Şimdi Ara

Burnout Paradise Complete Edition (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu cd olarak alırsan sonradan dlc lerin hepsini yüklemek için en aşa 30tl daha harcarsın ama cd olmasada olur dersen vedattan al 25 tl şimdiye kadar çıkmış tüm dlc leri mevcut ana oyunda içinde sadece dlc si inecek diye bişey olmaz zatan tek paket halinde. indirmende sorun olsada vedat yardımcı olur altta linki var arkadaşın varmı oyun elinde sor istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_31550866/tm.htm
  • Arastirdim googlede edindigim bilgilere göre psnden almak daha hesapli geliyo ve bütün dlclerde icinde yani 30euro en iyisi ordan almak hazir evde 20euroluk network card vardi onu kullanim diyorum ama 10 euro eksik >;D
  • kaç kere dedik vedattan al 25 tl sen verecen 60 tl.
    ha sen alırsan başkasına satıp paranıda geri kazanabilirsin onuda unutma.
    aldığın oyun yada dlc yi tabi kendin alırsan 5 kez download etme hakkı var.

kendin alırken başka psn hesabı oluştur öyle al böylece satması daha kolay olur sürekli kullandığın hesaptan alırsan oyunu satarken riskli olur bazı ib....r hesabın şifrelerini değiştiriyor böylece kullandığın hesaba bi daha giremezsin ama tek kullanımlık hesap oluşturursan fazla kafa ağrıtmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

kaç kere dedik vedattan al 25 tl sen verecen 60 tl.
    ha sen alırsan başkasına satıp paranıda geri kazanabilirsin onuda unutma.
    aldığın oyun yada dlc yi tabi kendin alırsan 5 kez download etme hakkı var.

kendin alırken başka psn hesabı oluştur öyle al böylece satması daha kolay olur sürekli kullandığın hesaptan alırsan oyunu satarken riskli olur bazı ib....r hesabın şifrelerini değiştiriyor böylece kullandığın hesaba bi daha giremezsin ama tek kullanımlık hesap oluşturursan fazla kafa ağrıtmaz.

Aynen katılıyorum bazı insanlar Yazılanları okumuyor heralde adama en iyi yolu sunuyoruz anlamak istemiyor.

• yok ben okuyorumda böyle seylerden anlamadigim icin sifre degistirilir falan diye korkuyorum ve haliylede güvenemiyorum nasil oldugunuda bilmiyorum. ayrica vedathtan alsam baska psnde olmus olmuyomu oyun ben kendi psnimde olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 27 Eylül 2010; 18:44:01 >
  • oyunu satarken oyuna özel bir kullanımlık psn de satıyor onu için sorun olmuyor vedat akraban falan değil bu kadar diretiyoruz vedat diye ama adam kesinlikle güvenilir mesela ben oyunu aldım bir hafta sonra vereyim dedim parasını koşulsuz verdi oyunu.

kendi psn ende olmuş başka psn de olmuş fark etmez sonuçta ps3 te yüklü olduğu için 50 tane hesap ta olsa oyunu hepsinde de oynarsın. başkasının psnesinde olması hiç bir artı yada eksi getirmez.

ama oyunu aldığın psn hesabını ps3 ten silmeyeceksin hiç.

ve oyunuda yükledikten sonra zaten sen artık o hesaba giremezsin zaten vedat hemen başka şifre koyuyor ki başkasınada satabilsin.

oyun yada dlc nin ps3 e bir kere yüklendimi psn hesabı silinmeden oyuna hiç bişi olmaz .

vedatta çok yardımcı olur zaten
  • gta4 liberty cityde almayi düsünüyorum aslinda ikisi arasinda kaldim burnoutmu gta4 mü
  • gta ve burnout çok farklı oyunlar bunun kararı zor burnout aksiyon dolu bir araba yarışı ama gta da herşey var bunun önceliğini vermek sana kalıyor zevkine yani.
  • Burnout Paradise alırsan online'ı çok zevkli ve yeni bir oyunun olmuş olur.Bu oyunu 2 kere alıp-sattım ama elime para geçince PSN de ki Complete Edition paketini alıp kalan trophyleri vs tamamlamayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 28 Eylül 2010; 14:35:45 >
  • Ben gta4 normalini bitirip sattim ama sonradan liberty city olani cikmis, ama galiba burnout alacagimda kafamdaki soru su complete edition alinca 5kez indiriliyorsa acaba zararli cikarmiyim diye düsünüyorum ama ins cikmam :D en mantiklisida zaten psn olur hem hersey icinde hemde sadece 30euroya geliyor bu psnden satma isleriyle ugrasmakta istemiyorum acikcasi sonucta birsey olur format atarim falan silinir gider bidaha nerden bulacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Burnout Paradise alırsan online'ı çok zevkli ve yeni bir oyunun olmuş olur.Bu oyunu 2 kere alıp-sattım ama elime para geçince PSN de ki Complete Edition paketini alıp kalan trophyleri vs tamamlamayı düşünüyorum.

Online oynanılacak kadar güzel mi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

Burnout Paradise alırsan online'ı çok zevkli ve yeni bir oyunun olmuş olur.Bu oyunu 2 kere alıp-sattım ama elime para geçince PSN de ki Complete Edition paketini alıp kalan trophyleri vs tamamlamayı düşünüyorum.

Ben demosunu indirip oynadim cok keyif verici sürüsler ve kazalari cok güzel gösteriyor ayrica boost falan süper olmus bence, bide online düsün olunca keyif üstüne keyif :D demodan okadar keyif aldiysam yeni gelen motor, ada vs cok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

vakti zamanında oynadım oynayanlar genelde kahkalar atar muhabbet eder vs. çok eğlendiklerini gördüm açıkcası
  • Eğer GTA 4 ü sattıysan PSN deki DLC leri boşuna alma,çünkü oynamak için GTA4 diskine ihtiyaç duyuyor.Aynı makina da sınırsız tekrar indirme hakkı var,eğer PS3 bozulursa da 5 farklı makina da hesabı aktif edip oyunları indirebiliyorsun.

@OrcsCaptan
    Güzel.
  • O zaman almak lazım yahu
  • quote:

Eğer GTA 4 ü sattıysan PSN deki DLC leri boşuna alma,çünkü oynamak için GTA4 diskine ihtiyaç duyuyor.Aynı makina da sınırsız tekrar indirme hakkı var,eğer PS3 bozulursa da 5 farklı makina da hesabı aktif edip oyunları indirebiliyorsun.

@OrcsCaptan
    Güzel.

haa bende sanmistimki kendi makinamdan ve kendi psnimde alsamda 5 kere indirme hakkim var. cok iyi oldu bunu ögrendigim psnden almayi düsünüyorum 30euroya kararim bu ama 10euro psn kart eksik :D

Psnden alinca bölge farketmiyo heralde degilmi almanyadayim o yüzden ins türklerle karsilasirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 28 Eylül 2010; 14:38:57 >
  • PSN' e girdim bakiyorum suan orada 4 ayri sey var

Burnout Paradise (Full Game) 29,99 €

Burnout Paradise Complete Edition (Game Item) "29,99 €

Burnout Paradise Complete DLC Edition (Game Item) 19,99 €

Burnout Paradise Big Surf Bundle (Fullversion + Item) 34,99 €

simdi ilk 3 siradakinden bahsediyim full game olan 30 euroysa complete edition daha pahali olmasi gerekmez mi? ve ikinci siradakinimi indirmem gerekiyor yoksa ücüncümü cünkü ikincide sadece complete edition yaziyor ama ücüncüde dlc edition.
  • ikinci sıradakini alacaksın bu complete edition sonradan çıktığı için daha uygun.
    bu oyun işide yazıcı işi gibi yazıcı ucuz ama toner ,mürekkep parasından kazanıyorlar oyundada dlc den kazanıyorlar önceden dlc çıkmadan önce oyunu alanlara dlc satıyor yeni alacaklara complete edition satıyorki halen oyun oynansın. onlinesi gerçekten iyi. ben plantium tamamladım.
    ps3 kafeleri gez mutlaka bir yerde vardır burnout dene.

oyunu illa kendim alcam diyosan 60 tl masrfa edecen en az üç hakkını satacanki verdiğin parayı geri al ve kar bile edersin ama satmakla falan uğraşamam diyosan gen diyoruz VEDATTAN.al adam 25 tl ye satıyor baya kar ediyor o ayrı ama 25 tl 60 tl den ucuz . sende illa ben kendim indirecem diyosan satın al ister iki kez sataıp ister 3 kez satıp paranı geri toplarsın kendinede 1 download hakkı bırakıp format ps3 bozulmaları gibi durumlarda oyunu yeniden yüklersin.

gene diyorum kendin satın alacaksan ayrı bir hesap oluştur

ve bögle fark etmiyor. her bölgede oyunda buluşabilir ve oynayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

ikinci sıradakini alacaksın bu complete edition sonradan çıktığı için daha uygun.
    bu oyun işide yazıcı işi gibi yazıcı ucuz ama toner ,mürekkep parasından kazanıyorlar oyundada dlc den kazanıyorlar önceden dlc çıkmadan önce oyunu alanlara dlc satıyor yeni alacaklara complete edition satıyorki halen oyun oynansın. onlinesi gerçekten iyi. ben plantium tamamladım.
    ps3 kafeleri gez mutlaka bir yerde vardır burnout dene.

oyunu illa kendim alcam diyosan 60 tl masrfa edecen en az üç hakkını satacanki verdiğin parayı geri al ve kar bile edersin ama satmakla falan uğraşamam diyosan gen diyoruz VEDATTAN.al adam 25 tl ye satıyor baya kar ediyor o ayrı ama 25 tl 60 tl den ucuz . sende illa ben kendim indirecem diyosan satın al ister iki kez sataıp ister 3 kez satıp paranı geri toplarsın kendinede 1 download hakkı bırakıp format ps3 bozulmaları gibi durumlarda oyunu yeniden yüklersin.

gene diyorum kendin satın alacaksan ayrı bir hesap oluştur

ve bögle fark etmiyor. her bölgede oyunda buluşabilir ve oynayabiliriz.

ikincide hani game item yaziyorya indirip sadece yüklenen birsey olmaz insallah yani ins acilip oynanir dlc gibi olmasinda. birde island diye birsey cikmis 34 euro o nasil acaba. bilgiler icin tesekkür ederim arkadaslar

• completenin içinde ada da var. extra bir harita bol bol atlama uçma yerleri var adad harika bir yer

burnout paradise complete edition yazanı alacan ada falan kafanı karıştırma completede her şey var .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.