Şimdi Ara

Burda bir butunlük,dostluk yok...Haksız mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bir süredir neredeyse sırf bu bu motor sporları ve arac modifikasyonu bölümündeyim ama bi sey dikatimi cekti bu bölumde bir bütünlük yok yani dostluk sıcaklık diger bölümlere gore az sorusunu soran gidiyor bi kere yazan bi daha pek yazmıyor.Surekli burda olanlar mesaj yazanlar kısıtlı.Yanlıs mıyım?

Biraz daha kaynasık bütünlügü olan sıcak bir ortam olsun istersim cok mu sey istiyorum

• Buraya gelip biseyler sorup yazip gidiyo insanlar..bende onlardan biriyim...bi kac kere topic acma gafletinde bulundum..kimsenin nickini bilmemnesini aklimda tutmuyorum ama anladigim kadariyla gunun 12 saati burada online olup ota boka herseye yazi yazan tipler war(ki yazmak cok normal bisey ama uslup ve amac kesisemiyor bir turlu)..can sikintisini baskalarina buyukluk taslayarak (buna asagilama hakaret sorduguna soracaina pisman etme ve gerilim yaratma gibi ozel ilgi alanlari dahil) uzerlerinden atmak istiyorlar..
    90larin basindan beri otomobil dergilerini okurum..3 tane kendime ait arabam oldu..ondan fazla kisiye arabalarini almalarinda etkili oldum..25 yasindayim..universitede daha once binmedigim arabalari olan hocalarimi durdurup arabalarina binerdim..tekerlekli we motoru olan hersei seviorum..burayi buldugumda cok sewinmistim taa ki icerideki gerilimi gorene kadar..ya araba iste marka iste...nie bu celal..biraz okuyup browseri kapatmak en iyisi..

herhangi bi topicin gidisatina dikkat ediyor musunuz..adam lada mi alim tata mi dio...10 yorum sonra fordcular ve opelciler kawga edio...afedersiniz ama kicimla guluyorum..
    (simdi yine ya sew ya terketciler ..yada sayfanin delikanlilari cikip laf atarlar off yani offfff !!!.... )

• quote:

Buraya gelip biseyler sorup yazip gidiyo insanlar..bende onlardan biriyim...bi kac kere topic acma gafletinde bulundum..kimsenin nickini bilmemnesini aklimda tutmuyorum ama anladigim kadariyla gunun 12 saati burada online olup ota boka herseye yazi yazan tipler war(ki yazmak cok normal bisey ama uslup ve amac kesisemiyor bir turlu)..can sikintisini baskalarina buyukluk taslayarak (buna asagilama hakaret sorduguna soracaina pisman etme ve gerilim yaratma gibi ozel ilgi alanlari dahil) uzerlerinden atmak istiyorlar..
    90larin basindan beri otomobil dergilerini okurum..3 tane kendime ait arabam oldu..ondan fazla kisiye arabalarini almalarinda etkili oldum..25 yasindayim..universitede daha once binmedigim arabalari olan hocalarimi durdurup arabalarina binerdim..tekerlekli we motoru olan hersei seviorum..burayi buldugumda cok sewinmistim taa ki icerideki gerilimi gorene kadar..ya araba iste marka iste...nie bu celal..biraz okuyup browseri kapatmak en iyisi..

herhangi bi topicin gidisatina dikkat ediyor musunuz..adam lada mi alim tata mi dio...10 yorum sonra fordcular ve opelciler kawga edio...afedersiniz ama kicimla guluyorum..
    (simdi yine ya sew ya terketciler ..yada sayfanin delikanlilari cikip laf atarlar off yani offfff !!!.... )

Tamamen katiliyorum, forumdaki gerilim inanilmaz derecede yuksek, ve sadece tartisma cikartmak ya da .idik yaristirmak icin surekli yazi yazan insanlar var.

• Haklısın tabi burda marka fanatikleri var;belli markalara düşman olanlar var.

Yanlış bilgilendirme yapanlar var;kaza senaryosu uyduranlar var.

Hertürlü değişik hakaretin kılıfına uydurulması var.

Bir bütünlük de bazen var, aynı markayı sevenler birleşebiliyorlar
  • o zaman bir bütünlük ve dostluk ortamı yaratalım. evet forumlar sidik yarışına dönüyor ve kendinizi bu sidik yarışının içinde buluyorsunuz. çünkü öyle laflar ortaya atılıyor ki cevap vermek gerekiyor. bu topicin amacı yapıcı mı yoksa sadece olanı ifade etmek mi ? eğer birincisi ise öneri getirelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: düttürüleyla

o zaman bir bütünlük ve dostluk ortamı yaratalım. evet forumlar sidik yarışına dönüyor ve kendinizi bu sidik yarışının içinde buluyorsunuz. çünkü öyle laflar ortaya atılıyor ki cevap vermek gerekiyor. bu topicin amacı yapıcı mı yoksa sadece olanı ifade etmek mi ? eğer birincisi ise öneri getirelim..

Tamamen katılıyorum olmayan şeyleri olmuş gibi gösterenleri okuyunca kan beynime sıçrıyor ben de

onların seviyesine inip doğruyu göstermek için cevap veriyorum.

Bence marka fanatikliği bitsin;mümkünse kaldırılsın.

İçinde hakaret içeren cümleler ,imalar derhal cezalandırılsın.

Huzuru bozan kişiler tespit edilsin ,seviyeli tartışmalar olsun

• Kim demiş dostluk yok bölümün müdaimleri birbirini tanır

Kim kimdir bellidir kim hangi araba fanatii bilinir ama müdaim değilseniz kendinizi yanlız hissedersiniz tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Kim demiş dostluk yok bölümün müdaimleri birbirini tanır

Kim kimdir bellidir kim hangi araba fanatii bilinir ama müdaim değilseniz kendinizi yanlız hissedersiniz tabi

aynen katılıyorum
    forumda bütünlük diye birşey zaten olmaz.. bunca insanın görüş yazdığı yerde farklı görüşler olcak tabiki..

kaldı ki
    siz tartışmalardan sonra alınganlık gösteriyorsanız bu sizle ilgili bir problem...

biz burda fikirleri çarpıştırırız ve en iyi sonucu çıkarırız..
    zaten forumun mantığı budur...
  • ben bir araba fanatiği değilim ama bir markadan darbe yemişsem (ford)burada sonuna kadar belirtmek boynumun borcudur.
    tabiki uslubumu bozmadan
    bence herkez sorununu yazmalı ve herhes neyin ne olduğunu bilmeli
    durum böyle olunca fanatikler devreye giriyor başlıyorlar atıp tutmaya seviyesizce laflar başlıyor maalesef
    burada bir bütünlük olması beklenemez zaten burası tartışma forumu
    dikkat ettiğim şey herhangi bir konu açıldığında yazılanın yanlış olduğunu düşünen arkadaşlar hemen atıyon yada saçmalıyon şeklinde laflar geliyor
    buna gerek yok bence doğrusunu anlatarak cevap verilebilir
  • Bencede sizinde dediginiz gibi bölümün en buyuk sorunları marka fanatikleri ve bilip bilmeden konusanlar ve en önemlisi ota şoka konu acanlar onu mu alayım bunu mu alayım,yok hangi renk alayım hep aynı sey biraz bide araba aldım diye konua acanlar var sapıtıyorum kardesim aldıysan aldın yani ne yapalım

Tabiki burası bir forum ve herkes sorusunun sorup gidecek ama bazı surekli buraya iligilenen arkadslıgın azlığını soylemek istiyrm millet gelsin sorsun sorusunu biz burda hizmet icin onlara yardım etmek icin varız

• quote:

Orjinalden alıntı: noss

Bencede sizinde dediginiz gibi bölümün en buyuk sorunları marka fanatikleri ve bilip bilmeden konusanlar ve en önemlisi ota şoka konu acanlar onu mu alayım bunu mu alayım,yok hangi renk alayım hep aynı sey biraz bide araba aldım diye konua acanlar var sapıtıyorum kardesim aldıysan aldın yani ne yapalım

Tabiki burası bir forum ve herkes sorusunun sorup gidecek ama bazı surekli buraya iligilenen arkadslıgın azlığını soylemek istiyrm millet gelsin sorsun sorusunu biz burda hizmet icin onlara yardım etmek icin varız

Araba aliyorum veya oneri istiyorum diye konu acilmasi son derece normal, zaten bu kadar aktif gorunen nadir araba forumlarindan birisi burasi. Bu kadar para verilerek alinan bir arac icin bir insanin gorus almak istemesi ve her insanin durumu farkli oldugu icin ona gore bu cevabin degismesi anormal karsilasilacak bir durum degil.

Araba alindiktan sonra da bunun yazilmasi, araba hakkindaki izlenimlerin belirtilmesi bence son derece yararli. Her insan bu forumu ayni amacla okumuyor, daha da onemlisi forumun bir amaci da muhabbet.

Burda rahatsiz olunan hangi baslik acilirsa acilsin bir sure sonra alakasiz bir tartismanin, hatta korlemesine bir kavganin baslamasi.

• quote:

Orjinalden alıntı: RedLabel

quote:

Bencede sizinde dediginiz gibi bölümün en buyuk sorunları marka fanatikleri ve bilip bilmeden konusanlar ve en önemlisi ota şoka konu acanlar onu mu alayım bunu mu alayım,yok hangi renk alayım hep aynı sey biraz bide araba aldım diye konua acanlar var sapıtıyorum kardesim aldıysan aldın yani ne yapalım

Araba aliyorum veya oneri istiyorum diye konu acilmasi son derece normal, zaten bu kadar aktif gorunen nadir araba forumlarindan birisi burasi. Bu kadar para verilerek alinan bir arac icin bir insanin gorus almak istemesi ve her insanin durumu farkli oldugu icin ona gore bu cevabin degismesi anormal karsilasilacak bir durum degil.

Araba alindiktan sonra da bunun yazilmasi, araba hakkindaki izlenimlerin belirtilmesi bence son derece yararli. Her insan bu forumu ayni amacla okumuyor, daha da onemlisi forumun bir amaci da muhabbet.

Burda rahatsiz olunan hangi baslik acilirsa acilsin bir sure sonra alakasiz bir tartismanin, hatta korlemesine bir kavganin baslamasi.

Ben acılmasın demiyorum araba danısılmasın demiyorum ama verilen cevaplar sunu al bence bunu al kac kere gördüm aynı cevabı vermis bin kere herkes.

2.si araba alıpta adam goruslerini yazmıyor ki su arabayı aldım aha resmi burda diyo adam amacı ne anlamıyorum yani aldıysan aldın kardesim bir bilgi yazmıyosun insan icin yararlı sözum boyle yapanlara

• bence araba alıpta burada yayınlayanlar doğru birşey yapıyor.
    çünkü araça almak isteyenler bu aracın kullanımı hakkında bilgi edinmek istiyorlar.
    bunda yadırganacak birşey yok. faydalı birşey.
    burası fikir alış verişi yapılan bir ortam. herkes fikrini söyleyebilir.
    zaten forum kelime anlamıyla bu değilmi?

quote:

quote:

quote:

Ben acılmasın demiyorum araba danısılmasın demiyorum ama verilen cevaplar sunu al bence bunu al kac kere gördüm aynı cevabı vermis bin kere herkes.

2.si araba alıpta adam goruslerini yazmıyor ki su arabayı aldım aha resmi burda diyo adam amacı ne anlamıyorum yani aldıysan aldın kardesim bir bilgi yazmıyosun insan icin yararlı sözum boyle yapanlara

• bkz: Team Technical
  • quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

ben bir araba fanatiği değilim ama bir markadan darbe yemişsem (ford)burada sonuna kadar belirtmek boynumun borcudur.
    tabiki uslubumu bozmadan
    bence herkez sorununu yazmalı ve herhes neyin ne olduğunu bilmeli
    durum böyle olunca fanatikler devreye giriyor başlıyorlar atıp tutmaya seviyesizce laflar başlıyor maalesef
    burada bir bütünlük olması beklenemez zaten burası tartışma forumu
    dikkat ettiğim şey herhangi bir konu açıldığında yazılanın yanlış olduğunu düşünen arkadaşlar hemen atıyon yada saçmalıyon şeklinde laflar geliyor
    buna gerek yok bence doğrusunu anlatarak cevap verilebilir

işte bende buna çok katılıyorum
    arkadaş ne demiş mesela "ford dan darbe yedim"
    bende ford u çok severim mesela
    ama başkasına desen devamlı kendi haklılığını amacını aşan bir şekilde ispatlamaya çalışır. bu forum bu tiplerle dolu onun için kimse anlaşamıyor .
    LÜTFEN BİRAZ SAĞDUYU !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

bkz: Team Technical

• quote:

Orjinalden alıntı: C4_1400

bence araba alıpta burada yayınlayanlar doğru birşey yapıyor.
    çünkü araça almak isteyenler bu aracın kullanımı hakkında bilgi edinmek istiyorlar.
    bunda yadırganacak birşey yok. faydalı birşey.
    burası fikir alış verişi yapılan bir ortam. herkes fikrini söyleyebilir.
    zaten forum kelime anlamıyla bu değilmi?

quote:

quote:

quote:

Off offff ben onu demiyorum.ADAM ARABA ALDIM diye topic acıyor ve ne özelliklerini soyluor nede iyi kotu yanlarını ee nerde simdi bu forumun anlamı forum bilgi alıs verisi degil mi.Kimsenin araba alması beni ilgilendirmiyor yani tabi bu araba alıp arabası hakkındaki + ve - leri soyleyen kisilere degil sözüm.

• Demek istedigim aslında kotu örnekleri bi yana bırakalım burada daha sıcak bir ortam yaratalım bütünlük olsun devamlı olanlar birbirine danıssın sorsun takılsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: düttürüleyla

o zaman bir bütünlük ve dostluk ortamı yaratalım. evet forumlar sidik yarışına dönüyor ve kendinizi bu sidik yarışının içinde buluyorsunuz. çünkü öyle laflar ortaya atılıyor ki cevap vermek gerekiyor. bu topicin amacı yapıcı mı yoksa sadece olanı ifade etmek mi ? eğer birincisi ise öneri getirelim..

vallahi arkadaşlar hepiniz haklısınız ama dikkat ederseniz hayır öyle hayır böyle olayını araba hakkında konuşmasanızda şu topic içinde yapıyosunuz... bu arada DÜTTÜRÜLEYLA arkadaşım kabul ediyorum senin bi topic içinde 2 uzun yazıların vardı 307 hakkında...senin yazdıklarını okuduktan sonra sırf gıcıklık olsun diye 307 yi kötüledim fakat o yazdıklarını 2-3 defa daha okuduktan sonra ne anlatmak istediğini yanlış anlamışım orda lafımdan geri de dönemedim abi kusura bakma...

• haklısınız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.