Şimdi Ara

BURNOUT PARADİSE ( ÇIKTI !!! ALL REGİON ) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
19.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle online modda koalax bygokhan saykokilla ile çok eğlendik bu oyun sayesinde.

Bu oyun bana çok güzel vakit geçirttirdi güzeldi yani Allah razı olsun :D
  • Demo varda o kadar hoşuma gitmediği için Full ünü almaya gerek yok dedim. Ama diğer serileri daha güzel bana göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Özellikle online modda koalax bygokhan saykokilla ile çok eğlendik bu oyun sayesinde.

bi ara yeniden yapalım hocam....sana gold uyelik şart.........
  • quote:

Özellikle online modda koalax bygokhan saykokilla ile çok eğlendik bu oyun sayesinde.

GOLD Live üyeliği al gel tekrar aramıza. Mani olan mı var ?
  • Bana mani oluyolar HDD istiyor online için ne alaka anlamadım..
  • quote:

Online oynarken görcektin bizi.Bİrimiz tren yolunda birimiz start çizgisinin oralarda komediydi

Dağyoluna kim girdi yanlışlıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

Online oynarken görcektin bizi.Bİrimiz tren yolunda birimiz start çizgisinin oralarda komediydi

Dağyoluna kim girdi yanlışlıkla

Çok sakat oyun şu Burnout Paradise öyle böyle değil...

• Gerçekten sakat olmuş,güzelim oyun benim için finish i bulamama yüzünden çöp oldu
  • Önce bi haritayla haşır neşir ol, kaynaş, sonra kestirmeleri öğren, o zaman normal bir yarış oyunundan çok daha fazla seveceksin eminim... yolda giderken sana sinyaller veriyor aslında dönmen gereken yerde...
  • Yarislarda eger yolunuzu kaybedip yanlis yollara sapip yarislari kaybediyorsaniz, yarisirken sanırım xbox da back'e bastiginizda sehir haritasi cikiyor ve buradan gideceginiz yolu onceden hesaplayip donuslerinizi ayarlayabilirsiniz. Ps3'de select'de basildiginda geliyor bu harita, sanırım xbox'da back tusu idi tam hatirliyamiyorum. Ve ayrica sehirde dolastikca ve yaris kazandikca yollari ezberliyorsunuz bir sure sonra cok da bakmaniza gerek kalmiyor. Ama yine de cok hizli giderken bazen yollari secmek zor olabiliyor. Bence oyunda tek insani kıl eden etken bu. Onun disinda bence muhtesem bir oyun. Hız hissi anormal guzel verilmis. Arabalarin sesleri ve kontrolleri birbirlerinden cok farkli, harika bir yaris oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamboking

benim oynadığım en iyi burnout bu...kazalar ve grafikler süper..oynanış hakeza...

aynı şehir de oynaya oynaya yolları falan da öğreniyorsun. kestirme ler gayet keyifli...

ancak şu "crash" yarışına nasıl gireceğimi bulamadım hala. girmek isteyince başka araçla gel diyor. garajda 10 araba var hiçbiri istediği isimde değil...anlamadım valla

biri şu tiyoyu verirse iyi olur

Crash yarislari ile kastettiginiz seyi tam olarak anlayamadim ama baska aracla gel diyorsa girmeye calistiginiz yarislar Burning route olmali. burning route yarislarini sadece o istedigi araba ile girebilirsiniz. Oncelikle o arabayi sehirdeki belirli yarislari bitirerek sehrinize getirmek. Yarislari kazandiginizda ornek veriyorum, carson gt has entered the city turevi birsey diyor oyun. Siz o arabayi sehirde dolasirken yakalayip takedown etmeniz lazim. Takedown ettikten sonra junk yard'a gidip o arabayi alip, haritada ici yildiz seklinde olan turuncu yarisa gitmelisiniz. Burning route yarislarinin amaci belirli bir zamanda bir noktadan bir noktaya almak ulasmak. Kazancınız da aldıgınız arabanın modifiye edilmis versiyonunu bulmanız. Tum burning route yarislarini da ayni mantelite de yarislari kazanarak sehrinize yeni arabalar getirip onlari takedown edip burning route'larini alabilirsiniz. Bu sekilde oyunda 70 arac cikiyor. Son bes arabayi smash'ler, billboard'lar, showtime'lar vs ile alabilirsiniz. En son cikan arac Wtbr , kisaca f1 arabasi. Onun burning route'unu da tamamlayinca tum sehre gelecek olan arabalarin yarislarini tamamlamis oluyorsunuz.

• Ya online oynamak için bu oyunu hdd şart mı??Arcade makineyle oynayabilen yok mu?
  • online da görevler var ne olduğunu bile anlamıyorum ki. hani yarış! nasıl kapışıcam milletle. onun bunun arabasını gümletmekten başka birşey yapamadım. yardım!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Ya online oynamak için bu oyunu hdd şart mı??Arcade makineyle oynayabilen yok mu?

Online oynamak için hdd şart evet
  • @mamboking:

Kardeş olay arabanın modelinde değil :)

Haritanda dikkat edersen crash skorlarını görebilirsin (süreler, crash skorlarını haritadan görebilirsin tüm yollardaki)

Eğer haritanda bir yol ismi kırmızı ise ne süre ne de crash skorunu yapamamışsın demektir. Bunlardan birisini yapında o caddenin isminin yazılı olduğu tabela gümüş rengini alır, her ikisini de yaparsan altın rengini alır.

Gelelim crash moduna nasıl geçeceğine: herhangi bir arabayla yolda giderken LB+RB tuşlarına aynı anda bastığında araba patlayarak yuvarlanmaya başlar. Burda ancak turbonu kullanarak arabana hız verebilirsin. Diğer arabalara çarparak hasar skoru yapmak olay. Oynadıkça pratiğini arttıracaksın. Skor arttırmak için püf nokta ise özellikle otobüsleri bulup onlara çarpman çünkü multiplier veriyor, yani mevcut skorunu en sonda bununla çarpıyor. Her çarptığın 10 arabada ve her otobüste turbon fullenir. (hatta 10 otobüs için achievement var) Ayrıca bu modda gittiğin mesafe de skoruna eklenir. Haritanda veya arabayla giderken skorları açtığında bulunduğun caddedeki ulaşman gereken skoru göreceksin. Ben 17-18 milyon yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam yolun birinde - daha fazla da olabilir :)))

Tüyo olarak da sana turbosu güçlü ve uzun olan, yoldaki gelen çarptığın arabaların seni çarptıklarında uçurmaması için nispeten de büyük olan arabaları bu iş için tercih etmen. Ha ayrıca yollardaki büyük tabelalar ve billboard'lar da 10.000 $ değerinde....

Olay tamamen budur...

edit:

@siyahbalik:

Challenge başladığında sağ üstteki srürücülerin yanında kutucuklar olur genelde (bazı challenge'larda ise sayılar çünkü mesela billboard indirmen gerekir), tamamlayanlarda bu check işareti halini alır. O anki challenge'ın ne olduğunu ekranın altında akan bir yazıdan görebilirsin. Her oyuncu sayısı için 50 challenge var(toplamda 8 oyuncuya kadar yani 50x8=400 adet). diğer taraftan mesela belli bir yerde buluşma veya hareket yapma ise o zaman haritanda kırmızı nokta ile nereye gitmen gerektiğini görebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykokilla -- 15 Nisan 2008; 16:38:23 >

• guntorikk ve saykokilla ;
    bilgiler için çok teşekkürler...

akşam girmeye çalışacağım.
  • sağol saykokilla. dikkate alıcam
  • daha once burnout serısı oynanmamıs bırı olarak soruyorum.. bu oyunda amac nedır ? yaklasık 1 saat oynadım, hopladım zıpladım uctum saga sola gızlı yerlere gırdık cıktık bıllboardları parcaladık dag tepe demeden superjumplar yaptık arabanın seklını duzelttım renk fılan degıstırdık .. kısaca bu oyun nasıl oynanır ..yardımcı olursanız sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: decxal

daha once burnout serısı oynanmamıs bırı olarak soruyorum.. bu oyunda amac nedır ? yaklasık 1 saat oynadım, hopladım zıpladım uctum saga sola gızlı yerlere gırdık cıktık bıllboardları parcaladık dag tepe demeden superjumplar yaptık arabanın seklını duzelttım renk fılan degıstırdık .. kısaca bu oyun nasıl oynanır ..yardımcı olursanız sevınırım

Bence kendini hiç kasma,çünkü oyunu anlayamayacaksın anlasanda yönünü bulamayacaksın

• Haritada renkli yerler var oralara gidip aynı anda rb ve lt tuşlarına basıcaksın.(Senden isteyecek zaten yazacak ekranda)

Oralarda bir sürü yarış ve crash türleri olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 17 Nisan 2008; 0:59:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.