Şimdi Ara

Burnout Paradise Complete Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burnout paradise ultimeta box almayi düsünüyorum, oyunun sitesine girip baktim orda burnout paradise bikes diye birsey var acaba o update mi yoksa bu ultimate box gibi sonradan cikacak veya cikmis oyunmu, biraz aciklama yapabilirmisiniz bana bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 28 Eylül 2010; 14:31:39 >

• ultimate boxta motor var ultimate olmayan oyunlar içn çıkarılmış ekstra içerikler ama sen ultimate alacaksan her şey var içinde. şimdiye kadar burnout için çıkmış tüm eklentiler. bundan sonrada bir şey çıkmaz oyun için.
  • Burnout Paradise'e motor,trophy,gece-gündüz değişimi gibi içerikler sonradan bir update ile gelmişti,indirip oynuyordun.Ultimate Box ta bu update ile gelen yeni içerikler diskin içinde,ayrıca parayla satılan Party Modu da var.Ama diğer araba,yeni ada vs gibi DLC ler yok diye biliyorum.
  • yani sormak istedigim burnout ultimate box gidip bir oyun dükkaninda alabilirim peki burnout paradise bikes ida gidip bi dukkandanmi aliyorum yani o bikes denen sey sadece updatemi oluyor
  • TR Playstation Store'dan Burnout Paradise Complete Edition almanı öneririm bütün eklentileri içeriyor ve sadece psn'de satılıyor en son baktığımda fiyatı 49 tl idi
  • PSN oyunları satan Vedath adlı arkadastan full paket burnout almanı tavsiye ederim bütün eklentiler mevcut 25tl satıyordu benim aldıgmda süper oyun bir cok araba yarısından daha zevkli tabi gps olmamıs kötü ama iyi onlinede güzel
  • evet ben biraz yanlış giriş yapmışım galiba
    alacağın oyun BURNOUT PARADİSE ULTİMATE BOX COMPLETE EDİTİON olursa her şey cd de olur sonradan çıkmış tüm extralarıda içerir

BURNOUT PARADİSE ULTİMATE BOX alırsan sadece party modu oluyor içerisinde party moduda ahım şahım bişi değil alabiliyorsan COMPLETE EDİTİON almalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ebayde biri satiyor burnout paradise ultimate yazmis yeni 13 euro sizce nasil? ve bu complete edition ne oluyor onu anlamadim tam olarak burnout paradise complet editiondami sonradan cikti. 13 euroya nasil sizce
  • zaten uygun oyun. burdada cd de olmasını istiyorsan oyunu 30-40 tl arası çok rahay bulursun

birde cd olmadan playstation storeden aynı oyunu aynı içeriklerle ps3 e indiriyorsun oyun ortalama 5 gb ve oyun ps3 te yüklü oluyor bu şekilde 25 tl. bendede ps3 te yüklü.

complete edition ne olduğunu yukarda yazdım complete edition tüm eklentileri içerdiği için haliyle sonradan çıktı onu al.
  • ebayde sadece burnout paradise ve ultimate edition var complete edition yok bulamadim
  • ebayı boşver burada ikinci el foruma yaz çıkar satan
  • kafam cok karisti yada ben salagim:D cünkü ben sadece burnout paradise ve ultimate boxu biliyorum yani complete edition hic duymadim yada ultimate demekmi oluyor o :D ikinci ele bi bakayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 26 Eylül 2010; 19:24:51 >
  • Complete Edition PSN de satılıyor,çıkmış olan bütün DLC ler var.Disk olarak bulamazsın.
  • evet bak bu doğru ,biraz karıştırdık psn den alınan herşeyi içeriyordu.

psn den almak istersen baya uyguna geliyo tek kötü yanı oyunu başkasına satıp yada takaslyamıyordun ama bendede 2 senedir yüklü her zaman oynatıyor hala onlinesi bile ful
  • Çok süper oyunda biraz daha içerik bakımından zengin olsaydı keşke.
  • peki sadece ultimate edition alsam sonradan dlc olarak üzerine complete ditionu yükleyebiliyormuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuRat.exe

peki sadece ultimate edition alsam sonradan dlc olarak üzerine complete ditionu yükleyebiliyormuyum

DLC'leri ayrı ayrı alırsan tabiki mümkün bu olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Çok süper oyunda biraz daha içerik bakımından zengin olsaydı keşke.

Adamlar daha ne yapsın,büyüklü küçüklü 10 tane DLC çıkarttılar yetmedi yeni ada eklediler.
    --
    quote:

Orijinalden alıntı: MuRat.exe

peki sadece ultimate edition alsam sonradan dlc olarak üzerine complete ditionu yükleyebiliyormuyum

Complete Edition da Burnout Paradise ve bütün DLC ler var,dediğin gibi yaparsan aynı oyuna 2 kere para vermiş olursun.
  • 25 tl verip Forumda Vedath Adlı üyemiz PSN Oyunları satıyor ondan suana kadar cıkmıs bütün paketleri alabilirsn Ada dahil. cok iyi fiyatı her türlü yardımcı oluyor
  • Ben girdim baktim psnden cok karisik ya bir sürü dlc var mesela simdi orda gördüm burnout paradise complete edition dlc yaziyo yani simdi sadece onu satin almis olsam oyun icinde oluyormu yoksa sadece dlc olarakmi indirmis oluyorum ps3e cünkü ps3 ilk aldigim günlerde bir kac oyun sanmistim indirmistim baktim yükleniyodu tek acilmiyordu ve sonra anladim dlcnin oyun olmadigini. yani kafa karisti korkuyorum simdi burnout paradise complete edition indiripte oyun acilmayipta sadece dlc olarak ps3te kalacak diye.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.