaya göztepe ksknin arkasında kalan asalak takım diyen birisi futbolun fsinden anlamıyordur.

Altay İzmir'in en güzide kulüplerinden birisidir..

saçma sapan şeylerle avutma kendini, İzmirde Buca maçında kordonda Fener Fener diye bağırırken arkalarından havlayan köpekten kaçışan toplulukmu hesap geçecek, siz önce kadıköy sahilindeki baskının acısını bir sarın. Sonra gel yap yorumunu burada.

videoya üzülmüştüm ama senin gibilere fazlası müstahak.. Beter olun

quote:

Orijinalden alıntı: GencFB35!

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Bize sorcaklar kardeşim. O kadar çok kutlama yapmak isteyen gitsin İstanbulda yapsın. Sonra biryerleriniz kalkıyor. Biz şuan İzmirdeyiz burda kutlama yapıp İzmir takımlarına laf atıyorlar. Sonra dayak atınca biz suçlu oluyoruz. Geçen buca-fenerli maçında bir grup fenerli sözde ALTAYı ezmek için bizim maça girip artislenmeye çalıştı birinin parmağını kopartıp diğerlini dövdük gene biz suçlu olduk. Herkes akıllı olcak.

Arkas maçında bi yerleriniz tavana vuruyordu. O parmağını koparıp kordonda saldırdığınız insanlar çoluk çocuk aile.Buca maçından 4 gün önce çorba için gittiğiniz arkas-Fener maçında nerdeydi delikanlılar ?Karşınızda bu sefer çoluk çocuk aile yoktu.Ama siz izmir'in asalak takımıydınız demi unutmuşum ya.Göztepe ve ksk'nin arkasında kalan,alsancakta tek tek insanlara pusu kurabilen,5 kişi höt dese koşa koşa alsancak camiine kaçan tiplerden oluşan bi topluluk.Bedava dağıtılan biletlerle bin kişiyi geçmeyen bi ortalamaya oynayan bi takım.Reklam için yapmadığınız kalmıyor,bu sefer harbiden yanlış yaptınız.O parmağın hesabını kim bilir nasıl ödeyeceksiniz.Veya ödetecekler. Herşeyi geçtim altayla arkasın alakası nedir. Boşuna demiyoruz 5 lira verelim Fener diye bağırın diye. Neyse,gültepeli altaylılara selam,sağlık koşusu iyi olmuştur onlar için

• dehşetle okudum yazılanları. adam asarız keseriz diyo, alt tarafı bi futbol be birader. 1 top peşinde koşturan 22 kişi, nedir alıp veremediğiniz ?

Adamlar belkide uzun seneler göremiyeceğimiz şekilde namağlup bitirdi 2. yarıyı, kimine göre haklı kimine göre haksız şekilde 16 galibiyet aldı, sana düşen haklı da olsa haksız da tebrik etmek, ha tebrik etmiyosan da sokağa çıkıp eğlenen ataraftarlara saldırma bari.
    Fener şampiyon olmuş ve zoruna gitmişse kapa tv yi kapa camını pencereni otur evinde, çoluğuyla çocuğuyla konvoya çıkmış insanlara saldırma hakkını nerden buluyosun ?

yok bursada kimse başka takım tutamazmış, asarlarmış keserlermiş, çoluğa çocuğa saldırmak bi yerde iyiymiş sahiplenmeyi gösteriyomuş, yok eskişehirle bursa şehri sahipsiz değilmiş, bunlar nasıl laflar yahu

nası bi ortamda büyüdünüz siz de içinize bu kadar şiddet işlemiş... yazık günah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

dehşetle okudum yazılanları. adam asarız keseriz diyo, alt tarafı bi futbol be birader. 1 top peşinde koşturan 22 kişi, nedir alıp veremediğiniz ?

Adamlar belkide uzun seneler göremiyeceğimiz şekilde namağlup bitirdi 2. yarıyı, kimine göre haklı kimine göre haksız şekilde 16 galibiyet aldı, sana düşen haklı da olsa haksız da tebrik etmek, ha tebrik etmiyosan da sokağa çıkıp eğlenen ataraftarlara saldırma bari.
    Fener şampiyon olmuş ve zoruna gitmişse kapa tv yi kapa camını pencereni otur evinde, çoluğuyla çocuğuyla konvoya çıkmış insanlara saldırma hakkını nerden buluyosun ?

yok bursada kimse başka takım tutamazmış, asarlarmış keserlermiş, çoluğa çocuğa saldırmak bi yerde iyiymiş sahiplenmeyi gösteriyomuş, yok eskişehirle bursa şehri sahipsiz değilmiş, bunlar nasıl laflar yahu

nası bi ortamda büyüdünüz siz de içinize bu kadar şiddet işlemiş... yazık günah...

şöyle düşün gs'lisin değilmi? apartmanın önüne 1000 kişi gfb li gelmiş meşaleler,sinkaflı bestelerle şampiyonluk kutluyor sabaha kadar,sen istiyorsan perdeni pencereni kapat biz kapatmıyoruz kardeşim,daha önce izin verildi'de ne oldu adam gelmiş Bursa'da Bursaspor'a küfür ediyor o bir kere olur.

• Şu "yaşadığın/doğdun şehrin takımını tutacaksın" metazorisine iyice ifrit olmaya başladım. 2-3 cahil cühela/ muhatap alınmaya hatta bu cevabı yazmaya değmeyecek kişilerde çıkmış bunu savunuyor.
    Ya kardeşim SİZE NE milletin tuttuğu takımdan? Peki; Bartın, Hakkari, Kilis, Bitlis, Sinop, Artvin, Muş gibi illerde yaşayan insanların hangi takımı tutmasını istersiniz? Hadi onlarda siz hangi takımı isterseniz onları tutsunlar! Siz kimsiniz ya?

Yarın başka bir şehirde yaşamınıza devam ederken tuttuğunuz takım şampiyon olunca "kutlayamazsanız" ya da kutlarken dövülürseniz ne hissedersiniz?

İnsanlar tutuğu futbol takımlarının başarılarında KİMSEYİ İNCİTMEDEN, TAHRİK ETMEDEN BERABERCE eğlenebilirler..

Size "koyan" ne onu anlamıyorum. Kıskançlık mı?
    Sizi böylesine cahilce düşüncelere iten sebebi anlamıyorum. Çocukluk mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

dehşetle okudum yazılanları. adam asarız keseriz diyo, alt tarafı bi futbol be birader. 1 top peşinde koşturan 22 kişi, nedir alıp veremediğiniz ?

şöyle düşün gs'lisin değilmi? apartmanın önüne 1000 kişi gfb li gelmiş meşaleler,sinkaflı bestelerle şampiyonluk kutluyor sabaha kadar,sen istiyorsan perdeni pencereni kapat biz kapatmıyoruz kardeşim,daha önce izin verildi'de ne oldu adam gelmiş Bursa'da Bursaspor'a küfür ediyor o bir kere olur.

yahu caddede tur atıyo adamlar, ne apartman önü ne ev önü.

resmen olay çıkarmak için çıkmış bursalılar.

fenerliler de eminim bursa şampiyon olamadı diye bağırıyodur orda..

• quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

Şu "yaşadığın/doğdun şehrin takımını tutacaksın" metazorisine iyice ifrit olmaya başladım. 2-3 cahil cühela/ muhatap alınmaya hatta bu cevabı yazmaya değmeyecek kişilerde çıkmış bunu savunuyor.
    Ya kardeşim SİZE NE milletin tuttuğu takımdan? Peki; Bartın, Hakkari, Kilis, Bitlis, Sinop, Artvin, Muş gibi illerde yaşayan insanların hangi takımı tutmasını istersiniz? Hadi onlarda siz hangi takımı isterseniz onları tutsunlar! Siz kimsiniz ya?

Yarın başka bir şehirde yaşamınıza devam ederken tuttuğunuz takım şampiyon olunca "kutlayamazsanız" ya da kutlarken dövülürseniz ne hissedersiniz?

İnsanlar tutuğu futbol takımlarının başarılarında KİMSEYİ İNCİTMEDEN, TAHRİK ETMEDEN BERABERCE eğlenebilirler..

Haklısın ama bizi kızdıran şampiyonluk değil. kutlamanın dozajı ve bize edilen küfürler. biz izmirdeyiz nesye şampiyon olmuşlar. tur atıyolar bize küfür ediyolar bucaya küfür ediyolar göztepeye küfür ediyorlar. sonra bizi hor görüp yok izmirde şunu yaptık bunu yaptık diyorlar. biz çileden çıkınca suçlu oluyoruz. bu başka şehirlerdede oluyor. başka şehirleri geçtim istanbuldada oluyor. yok fenerliler kartal yuvasına saldırıyor. yok Atatürk anıtına bira koyup kafasına basıyorlar. gs lisesine bayrak dikiyorlar. adam gibi kutlasalar kimse karışmaz. dün alsancakta kutlama yapıldı kimse bişey demedi. bucada kutlama yapıldı duyduğum kadarıyla bucaya küfür edildiği için kavgalar çıkmış. dün 3 yaşındaki çocuğun kafasına mermi isabet edip öldürülmüş. ne bileyim başka başka olaylar olmuş. al yukardaki gfbli izmirde oturduğu halde bize neler diyor. bu adamı bide sokağa salsanız neler olcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

Şu "yaşadığın/doğdun şehrin takımını tutacaksın" metazorisine iyice ifrit olmaya başladım. 2-3 cahil cühela/ muhatap alınmaya hatta bu cevabı yazmaya değmeyecek kişilerde çıkmış bunu savunuyor.

Haklısın ama bizi kızdıran şampiyonluk değil. kutlamanın dozajı ve bize edilen küfürler. biz izmirdeyiz nesye şampiyon olmuşlar. tur atıyolar bize küfür ediyolar bucaya küfür ediyolar göztepeye küfür ediyorlar. sonra bizi hor görüp yok izmirde şunu yaptık bunu yaptık diyorlar. biz çileden çıkınca suçlu oluyoruz. bu başka şehirlerdede oluyor. başka şehirleri geçtim istanbuldada oluyor. yok fenerliler kartal yuvasına saldırıyor. yok Atatürk anıtına bira koyup kafasına basıyorlar. gs lisesine bayrak dikiyorlar. adam gibi kutlasalar kimse karışmaz. dün alsancakta kutlama yapıldı kimse bişey demedi. bucada kutlama yapıldı duyduğum kadarıyla bucaya küfür edildiği için kavgalar çıkmış. dün 3 yaşındaki çocuğun kafasına mermi isabet edip öldürülmüş. ne bileyim başka başka olaylar olmuş. al yukardaki gfbli izmirde oturduğu halde bize neler diyor. bu adamı bide sokağa salsanız neler olcak.

biz bjk yi neden sevmiyoruz ? hala üste çıkma çabalarından dolayı. adamlar hala otobüste neler demişler. sinan engin bursaya kusarken, bunları izlerken hiç bozuntuya vemiyor.

türk insanı bazı değerlerine bağlıdır. sorun burda. gerçi fanatiklik sıfatının açıklaması durumu özetler.

• bu video'daki de iyice uçmuş bir kaç sene önce istanbuldaki bir maçta vapurdan inip etrafı dağıtan başkalarıydı tabi,ne taksi kaldı ne çerçeve,ilk maçta beşiktaşlı bayan taraftarın kafasına bira şişesini atan kimdi diye sorsaydı keşke muhabir arkadaş,pes artık ya şu medya'da objektif olsun o gün bıçaklanan ve yaralanan hangi Bursaspor taraftarıyla röportaj yaptılar,ayrımcılık yap sonra Bursa'lılar çapulcu,it,kopuk,serseri derler.
  • Sen doğduğun şehrin takımını tutuyorsan bana ne,ben tutmuyorsam sana ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madar

Sen doğduğun şehrin takımını tutuyorsan bana ne,ben tutmuyorsam sana ne?

al bir tane daha,iyi doğdunuz ülkenin milli takımınıda tutmayın o zaman hey Allahım ya,zaten milli takıma ilginin azlığını'da buna bağlıyorum kimse şehrine,spor klubüne sahip çıkmıyor,doğduğun şehire sempatisi olmayanların gen'lerinde oynama olabilir,neden bu insanlar kendi şehrindeki spor klüplerine bağlanamıyor,ha spor sevmez,futbol sevmez anlarım ama gidipte kupalara tapmanın anlamı ne biraz dik durun ya nereliyseniz gururla söyleyin,Antalya'daki Antalyaspor'a gönülden bağlanmaz ise Bursa'daki Bursaspor'a gönülden bağlanmaz ise nasıl kalkınacak Türk futbolu ? bu taraftarsız belediye takımları'nın bu konumda olmasının nedeni bu zihniyettir.bizim dilimizden anlamıyorsanız gidin avrupa'ya bakın bakalım şehirlerdeki taraftar oranlarına Liverpool'da Liverpool ve Everton'dan başka takım tutan varmı? hatta liverpool'un o kadar başarısına rağmen en çok taraftar Everton'dadır.

• quote:

quote:

al bir tane daha,iyi doğdunuz ülkenin milli takımınıda tutmayın o zaman hey Allahım ya,zaten milli takıma ilginin azlığını'da buna bağlıyorum kimse şehrine,spor klubüne sahip çıkmıyor,doğduğun şehire sempatisi olmayanların gen'lerinde oynama olabilir,neden bu insanlar kendi şehrindeki spor klüplerine bağlanamıyor,ha spor sevmez,futbol sevmez anlarım ama gidipte kupalara tapmanın anlamı ne biraz dik durun ya nereliyseniz gururla söyleyin,Antalya'daki Antalyaspor'a gönülden bağlanmaz ise Bursa'daki Bursaspor'a gönülden bağlanmaz ise nasıl kalkınacak Türk futbolu ? bu taraftarsız belediye takımları'nın bu konumda olmasının nedeni bu zihniyettir.bizim dilimizden anlamıyorsanız gidin avrupa'ya bakın bakalım şehirlerdeki taraftar oranlarına Liverpool'da Liverpool ve Everton'dan başka takım tutan varmı? hatta liverpool'un o kadar başarısına rağmen en çok taraftar Everton'dadır.

Nereli olduğumla,hangi takımlı olduğumun ne alakası var?Konya'da doğdum diye,niye konyaspor'u tutma zorunluluğum var ki benim?Hem benim herhangi bir takımı tutma zorunluluğum bile yok,ben sadece aralarından birini kendi çapımda desteklemeyi seçtim ve buna karışılmasından rahatsızım.Konyanın köyünde doğsam,önce köyümün,sonra ilçemin,sonra şehrimin takımını tutmam gerekecekti sırasıyla sizin mantığınızla?Belirtmeden geçemeyeceğim,kupaya tapacak olsam,Fenerbahçeli olmazdım sanırım

Ayrıca Takım tutmak aşk işidir,siparişle olmaz.

• quote:

quote:

Bursalısın sanırım. İstanbul'da doğan ve burda yaşayıp İstanbul'un ekmeğini yiyen bursalılar hakkında ne düşünüyorsun ? Onlar bursa taraftarı değil mi ?

İzmir'de şampiyonluk kutlanmadı diyenler,İzmir'de şampiyonluk her sene olduğu gibi kutlandı. Herkes rahat olsun

• ya milli takım nere lig takımı nere iyice şaşırdınız. Arkadaşım SİZENE,ben istanbulluyum 12 yıldır izmirde yaşıyorum lla istanbulsporumu tutmak zorundayım izmire geldimde altayı mı tutmak zorundayım.Yeminle yarın giycem formayı elimede bi beyzbol spası şuı zihniyette olanların beynini kafatasından çıkarcam. Bu ülkede demokrasi var isteyen istediği takımı tutar sizene allahın kör cahilleri
  • quote:

quote:

quote:

Nereli olduğumla,hangi takımlı olduğumun ne alakası var?Konya'da doğdum diye,niye konyaspor'u tutma zorunluluğum var ki benim?Hem benim herhangi bir takımı tutma zorunluluğum bile yok,ben sadece aralarından birini kendi çapımda desteklemeyi seçtim ve buna karışılmasından rahatsızım.Konyanın köyünde doğsam,önce köyümün,sonra ilçemin,sonra şehrimin takımını tutmam gerekecekti sırasıyla sizin mantığınızla?Belirtmeden geçemeyeceğim,kupaya tapacak olsam,Fenerbahçeli olmazdım sanırım

Ayrıca Takım tutmak aşk işidir,siparişle olmaz.

kimse zorla takım tutturmaz ama bazı yerlerde,toplum içinde aykırı davranışlarda bulunursan dışlanırsın buda o hesap atıyorum Konya dedin,birisi Konya için ileri geri konuşsa veya bir gün tuttuğun takımın taraftarları Konya'da olay çıakrtıp küfür etse? kendini yanlış yerde olduğunu hissetmezmisin peki diyelimki başka takımı sevdin neden diye tarif et deseler veya sarıyer ve zeytinburnuspor da istanbul'un güzide klüpleri neden onlar değilde devamlı ön planda olan,maçlarının tv den devamlı verilip,küçüklükten aşılandığı takımları tuttunuzdiye sorsalar ne cevap verirsin sanane deme bilimsel olarak incelenmiş bir konu bu ve sonuç belli ister inan ister inanma,güçlünün yanında olma psikolojisi değilde ne? istanbulu görmeyen bilmeyen istanbul takımı sempatizanlarına soruyorum bu soruyu,neden bir tane bile sarıyer li zeytinburnusporlu çıkmıyor :) hepiniz tesadüf eserimi bjk,gs,fb sevdiniz

• sırf sen bu soruyu sor diye fbliyim var mı?
  • bizde istemiyoruz arkadaş her istanbul takımı sampiyon oldugunda bu sehirde kutlamaya yapmaya calısanları tokatlamayı. Bursaspor şampiyon oldu diyelim, ben istanbulda rahat rahat kutlama yapabılecekmıyım ? hemen müdahele ederler, tatlı ya da sert. o zaman sorun yok ama biz kutlama yapılmasına izin vermeyince ŞEHRİMİZde sorunlu oluyoruz, oh ne ala dünya. bu arada sadece fb ıle ilgili bi durum değil bu gs,bjk,ts hangisi olursa olsun aynı durumlar olurdu dün.

sorarım size istanbulda yaşamayıp istanbul takımına gönül verenler ; hayatınızda kaç kere o tuttuğunuz takımın şehrine gittiniz, stadına, semtine bile demiyorum bak şehre diyorum. tamam eyvallah her 2 kişiden biri istanbul takımını tutuyor kabul, adama sen eskısehırde yasıyosun eskişehirsporu tutcaksın ya da Bursada yasıyosun Bursasporlu olcaksın dicek halimiz yok, sadece yaşadığın şehre saygı duymasını bilceksin en azından. çok fazla AŞIKSAN takımına, gidip maçın olduğu şehre desteklersın takımını ya da istanbula gidip kutlamalara katılırsın kimseninde bişey demeye hakkı olmaz haliyle.

biz şehrimize her zaman sahip çıkıyoruz çok şükür, burası ne sivas ne de istanbuldur, bu tür durumlar her zaman olmaya devam edecektir.

tv başından taraftarcılık oynamak çok kolay, helal olsun şehrine daima sahip çıkan Kocaeliye, Eskişehire, Trabzona, Samsuna, Sakarayaya vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenWhite. -- 23 Mayıs 2011; 23:39:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GencFB35!

quote:

quote:

Bursalısın sanırım. İstanbul'da doğan ve burda yaşayıp İstanbul'un ekmeğini yiyen bursalılar hakkında ne düşünüyorsun ? Onlar bursa taraftarı değil mi ?

İzmir'de şampiyonluk kutlanmadı diyenler,İzmir'de şampiyonluk her sene olduğu gibi kutlandı. Herkes rahat olsun

kardeş zaten bu konu açıldığında kişiye sorarım istanbulla ilişkin varmı,izmirle ilişkin varmı diye ilk önce dikkat ettiğim ilişkisi olmayıpda başka şehri destekleyenlere,soruna gelince istanbulda yaşayıp Bursa taraftarı olan zaten Bursa ile bağlantısı vardır,ya ailesi ordadır,yada ailesi Bursalıdır kendi istanbulda doğmuştur,durduk yerde kimse Bursaspor'lu olmaz Bursa ile ilgili muhakkak içinde bir sevgi,aşk vardır.ama ters açıdan baktığın zaman öyle değil açıkçası bir yerde haber okuyordum sanırım Malatya idi,işte x takımın otobüsü gelmiş taraftara satış yapıyor,satmasın demiyorum ama Malatyaspor neden bu durumda diye düşünmeden çocuğuna x takımın ürününü alırken görünce üzüldüm diyebilirim.bize bu konuyu savunduğumuz için kızanlar biraz daha düşünerek yaklaşsınlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.