Şimdi Ara

BURNOUT PARADİSE ( ÇIKTI !!! ALL REGİON ) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
19.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyun genel olarak guzel,grafık,sesler,oynanısı kolay..tek sorun sızınde yazdıgınız gıbı yarıslarda yolunu kaybetme olayı.. ya hadı kaybettın yolu, yarısta 1. bellı olduktan sonra normal suruse donse yıne bu kadar baymayacaktı sanırım..
    hem sonuncu oluyorsun hemde yarım saat bıtısı aramakla ugrasıyorsun..oyunda en cok hosuma gıden takedown olayı ve ozellıkle revenge takedown
    3-4yarıs kazandım 2 arac degıstırdım vs.. guzel ama bu yol kaybetme olayı butun oynama ıstegını alıyor ...onlıne mode u herhalde oldukca zevklıdır.. su modemı degıstırsem lıve de oynamak guzel olur sanırım bu oyunu..

• quote:

Orjinalden alıntı: decxal

@KAKÁ sagol hocam sayende cozduk olayı
    oyun genel olarak guzel,grafık,sesler,oynanısı kolay..tek sorun sızınde yazdıgınız gıbı yarıslarda yolunu kaybetme olayı.. ya hadı kaybettın yolu, yarısta 1. bellı olduktan sonra normal suruse donse yıne bu kadar baymayacaktı sanırım..
    hem sonuncu oluyorsun hemde yarım saat bıtısı aramakla ugrasıyorsun..oyunda en cok hosuma gıden takedown olayı ve ozellıkle revenge takedown
    3-4yarıs kazandım 2 arac degıstırdım vs.. guzel ama bu yol kaybetme olayı butun oynama ıstegını alıyor ...onlıne mode u herhalde oldukca zevklıdır.. su modemı degıstırsem lıve de oynamak guzel olur sanırım bu oyunu..

Sana söylemiştim,bütün isteğin kırılacak yolu bulamamaktan diye.Acaba diyorum oyunun içine bir arama motoru koysalar nasıl olurdu

• Google Search mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Google Search mesela

Bence bunu öneri olarak sunalım EA yaBirde oyunda bir yanlış var bence,yolu biz bulamıyoruz ama rakip buluyor bence onlarda bazen bulamamalıydı yolu,haksız rekabet oluyor bunuda rekabet kuruluna bildirelim

• Oyunu kesinlikle önermiyorum.. Revenge den sonra berbat ötesi bir yapım olmuş.. Tüm eğlence gitmiş onun yerini yol aramakla geçen saçma bir olay ve absürd atraksiyonlar almış..

Burnout alacaksanız Revenge den başka almayın derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Oyunu kesinlikle önermiyorum.. Revenge den sonra berbat ötesi bir yapım olmuş.. Tüm eğlence gitmiş onun yerini yol aramakla geçen saçma bir olay ve absürd atraksiyonlar almış..

Paradise ı yolla bana beğenmediysen abi....zaten sana assassins yollucam yarın...kapak olcaksın

• Bu Burnout'un en güzel tarafı eve misafir falan geldiğinda küçük çocuk varsa, konsol falan oynamak isterse açacaksın oyunu velede kafasına göre takılacak şehirde:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: R6V2

quote:

Oyunu kesinlikle önermiyorum.. Revenge den sonra berbat ötesi bir yapım olmuş.. Tüm eğlence gitmiş onun yerini yol aramakla geçen saçma bir olay ve absürd atraksiyonlar almış..

Paradise ı yolla bana beğenmediysen abi....zaten sana assassins yollucam yarın...kapak olcaksın

Çok geç burnout la assasins i takas ettim..

• ne adamsın varya
  • quote:

Orjinalden alıntı: R6V2

ne adamsın varya

Allah ın hakkı 3 tür..
  • Arkadaşlar ben daha önce bu seriyi hiç oynamadım. Yanlız arkadaş PS2 de burnout 3 oynarken izlemiştim çok hoşuma gitmişti.Burda yorumlar pek iyi değil.Ben de biraz araştırdım.Özellikle crash modu olmasından dolayı Burnout revenge te karar kıldım.Tavsiye edermisiniz?Oyunun boyutu 3.77GB. Normal dvdye yazsam olurmu?Yoksa dl-dvd ye yazmak zorundamıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaDaVRa_

Arkadaşlar ben daha önce bu seriyi hiç oynamadım. Yanlız arkadaş PS2 de burnout 3 oynarken izlemiştim çok hoşuma gitmişti.Burda yorumlar pek iyi değil.Ben de biraz araştırdım.Özellikle crash modu olmasından dolayı Burnout revenge te karar kıldım.Tavsiye edermisiniz?Oyunun boyutu 3.77GB. Normal dvdye yazsam olurmu?Yoksa dl-dvd ye yazmak zorundamıyım?

DL yazmak zorundasın.. Boyutunun bir önemi yok malesef.. Paradise a nazaran Revenge inanılmaz eğlenceli..
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben daha önce bu seriyi hiç oynamadım. Yanlız arkadaş PS2 de burnout 3 oynarken izlemiştim çok hoşuma gitmişti.Burda yorumlar pek iyi değil.Ben de biraz araştırdım.Özellikle crash modu olmasından dolayı Burnout revenge te karar kıldım.Tavsiye edermisiniz?Oyunun boyutu 3.77GB. Normal dvdye yazsam olurmu?Yoksa dl-dvd ye yazmak zorundamıyım?

DL yazmak zorundasın.. Boyutunun bir önemi yok malesef.. Paradise a nazaran Revenge inanılmaz eğlenceli..

Cevap için teşekkürler arkadaşım saol
    Hani demoları normal dvdye yazabiliyoruz ya ondan sordum belki normal oyunlarda da oluyordur diye.

• Bu oyunu edindim ama fransızca.Ayarlardan ingilizce yapmanın bir yolu yok mu ?

Oyuna başladım yolda başlıyor ilk başta sonra ne yapmam gerek öyle dolandım durdum şehirde.
    Fransızca olduğu için de bir şey anlamıyorum.
  • Trafik ışıklarına geldiğinde gaz ve frene aynı anda bastığında olaya giriyorsun.. Kırmızılar takedown (road rage), sarılar marksman vs şeklinde..
  • quote:

Xbox imajından bahsediyrosun değil mi? Boyutunda bir sorun var bilgin olsun... Revenge de diğer oyunlar gibi 6-8 GB boyutlarında...
  • Saçma yollara sapma sebebinden dolayı aylardır oynamıyorum. Güzelim seri yalan oldu ya ne oynardım eskisi gibi olsaydı şimdi. DVD bozulurdu be

O yüzden PC ye çıkarıyorlar oyunu. Baktılar eski serinin tadı yok, PC ye yakışır bu dediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Saçma yollara sapma sebebinden dolayı aylardır oynamıyorum. Güzelim seri yalan oldu ya ne oynardım eskisi gibi olsaydı şimdi. DVD bozulurdu be

O yüzden PC ye çıkarıyorlar oyunu. Baktılar eski serinin tadı yok, PC ye yakışır bu dediler

Başlarda ben de saçma yollara sapıyordum sonra birşey fark ettim.. Oyunda ilerlerken dönmen gerektiğinde sana dönmen gereken yönü viraja gelmeden haber veriyor.. Bu sayede haritaya bakıp durmaktan kurtuluyorsun..

Ancak elbette oyun asla ve asla Revenge kadar başarılı değil.. Road rage ler çok kolay ve bir süre sonra oldukça sıkıcı oluyor.. Elite kariyerimi de bitirdikten sonra oynanmamak üzere tozlu raflar arasına gidecek..

• quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla

quote:

Xbox imajından bahsediyrosun değil mi? Boyutunda bir sorun var bilgin olsun... Revenge de diğer oyunlar gibi 6-8 GB boyutlarında...

Şimdi biraz baktım.Dediğin gibi 6 küsür olan imajlar da var.Neyse ben sağlam bir link bulayım en iyisi

• güzel oyun daha %8 deyim.oynarken deli oluyorum uçuruma falan düşüp duruyorum ama kendini oynatıyo
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.