|
|

1 Mobil
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YamYamPokemon -- 30 Haziran 2010; 14:47:10 > |
|
Birinci siperdekiler hiçbiri kurtulmamacasına kamilen düşüyor.İkinciler onların yerine geçiyor... Fakat, ne kadar gıpta edilecek bir itidal ve tevekkülle biliyor musunuz?... Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, hiç ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok... Okumak bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar. Bilmeyenler kelime-i şehadet getirerek yürüyorlar. Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.” M.Kemal ATATÜRK |
|
|
Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
|
|
|
"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
|
|
|