Şimdi Ara

Bursa'da Korkunç Kaza... Bu hangi araba beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Ama çok gözüm korktu, tamam hangi araba olsa bu durumda bu hale gelir ama, bu araç neyin nesi böyle? Smart mı, peugeot mu?

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29697807.asp

• Peugeot 208 arac, kazada isyerime yakin bir yerde oldu, olenlere Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oradaki bu olay 1 değildir 2 değildir gör kaç sefer buna benzer irili ufaklı kazalar gerçekleşmiştir peki her yere tuzak kurar gibi radar denetimi koyan bu devlet asli görevlerini ihmal ettiği için gerçek sorumluluklarını ihmal ettiği için ölen giden vatandaşlarına kaç trilyon ceza ödeyecek ölen gidenin canı o vakte kadar kendisine yaptığı yatırımlar ailesine çevresine katacağı değerlerin karşılığını nasıl ödeyecekler. otobüs yola kontrolsüz çıkmışta kaza olmuşta bla bla peki sen devlet olarak bugüne kadar neredeydin niçin bunları denetleyip düzenlemiyorsun 70km tabelasını koyup 78 ile gidene utanmadan sıkılmadan adresine ceza makbuzunu yolluyorsun madem çok kuralcısın ve sıkı sıkıya herşeyi para cezasına döküyorsun senin bu sorumsuzlukların yüzünden ölen giden insanlara kaç trilyon ceza ödeyeceksin dahası bu utancı kendinde hisediyormusun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

2006 golf 1.6 fsi midline

Bu ne terbiyesizliktir ya? Dalga geçilecek bir konu mu bu?

Arabayı tanıyorsanız veya olayı biliyorsanız cevap verirsiniz, aksi durumda cevap vermezsiniz.

Her konuya cevap atıyorsunuz. Yeni gelin gibisiniz.

Lüzumsuz mesajlarınızı görmemek için hesabınızı blokluyorum, eksi rekoru yemeniz yüzünden maalesef sizden kurtulamıyorum. Sinir bozuyorsunuz, lütfen kendinize çekidüzen verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Terbiyesiz herif. Her geçen gün iğrendiriyosun kendinden. Bloklusun senl alıntılayanlar yüzünden eksi rekoru kıran mesajların yüzünden yine istemsizce görüyorum mesajlarını. Git Konu Dışını trolle. Böyle bi konu yeri değil !

• TÜBİTAK 2214-A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Bursu kazanılmıştır..! Bekle bizi Florida smile ifade simgesi "TÜBİTAK 2214-A PhD Scholar Visit Grant was succesfully gained..! Wait for us Florida smile ifade simgesi" — Mustafa Alpaslan ile birlikte Bozcaada'da.

Ölenlerden biri facebook hesabında bunu paylasmis.

Allah rahmet eylesin.

• Zor bir durum.

Anca S serisi falan sağ kurtarırdı.

Akademisyen karı kocaymış.

Allah rahmet eylesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1abilir
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Minteks tarafında olmuş.. Otobüs ve servislerin durağa uğramadan yol üzerinde yolcu indirip,bindirdiği yer..
  • pazartesi günü bursadaydım gerçekten kasap gibi kullanıyorlar hiç sürücüye yaya ya saygı yok,kimse yol vermiyor,minibüsler sinyal verdiği gibi yol değiştiriyor
  • Peugeot'a benzettim bende.

• allah rahmet eylesin
  • Bu otobüsçülerin alayı ÖKÜZ ÖKÜZ.
  • Haberi okuduktan sonra arabanın resmine bir daha bakamadım, çok üzücü bir kaza, yakınlarına sabır diliyorum.

• quote:

7 ayda iyi mesaj kastınız bravo

• Pejo 207-208-307-308 bunlardan biri

• Araç plakası 10 H 6353 denmiş e-devlet sorgulamasında Peugeot olduğu yazıyor.

Plaka No10H6353
    MarkaPEUGEOT
    Model Yılı2010
    Ruhsat Tarihi29/12/2009
    Tescil BirimiHAVRAN
    CinsiAB Heçbe

Plaka Kaynağı:http://www.milliyet.com.tr/otomobil-iki-tirin-arasinda-kaldi--gundem-2095493/

Allah ölenlere rahmet eylesin.Gerçekten çok ama çok feci bir kaza olmuş.Takip mesafesinin önemini gözler önüne koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 1 Ağustos 2015; 0:30:56 >
  • Allah rahmet eylesin
    Araç kesinlikle 208 değil.çok çok büyük ihtimal 206+

• Bu yol artık trafiği kaldırmıyor. Belki de ülkenin en işlek güzergahı... İstanbul (Hatta Kocaeli), Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa ve İzmir gibi sanayileşmiş şehirleri birleştiriyor. Ki aradaki yurdun bazı illerinden büyük ilçeleri saymadım bile.Daha düne kadar bölünmüş yol bile yoktu. Sürekli, yoğun, her an işlerin karışabileceği bir havası var.

Hele Bursa ile Karacabey arasında bazı büyük köyler var... Sürücüler, sürekli akan iki şeridi aşıp, Bursa tarafına dönüyorlar. Bir iki defa bu kavşaklarda kazaya denk geldim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

quote:

7 ayda iyi mesaj kastınız bravo

paylaşmayı severim

Hakan bu....
    Turneva

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

oradaki bu olay 1 değildir 2 değildir gör kaç sefer buna benzer irili ufaklı kazalar gerçekleşmiştir peki her yere tuzak kurar gibi radar denetimi koyan bu devlet asli görevlerini ihmal ettiği için gerçek sorumluluklarını ihmal ettiği için ölen giden vatandaşlarına kaç trilyon ceza ödeyecek ölen gidenin canı o vakte kadar kendisine yaptığı yatırımlar ailesine çevresine katacağı değerlerin karşılığını nasıl ödeyecekler. otobüs yola kontrolsüz çıkmışta kaza olmuşta bla bla peki sen devlet olarak bugüne kadar neredeydin niçin bunları denetleyip düzenlemiyorsun 70km tabelasını koyup 78 ile gidene utanmadan sıkılmadan adresine ceza makbuzunu yolluyorsun madem çok kuralcısın ve sıkı sıkıya herşeyi para cezasına döküyorsun senin bu sorumsuzlukların yüzünden ölen giden insanlara kaç trilyon ceza ödeyeceksin dahası bu utancı kendinde hisediyormusun.

Kaza bursanın neresinde olmuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.