Şimdi Ara

BURNOUT PARADİSE ( ÇIKTI !!! ALL REGİON ) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
19.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 3gurugafa

güzel oyun daha %8 deyim.oynarken deli oluyorum uçuruma falan düşüp duruyorum ama kendini oynatıyo

kim ne derse desin 10 numara oyun devam et dostum hatta live a gel ekle beni kapisalim
    drzeux gamertag
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3gurugafa

güzel oyun daha %8 deyim.oynarken deli oluyorum uçuruma falan düşüp duruyorum ama kendini oynatıyo

seninle tamamen tezat düşüncedeyim.Bence psp deki burnout bile bundan güzel
  • Walla elite kartımı aldım bıraktım.. Belki bir ara bakarım..
  • Bu oyunun demosu live da varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Bu oyunun demosu live da varmı?

ben geçen ay indirmiştim hala duruyo galiba
  • Oyun çok güzel.

Bilmeyenler için,

Bi yarışı kaybedeceğinizi anladığınızda arabayı durdurun 5 sn hiç bişey yapmayın yarış iptal oluyor.
    Yolları bilmeniz gerek en onemliside kısa yolları eğer bunları bilirseniz kaybolmazsınız.
    Her yarış türü için o yarışa uygun araç kullanın. Stunt için stunta uygun, race için race e uygun araç.
    Live çok eğlenceli 8 kişi event yapılıyor. 350 tane event var yapılacak sadece online.
    Online biri ile kapışırken onun aracı indirirseniz ve elemanda xbox live vision varsa, siz tam onun
    aracı indirdiğinizde, tek kare adamın suratını çekip size gösteriyor.Çok sinirli oluyorlar
    Grafikler muhteşem. Özellikler burnout paradise tan sonra GTA4 açtığım zaman arabalar karın ağrıtıyo GTA4 te.
    Race ve Takedown lar için en uygun araç polis arabası.
    Yarış esnasında benziklikleri iyi kullanın.
    Takedown esnasında autorepairleri iyi kullanın.

Eğlencenin dibine vurun. ilk 10 dk sarmazsa zaten direk forza yi açın bu oyun size göre değil demektir.
    Ayrıca bi kaç gün sonra oyuna büyük ve bedava bi update geliyor yeni araçlar görevler vb... süper olacak...

Araç kullanırken Crash FM dj inin geyik yorumlarına bayılacaksınız :D

İyi Oyunlar.

• Yarışı kaybedeceğimizi anlasak bile yarışı tekrar etmek için aynı yolu geri dönmek gerekiyor... En basitinden bir restart seçeneği olabilirdi..Eski Burnoutların yarış seçenekleri ve menüleri çok daha sade ve güzeldi...Şehirde birçok farklı yolun olması ve bu yolları belirten işaretlerin eksik olması, yanlış yollara girip bir anda sonuncu olmamıza neden oluyor..Eğlencesi yüksek olsa da oyun, bu eksileri yüzünden fazla beğenilmedi..Saatte 300 km hızla giderken bir anda nereye döneceğimi, bir anda sonuncu olacağımı düşünmek, oyundan aldığım keyfin içine ediyor...İnşallah, bu yıl yeni bir Burnout oyunu çıkar da eski zevki yeniden yaşarız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 21 Temmuz 2008; 11:08:19 >
  • İşte bu yüzden adamlar oyuncuların şehri öğrenmesini beklemişler.

Hatta bunu sağlamak için de her cadde ve sokak (hatta arayol için bile) Road Rule ve Crash Challenge'ları koymuşlar.

Ama oyun standart araba yarış/crash oyunu değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla

İşte bu yüzden adamlar oyuncuların şehri öğrenmesini beklemişler.

Hatta bunu sağlamak için de her cadde ve sokak (hatta arayol için bile) Road Rule ve Crash Challenge'ları koymuşlar.

Ben bunları bir türlü bulamadım, farklı bir ikonu yada rengi mi var?
    Benim bildiklerim mavi-yarış, yeşil-stunt, sarı-made man, turuncu- burning route birde kırmızı road rage...
    Bunların haricinde hiç yarış oynamadım henüz.
    Oyunda A sınıfı ehliyet aldım, yaklaşık %25 civarı bitti.
  • evet oyun hakikaten süper ama, şu uçurumlar moral bozuyo habire uçuyorum oralardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla

İşte bu yüzden adamlar oyuncuların şehri öğrenmesini beklemişler.

Ben bunları bir türlü bulamadım, farklı bir ikonu yada rengi mi var?
    Benim bildiklerim mavi-yarış, yeşil-stunt, sarı-made man, turuncu- burning route birde kırmızı road rage...
    Bunların haricinde hiç yarış oynamadım henüz.
    Oyunda A sınıfı ehliyet aldım, yaklaşık %25 civarı bitti.

Haritayı aç orda sağ sol tuşuyla eventleri filtreleyebiliyorsun road rule vb.. seyler gozukuyor.
    A dan sonra paradise , paradise tan sonra elite ehliyetler var. Elite almak icin 119 event tamamlaman
    gerekecek. Polis aracini shutdown edebilirsen , Road rage, race ve marked man leri bu aracla cok kolay bitirebilirsin.

Ayrıca race ler en kolayları ne tarafa döneceğini üst ortadan pusuladan takip et.
    araç sinyalde veriyor zaten. dedigim gibi yol vb.. 1gr dahi gerceklik isteyenlere
    gore degil bu oyun . Tam bi arcade efsanesi.

gamertag: drzeux

• drzeus, sağol hocam. yarışlardan yana çok sıkıntım yokda, özellikle stuntlar zorluyor. Bazen beklemediğin anda 1 milyon üzeri puan alıyosun bazende zıplayacak rampa bulucam diye süreyi tüketiyorsun.
    Var mı püf noktaları Stunt için? Birde showtime var sanırım onada hiç denk gelmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

drzeus, sağol hocam. yarışlardan yana çok sıkıntım yokda, özellikle stuntlar zorluyor. Bazen beklemediğin anda 1 milyon üzeri puan alıyosun bazende zıplayacak rampa bulucam diye süreyi tüketiyorsun.
    Var mı püf noktaları Stunt için? Birde showtime var sanırım onada hiç denk gelmedim.

stunt için en güzel yer dağın tepesinde bi yer var aşağı doğru uça uça iniyorsun daha sonra ordan tren yoluna baya bi stunt puanı toplanıyor.
    Stunt ta çok hızlı araba tavsiye etmiyorum çünkü hızlı gitmek amaç değil hızlı gidersen hoplayıp zıplayacağın yerleri kaçırıyorsun.

Showtime a istediğin yerde girebilirsin aynı anda lb-rb ye bas. ayrıca rb müziği değiştiriyor.

Ayrıca Live i olanlar
    Bu ay sonunda Cagney update i geliyor. Yeni arabalar eventler olacak. marked man i online oynayabilecez :D super olacak.
    Ağustos sonu Davis update i var. Motor ekleyecekler paradise city e bu da super olacak. Ayrica
    yine bu update te gece gunduz kavrami gelecek saat isleyecek.
    Sonbaharda da Eastwood gelecek. ( update veya yeni oyun )

Adamlar oyunu çıkar bırak yapmıyorlar bir sene boyunca her daim eğlenerek oynanacak yenilenen
    bir konsept sunuyorlar durmadan kendini yenileyen. takdir ediyorum. criterion games i.

• Sağol
  • uyduruk bi oyun. burnout da çarpışma muhabbeti olmadığında bi tadı kalmıyor.
  • Güzel oyun bence.. diğer yarış oyunlarına göre biraz daha dikkat istiyor sadece Update'lerden haberim yoktu. NTSC-U konsolumda bu oyun vardı ama şimdi PAL versiyon lazım.. verdim tezgaha bakalım ertesi güne hazır olur inşallah..
  • ben bu oyunu beğnmedim yarış oyunu değil hız oyunu bu tür oyunlar beni kesmez daha gerçekci olan test driver unlimited ı daha çok beğeniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: angel2910

ben bu oyunu beğnmedim yarış oyunu değil hız oyunu bu tür oyunlar beni kesmez daha gerçekci olan test driver unlimited ı daha çok beğeniyorum

hız ve eğlence oyun.
    TDU daha cok similasyon
    Burnout arcade.

Flight Simulator le Ace Combat arasındaki fark gibi.
  • tamm dostum zaten bende aynı şeyi dedim araba oyunu olarak söyledim sadece yoksa ikisinin türü tabi farklı
  • New map icons differentiate the Start and Finish points
    Simple change but one that makes a real difference. We’ve seen players making poor route choices,
    because this wasn't clear, so we've fixed it.

Yol bulamayanlar icin gelistirme yapmislar. Ay sonu xbox360 a update geliyor ps3 icin geldi.

http://www.criteriongames.com/article.php?artID=130#
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.