Yüzbaşı
24 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 5 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar yukarıda yazan iki model arasında kaldım ama sonunda gittim panasonic 50st50li aldım1950 tl den ama alırken bir satıcı kafamı karıştırdı lg 47lm660s al diye aldıktan sonra düşündüm size de sormak istedim yakmış bir karar mı vermişim?
Araştırmlarım sonucu LG 47LM660S modlini alacaktım ama 2000 tl ye düşmedi ve bazı yorumları okumamdan sonrada soğudum diyebilirim.

Kafam çok karıştığı için sizlerden bu konuda yardım istiyorum.

Bu bütçeyle ne tür bir led yada plazma tv alabilirim

smart tv ve 3d olmasını da isterim bu fiyata varsa birde en az 46" olsa iyi olur

Şu an plazma tv ler daha çok ilgimi çekti forumda yapılan açıklamalara göre

1 ay sonra evlenecem tek eksiğim televizyon kaldı salon bile tutuldu kuaför bile ayarlandı tv yok ortada :D:D bir el atsanız şu olaya çok sevinecem...
Arkkadaşlar 10 yıl sonra oyuna geri dönüyorum:)
meraktan çok şey değişmiş en son açılan evren hangisi
Exper EASYPAD E7HAN Ürün Detayları:
Exper EASYPAD E7HAN Ürün Detayları:
Exper EASYPAD E7HAN
İşlemci: A8 çipli 1.0 GHz İşlemci
Sistem Belleği: 512 MB DDR3 Bellek
Ağ Kartı: 802.11 b/g/n Kablosuz Ağ Bağlantısı
Sabit Disk Kapasitesi: 8 GB eMMC Disk
Batarya: 3 Saat Video Oynatımı, 3000mAh Batarya
Ekran: 7" Wide, Kapasitif, Çoklu Dokunmatik Led Ekran
İşletim Sistemi: Android 4.0 İşletim Sistemi
Giriş-Çıkış Portları: Web Kamera, Mini USB 2.0 Çıkışı (OTG)
Hareket Sensörü: G-Sensör, Hareket Sensörü
Açıklama: 1080P HDMI Çıkışı, 3D Vision Desteği
Açıklama@: 32 GB'a kadar artırılabilir MicroSD desteği
1. http://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GR-M652YSX-cift-kapi fiyatı 1.700 TL taksitli ve nakit fiyatı

2. http://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GR-B632GSTW-cift-kapi 2000 tl taksitli ve nakit

3. http://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GR-M712YSA-cift-kapi 1900 tl

Arkadaslar bu fiyatlarda öneri de alabilirim 2 aydır araştırıyoru kafam karıstı artık ne alacağıı şaşırdım herkez bir şey diyor bir yardımcı olursanız sevinirim
arkadaslar bir charımdan diğer charıma maneste item aktaracam manes te charı olan bir arkadas bana yardımcı oloabilirmi

itemdee oyle iyi bir item değil +8 mirage dagger ve 1 gb aktaracam

yardımcı olabilecek arkadas varmı ...
arkadaslar bir charımdan diğer charıma maneste item aktaracam manes te charı olan bir arkadas bana yardımcı oloabilirmi

itemdee oyle iyi bir item değil +8 mirage dagger ve 1 gb aktaracam

yardımcı olabilecek arkadas varmı ...
dread shield cold dagger ve eagles eye dropları kalktımı 1 çok uzun zamandır oynamıyorum ama bir pazarı gezim dedim hiç +0 ları yok pazarda sormak istedim

manes pazarında göremedim
22:43 de +908113931515 bu numaralı telefondan arama geldi numarayı tanıımıyorum açtım ve konusma su sekilde

ben: alo
o : sen kimsin
ben: sen aradın dedim

o: ağzına gelen tüm küfürleri peş peşe saydı

ben de bu durumdan dolayı bir kötü söz soyledim ve direk kapadım...

sizce bu durum ne olabilir
uzun zamandır ayrı kaldığım ko ya geri dönmeye düşünüyorum sabah on akşam on çalıştığım için char kasmaya vaktim yok ve bir char satın almaya karar verdim.

Sorularıma gelince.

1. 81+ lvl Full skilleri açık +7 fs li +7 krowaz seti olan asas charı kaça satın alabilirim.(bu soruya kendi serverlarındaki ortalama fiyatları da soyleyebilirsiniz fikir edinmiş olurum)
2. Bir char satın aldığım zaman hangi bilgilerini karşı taraftan almam gerekir.
3. Charı aldıktan sonra geri almamasi için hangi bilgilerini değiştirmem gerekir ve ne yapmam gerekir.

Arkadaşlar ko ya dönme diyecek arkadaslara ise simdiden su açıklamayı yapmak sitiyorum sigara içmiyorum alkol kullanmıyorum kahve cafe alışkanlığım yok tek sevdiğim oyunda knight online akşam ondan sonra sadece film izliyorum evde vakit geçirmeyi seviyorum o yüzden yeniden ko ya dönmeye karar verdim...

Bana sorularımda yardımcı olursanız çok sevinirim bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var char alırken sıkıntı yaşamamak için...
Hakkında
Meslek: Mağaza Yönetici
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 927
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 55.442 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.