Şimdi Ara

BURNOUT PARADİSE ( ÇIKTI !!! ALL REGİON ) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
19.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

tamamda sonucta bulup yapman gerekiyor eger yarisi bulup yapmadiysan bu menuden yarisa giremiyorsun ..

Neyi bulupda yapman gerekiyor

Tövbe tövbe

Hayır dostum bulup da yapmana gerek yok menüde çıkıyor direkt karşına menüden istediğin yarışı seçiyorsun daha sonra yarış kazandıkça birkaç kilit açılıyor ve de o açılan kilitlerdeki yarışlardan da istediğini seçiyorsun ve de yarışıyorsun.

30 yillik oyunun muhabbetini yapiyoz haa .. ben hala benim dedigim gibi hatirliyom

@ cankus ( danıdacaaam ayağana 20 melyonu indiragani yapacağğn değğmi çahaal )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikad -- 28 Ocak 2008; 2:11:14 >

• arkadaşlar gercekten sınırları zorluyosunuz.......
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

tamamda sonucta bulup yapman gerekiyor eger yarisi bulup yapmadiysan bu menuden yarisa giremiyorsun ..

Neyi bulupda yapman gerekiyor

Tövbe tövbe

Hayır dostum bulup da yapmana gerek yok menüde çıkıyor direkt karşına menüden istediğin yarışı seçiyorsun daha sonra yarış kazandıkça birkaç kilit açılıyor ve de o açılan kilitlerdeki yarışlardan da istediğini seçiyorsun ve de yarışıyorsun.

30 yillik oyunun muhabbetini yapiyoz haa .. ben hala benim dedigim gibi hatirliyom

@ cankus ( danıdacaaam ayağana 20 melyonu indiragani yapacağğn değğmi çahaal )

Senin yaptığın inattan başka birşey değil.Tamam senin dediğin gibi olsun biz körüz

Konu biraz daha uzarsa yakında MOST WANTED O KADAR... diyeceğiz

• Most Wanted SS leri bekliyoruz SONY_55 den

Geceleri böyle sapıtıyoz yeter cılkı çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

arkadaşlar gercekten sınırları zorluyosunuz.......

abooooovvv ..
  • arkadaşlar sadece lastikleri yakacaktınız ama siz balatayıda sıyırmışsınız valla.
  • Ben objektif bir oyuncu olarak söylüyorum.
    Most Wanted'ta yarış seçimi kilitleri açın veya açmayın...Mühim değil...Menüden seçebiliyordunuz.
  • Kilitler açılmadan yarışları nasıl seçeceksin
  • menüden seçip yarıştıkça,zaten kilitler kendi kendine açılıyor.
  • inatlaşma ısrarla devam ediyor halen sanırsam akşamdan kalan ..........bi turkish caffe için açılın yaw...
  • quote:

Orjinalden alıntı: neslihann

menüden seçip yarıştıkça,zaten kilitler kendi kendine açılıyor.

Ben önceki mesajlarda ne yazdım zaten
  • KAKA dostum benim....desteğin için saol..

bu akşam 22:00 da toplanıyoruz arkadaşlar oyunu temin edenler ismini yazdırsın diğer topike...oke..
  • şehirde burnout tabelası bırakmadım kıra kıra...
    güzel oyun çıktı..most wantedden ve digerlerinden daha bir çok tuttum yön de olmayı versin mass efek çatlasın.......
  • Ne alaka mass effect ile ?
  • Arkadaşlar ehliyetde B seviyesine geldim ancak bana göre Burnout'un en zevkli yarış türü olan Crash'i göremedim!!! Bunuda mı kaldırmış yapımcı anlamadım ki, yani yeni bi Burnout yerine NFS yapımına yardım etseymiş bari...
  • A seviyesine gelice nolucak acaba?
    Asıl o zaman mı bir şeyler olmaya başlıcak?
    Ayrıca evet crash'i neden kaldırırsın ki..? Showtime'da şu anlık bir işe yaramıyo..
  • Bence senin bi kuyruk acın var ya mass efect yapımcılarıyla falan bi düşmanlığın mı var anlamadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: mzarafet

şehirde burnout tabelası bırakmadım kıra kıra...
    güzel oyun çıktı..most wantedden ve digerlerinden daha bir çok tuttum yön de olmayı versin mass efek çatlasın.......
  • Ya bu nasıl bir yarış mantığıdır anlamadım Burnout serisini yere göğe koymayan beni delirtti resmen adamları geçmiyim diye 2.3. gidiyorum eğer biraz öne geçersem yönümü kaybetme korkusuyla arakadakinin beni geçmesini bekliyorum yani resmen rezillik böyle yarışmı olur anlamadım beğenenlerde nasıl beğeniyor anlamadım yada bende bi tuhaflık var diğer Burnout serilerinde hızdan yolu göremezdik şimdi yolu kaybetme korkusuyla yarışıyoz diğer arabaların üzerinde işaret vardı eskiden oda yok artık arabalar yarıştamı değilmi belli değil velhasıl benim için Burnout Burnout Dominatör ile bitmiştir sizlere iyi yarışlar ve iyi şanslar...
  • Bende Çok Sevdim oyunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Bende Çok Sevdim oyunu...

Keşke bende sevebilseydim benim için yarışta BURNOUT rakipsiz bir oyundu ama malesef artık yok bundan sonrakini bekleyeceğiz 1 2 sene sonramı olur artık üstelik adamlar bi şöför koymayı bile akıl edememişler anca hasar modellemesini gözümüze sokuyorlar ikide bir neyseki boşuna ps3'e orjinalini almamışım...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.