Şimdi Ara

Burnout Paradise Complete Edition (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: birol özsoy

completenin içinde ada da var. extra bir harita bol bol atlama uçma yerleri var adad harika bir yer

burnout paradise complete edition yazanı alacan ada falan kafanı karıştırma completede her şey var .

tamam tesekkür ettim simdi network kart almaya gidiyorum ben insallah deger aldigima, ultimate te icinde degilmi, online insallah dolu olur yalniz istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 30 Eylül 2010; 12:36:03 >
  • of muradım of

dediğim gibi kendin alacaksan başk sadece o oyuna ait bir psn oluşturmayı unutma.

oluşturduğun psn den oyunu alacan indirecen kuracan sürekli kullandığın psn den oyununu oynayacan.

oyunu al beraber oynarız anlatırım oyun içinde kulaklık ve kamerada kullanabilirsin. kamera bir kaç kupa için gerekli birde çarpışmalarda biribirimizn resmini gönderiyor .

şimdi benim ps3 online değil 3.50 kurunca bazı kollar çalışmıyormuş bendede kablolu bir kol var onu kullanıyorum şimdilik 3.50 ubdate yapmadım kısa süre sonra bakalım ne olacak dduruma göre ubdate edip onlineye devamsen ekle burtnout oynarız.
    birol-ozsoy
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.