Şimdi Ara

Bunu İçsem Ölürmüyüm ?'SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
2
Favori
4.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bi marketten bunları 1 liradan aldım tanesini 500 ml her biri sizce nasıldır bi zararı varmıdır içsem bişey olurmu ciddi soruyorum
    [simg]http://g1203.hizliresim.com/v/x/3xr0c.jpg[/simg]
    [simg]http://g1203.hizliresim.com/v/x/3xr14.jpg[/simg]

• çadır dikme suyu değil miydi buzzer
  • bizim amca oğlu da içti bundan iki tane.en son düz duvara tırmanıyordu,sandığa kapattık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

çadır dikme suyu değil miydi buzzer

harbimi diyonuz læ
  • Sabaha kadar tokatlarsın yine indiremezsin sonra
  • 1 tane içiyorsun 3saat boyunca keser sapı kıvamında geziyorsun.2 tane içiyorsun 6saat yapıyor.3 ayda 7cm gibi bişey.5kavanozu 100tl
    Ertesin günde çok fazla yorgun oluyorsun
  • tadı iğrenç bende aldıydım bardağa koydum bi baktım içinde bişeyler yüzüyo hafif bi dil değdirdim sonra yavaşça bi yudum almamla tükürmem bir oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vücudum nasıl? (ss'li)
    2 yıl önce açıldı
    Vücüdum Nasıl? SS'li
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi market
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

hangi market

aydoğanlar diye bir market dostum da bilmiyorum içsemmi içmesemmi :D
  • İçme.
  • bence iç kötüye bir şey olmaz

ayrıca paran boşa gitmemiş olur, bir şeyin iki zararı varsa bir de yararı vardır.
  • ya kardeşim ne olduğu belirsiz ürünler içilir mi? bugün ünlü enerji içeceği markalarının içecekleri bile tartışılırken konusunu açtığın ürüne bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

İçme.

neden?
  • içmeni tavsiye etmem arkaddasların dediği gibi içersen düz duvarla ahbap olursun :D
  • beyler attırma konusunda problem yok kankalarm var ayarlarım bişeyler o önemli degilde acaba bi zararı olrmu onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

beyler attırma konusunda problem yok kankalarm var ayarlarım bişeyler o önemli degilde acaba bi zararı olrmu onu merak ediyorum

Olm bak bunların çok garip etkileri var
  • Bi zararı yok bizim rasim amca hergün 2 kutu götürüyor yasemin yenge cok memnun
  • Olm bunlar pahalıydı ya ne 1 lirası büyük ihtimal çakma bu.Ha bide içersen sabaha kadar çavuşla uğraşmak zorunda kalırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tadını beğenmedim,bu arada arkadaşların yazdığı gibi cinsel gücü arttırıcı değil..o başka bir firmanın ürettiği aynı isimde icecek,fakat fiyatı biraz pahalı..
  • Arkadaşların dediği gibi birşey olmaz merak etme,miden bulanır başın döner sadece
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.