Şimdi Ara

BURNOUT PARADİSE ( ÇIKTI !!! ALL REGİON )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
19.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Criterion Studios/Electronic Arts
    XBOX 360/ PS3

Çıkış Tarihi: USA: 22 Ocak 2008 / EUROPE: 25 Ocak 2008

_______________________________________________________________________________________________________________________
    Electronic Arts, yaptığı açıklamayla Criterion Studios tarafından geliştirilen yarış oyunu Burnout 5'in isminin, Burnout Paradise olarak
    değiştirildiğini duyurdu. Ayrıca, Xbox 360 ve PS3 platformları için geliştirilen yapımın ekran görüntüleri ve videosu yayımlandı.

_______________________________________________________________________________________________________________________
    Electronic Arts yaptığı açıklamayla Xbox 360 ve PS3 platformları için geliştirilen yarış oyunu Burnout Paradise'ın demosunun 13 Aralık'ta yayımlanacağını duyurdu. Oyun Amerika'da 22 Ocak 2008 tarihinde, Avrupa'da ise 25 Ocak 2008 tarihinde piyasaya sürülecek.

________________________________________________________________________________________________________________________

DEMO XBOX LİVE marketplace'de......

ÇIKTI...PAL - ASİA -USA version...

[Kunye=59-6]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Açılan 3. Konu oluyo
  • Hangi üçüncü konu ......oooo...

Hep fikrim şu Burnout da artık yenilikler getirmeli. Yani şu grafikler güzelde revenge de kötü grafik yoktu zaten. Köklü değişiklik olmalı.
  • Bu arada belirtmek lazım, çıkan tüm SS' ler Xbox 360' ın SS'leri
  • Oyunun demosu haftaya Xbox Live Marketplace'de. Hayırlı olsun delirmeye az kaldı
  • öff diyorum tüm seriyi bitirdim sıradaki buymuş demek
  • çok sabırsızlanıyorum çokkkkkkkk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lego Batman [ÇIKTI,REGiON FREE]
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • resmi çıkış tarihi ocak mıydı ??? aman yaf çıldırcam gelsin artık.....
  • ya beyler madem herkes bu kadar çok seviyo bu oyunu, ben neden Burnout Revenge'de bir tane bile Türk bulamadım birlikte oynayacak????
  • ben hep ordaydım. nereden baksan 40 saat oynamışımdır revenge'i
  • Abi sen benim listede zaten varsın, o zaman oyun gelince dibine vururuz takedown'ların birlikte!

• DEMO 13 Aralık'ta..çok az kaldı.........
  • Kesinikle görüntüler kat kat daha iyi olmuştur eski resimlerden, kaldı ki onlar bile süper
  • en son ps2 de oynamıştım pek zevkli gelmemişti açıkcası yeni oyun güzeldir inş
  • Of her gün daha da sabırsızlandırıyor. Videolarını izleyin gametrailers ve youtube da. Hasar olaylarını artık aşmış adamlar ya

Şuna bakın ya lanet olasıca oyun Videonun en son sahnesine bakakalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Aralık 2007; 14:16:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Hep fikrim şu Burnout da artık yenilikler getirmeli. Yani şu grafikler güzelde revenge de kötü grafik yoktu zaten. Köklü değişiklik olmalı.

Oyunun kökunden degismesi gerektigine bende inaniyorum. Ilk serisi halen benim en cok sevdigim. Ön incelemesini okudum ve daha evelki serilerine nazaran 3-5 buyuk degisiklikler yapmislar. Iyi olabilir, özelikle Live uzeri her zaman zevkli gecmistir BurnOut - serileri
  • burnout serisi, şu yeterli puanı almak için kaza yapma bölümleri olmadan, sadece yarış içerikli olsa çok daha zevkli olurdu benim için
  • demoya sadece 1 gun kaldı...oyunu denemek için sabırsızlanıyorum....inşallah farklı bir burnout karşımıza çıkar..demoda uzun olsun isteriz.....
  • Mendilleri hazırladım ben.

Çok pis ağlayacam çok selpak zengin olacak şerefsizim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Mendilleri hazırladım ben.

Çok pis ağlayacam çok selpak zengin olacak şerefsizim

bakalım ps3 versiyonu ile arasında ne gibi farklar olacak ?..cell devreye girecekmi yoksa kral yolundan devam mı edecek?

tüm bu soruların yanıtları 13 aralıkta....
    bizden ayrılmayın......
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.