Şimdi Ara

Burda bir butunlük,dostluk yok...Haksız mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim Team Technical var.......herkes kimin..hangi oto fanatii,severi olduunu bilir.....ii anlaşır,paylaşım yapar....bence birlik var sayılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Kim demiş dostluk yok bölümün müdaimleri birbirini tanır

Kim kimdir bellidir kim hangi araba fanatii bilinir ama müdaim değilseniz kendinizi yanlız hissedersiniz tabi

aynen katılıyorum
    forumda bütünlük diye birşey zaten olmaz.. bunca insanın görüş yazdığı yerde farklı görüşler olcak tabiki..

kaldı ki
    siz tartışmalardan sonra alınganlık gösteriyorsanız bu sizle ilgili bir problem...

biz burda fikirleri çarpıştırırız ve en iyi sonucu çıkarırız..
    zaten forumun mantığı budur...

bende aynen katılıyorum ben ve mck renault fanatiğiyiz mesela mck yı hiç unutmadım çünkü her renault topiğinde görüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

quote:

Kim kimdir bellidir kim hangi araba fanatii bilinir ama müdaim değilseniz kendinizi yanlız hissedersiniz tabi

aynen katılıyorum
    forumda bütünlük diye birşey zaten olmaz.. bunca insanın görüş yazdığı yerde farklı görüşler olcak tabiki..

kaldı ki
    siz tartışmalardan sonra alınganlık gösteriyorsanız bu sizle ilgili bir problem...

bende aynen katılıyorum ben ve mck renault fanatiğiyiz mesela mck yı hiç unutmadım çünkü her renault topiğinde görüyorum

Bende bazı seylerin antifanatiğiyim

• quote:

Aynen katılıyorum

Zaten birbirimizin MSN leri birbirimizde var görüşüyoruz mesela Drahte şu anda OFFLINE Kişisel iletisinde change your label yazıyor...

Burada tartışma biraz çokça oluyor mesela ben kendime hedef olarak Toyotayı seçtim bugünlerde ama zaten tartışma olacak ki birşeyler öğreneleim değil mi al gülüm ver gülüm seninki güzel benimki güzel olsa forumun takip edilecek yanı kalmaz...
    Mesela ben Kia Jipi olan arkadaş darılacak diye o kamyon gibi arabayı yerden yere vuramazsam gidip başkası da o araca milyarlarca para dökecek ve yolun en sağ şeridinden trafiği takip edecek. Oysa ki o fiyata herkesin bir daha baktığı Honda ACCORD vs. var...

• Mesela ben Kia Jipi olan arkadaş darılacak diye o kamyon gibi arabayı yerden yere vuramazsam gidip başkası da o araca milyarlarca para dökecek ve yolun en sağ şeridinden trafiği takip edecek. Oysa ki o fiyata herkesin bir daha baktığı Honda ACCORD vs. var...

Herksein kendi secimi kaldıki nasıl bi jiple lüks orta sınıf binek arabasını karsılastırısın anlamadım farklı ihtiyaclar farklı cözümler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noss -- 11 Kasım 2005, 21:28:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: noss

quote:

quote:

quote:

aynen katılıyorum

kaldı ki

Bende bazı seylerin antifanatiğiyim

nelerin mesela

yada fanatik olduğun birşey var mı onu sorayım

• Neyse yazmıyım olay cıkar degistirdim.Herkese saygım var cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noss -- 11 Kasım 2005, 22:26:38 >
  • quote:

Antifransızım Fransızların yaptıgı butun arabaların(Reno,Peugeout,Citroen) antifanatigiyim

Sen yazını değiştirdin ama kaçmaz ben yakaladım , yandın hocam sen seni yaşatmazlar

Ama haklılık payıda var gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Antifransızım Fransızların yaptıgı butun arabaların(Reno,Peugeout,Citroen) antifanatigiyim

Sen yazını değiştirdin ama kaçmaz ben yakaladım , yandın hocam sen seni yaşatmazlar

Sendende bisey kacmıyor bosuna degil ama her seyin sebebi var.Sevenlere de saygım var

• iyi de arkadaşım burası bir forum sonuçta herkes bildiğini söyleyecek her spor dalında olduğu gibi burası da motor sporları tartışma kaçınılmaz herkes aynı arabanın en iyisi olduğunu söylese zaten forumun amacı olmaz. forumdaki konularını sapması konusunda katılıyorum bazen konu dağılabiliyor ewt bende o ota boka yazanlar dediğin kişiler arasındayım en az günde 2-3saat forumda takılır ve 15-20kadar bilgim olan konular hakkında yorum yaparım. Söylemek istediğim yok bu forumda şöyle oluyor yok böyle oluyor gibi muhalefetlerle sadece forumun gelişmesi zedelenir
  • quote:

quote:

quote:

Sendende bisey kacmıyor bosuna degil ama her seyin sebebi var.Sevenlere de saygım var

olsun kardeş

karşıt düşünceler olmasaydı doğrular ortaya çıkmazdı

• quote:

quote:

quote:

quote:

olsun kardeş

karşıt düşünceler olmasaydı doğrular ortaya çıkmazdı

karsıt dusuncelere +1 diretmeye

• gaçmayınlan sizi renoculaar

eheuehu seviyom ben bu forumu
  • ya herşeye rağmen bu forum çok güzel
  • bilgi paylaşmak için çok güze biryer ama bazen bildiklerimizi zorla kabul ettirme durumuna geçince biraz proplem çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mikroanaliz

bilgi paylaşmak için çok güze biryer ama bazen bildiklerimizi zorla kabul ettirme durumuna geçince biraz proplem çıkıyor

bende onu diyorum diretmeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

gaçmayınlan sizi renoculaar

eheuehu seviyom ben bu forumu

renocular ölmez vatan bölünmez
  • Evet, yani benim hemen hemen her düşünveye karşıt düşüncem var, ama karşıt düşünce oldumu bazı arkadaşlar hemen saldırıya geçiyorlar, hep aynı şeyleri düşünmek zorunda değiliz ki o zaman ne anlamı var al gülüm ver gülüm.

-Beyler ben bir araba aldım.
    -Hayırlı olsun.
    -Eyvallah sağolasın
    -Sende sağol.

Yani bu mudur?

O zaman forumun alamı kalmaz ki al gülüm ver gülüm...

Sıkıcı olur...
  • forumda bır kaynasma, bır tutuculuk, bır butunluk ıstıyorsan gereksızler bolumu guzeldır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleny -- 12 Kasım 2005, 19:55:14 >
  • bi dakka ben simdi forumda birligi saglıcam:

civic arabamı be corolla ona 5 basar
    opelin malzeme kalitesi ancak tofaslarla kıyaslanabilir
    beyler 95 sahin resmen aldım! yorumlarınız?
    accentmı 206mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.