Şimdi Ara

Bunlari inkar etmeyelim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
4
Favori
21.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LUTFEN BUNLARI İNKAR ETMEYİN
    *Osman gazi koprusu
    *Yavuz sultan selim koprusu
    *Ilgaz tuneli
    *Avrasya tuneli
    *Canakkale koprusu
    *3 katli buyuk istanbul tuneli
    *470 tane buyuk tunel
    *Marmaray
    *Yerli elektrikli otomobil
    *Cogu ilimize hizli turen
    *Yerli tanklar yerli ucaklar yerli silahlar...
    *Ankara izmir yuksek hizli tren hatti
    *Dunyanin En buyuk havalimani
    *Mersin sinop a nukler tesis
    *Gokturk 3 uydu sistemi
    *Atak helikopteri
    *Hur kuş egitim ucaklari
    *Anka insansiz hava araci
    *Milli gemi milgen
    *26 tane DEV SEHIR HASTANESI(5 yildizli otelden farkiz
    *kentsel donusum projeleri
    *30 yeni buyuk stadyum
    *500 e yakin Icme suyu projeleri
    *Kanal istanbul
    *IMF ye olan borç bitti

    DAHA AKLIMA GELMEYEN YÜZLERCE PROJE VAR SADECE AKLIMA GELENLERI YAZDIM BURAYA
    Fazlasina internetten ögrenenilirsiniz.

    Ayni zaman da daha bir cok seyin yapilmasina da devam edilmektedir

    Bunlari görmemek icin kör olmak lazim

    Son 15 yilda ülkemizde neler oldu neler bitti bi cok seye internetten ulasabilirsiniz

    Konuyu aciyorum simdi istediginiz kadar iktidari karalamaya devam edebilirsiniz. Benimle dalga da gecebilirsiniz. Tabiki begeni de alacaksiniz Deprem etkisi yaratan seyler de yazacaksiniz ama gercekleri degistiremeyeceksiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • O kopruler hsr gun milyonlarca zarar yaziyor. Simdi ben magazam var kocaman her gun de zarar ediyor desem bana gulersin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parti seçimi değil bu kardeşim. Anlayın artık referanduma gidiyoruz.
  • Bizim vergimizle yapılan her gün milyonlarca dolar zarar eden gereksiz köprüler ve zaten yapılması gereken diğer şeyler
  • sistemi oyluyoruz.köpruleri, yolları vs kim yaptığını oylamıyoruz
  • Osmangazi Köprüsü günlük 4.5 milyon Tl ile zarar basıyor.
    Aynı şey 45.000 araç garantisi verilen Çanakkale Köprüsü içinde olucaktır.
    Hastaneler ise AB bütçesinden gelen parayla yapılıyor.
    Ve en önemlisi 550 milyar TL vergi geliri var devletin.
  • Paramız olmadığından kullanamadığımız havalimanları.

    Paramız olmadığından geçemediğimiz ama paramız olmamasına rağmen vergilerimizle ödediğimiz köprüler.

    Deprem vergisi yerine yapılan yollar.

    Paramız olmamasına ve işsiz olmamıza rağmen paralı sağlık sigortasını hizmet diye vermeleri ve ödeyemememiz nedeniyle gidemediğimiz hastaneler.

    Kentsel dönüşümle alıp başını giden ev paraları, 20 senesini eve ipotek edenler ve boş toki konutlarına yerleştirilmek istenen Suriyeliler.

    IMF'ye sadece faizi biten borç. Yani ana borcu ödüyoruz. Üstüne dolar 3.70 euro 4, dış borç durduğu yerde cumhuriyet tarihinin bilmemkaç katında.

    Kanal İstanbul diye bi şey yok onu da koymuş.



    Lütfen inkar etmeyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmayın be hocam. Cebinden yapmıyolar ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavuz Sultan Selim Köprüsü:Yapım yerinin yanlış olduğunu düşünüyorum.Jeofizikçi,Çevre Mühendisi falan değilim ama bu köprünün güzergahını dönemin Başbakanı helikopterle gezerken orası olsun dedi.Ayrıca İstanbul'un yerleşiminin kuzeye doğru kaymasını doğru bulmuyorum,bu yüzden yanlış buluyorum.Gerekli midir evet gerekliydi ama daha iyi yere yapılabilirdi veya önceliği toplu taşımaya aktarabilirlerdi bitmesi gereken veya yapılması gereken bir sürü raylı sistem var gündemde.Hiç olmadı o paranın bir kısmıyla fabrika bile kurulabilirdi İç/Doğu Anadolu'ya.

    Osman Gazi Köprüsü:Yap İşlet Devret modelini kafam pek almıyor,yapılmasını doğru buluyorum ama gerek ettiği zarar gerek halka yansıtılan fiyat çok.Ayrıca raylı sistem desteği olmalıydı.

    Ilgaz Tüneli:Güzel
    Avrasya Tüneli:Fiyat biraz pahalı ama herhalde Akp döneminin yaptığı en iyi işlerden.

    Çanakkale Köprüsünü gereksiz yatırım olarak görüyorum.Daha öncelikli ihtiyaçlar var.

    Marmaray:Evet bir aşama ama devamı gelmezse vasat kalacak.Yıllardır Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı Banliyöleri bitmedi,bitmiyor,bitirilemiyor.O kısımlar bitmeden Marmaray'dan tam randıman alamazsın.Bu projeyi tamamen bitirip kıtaları bağlarsak harika olur.

    Asker gelişmeleri destekliyorum.Yerli Savunma Sanayii'nde olumlu gelişmeleri görmemek mümkün değil.

    Nükleer Tesislerimiz olmalı.Yerleri konusunda daha iyi tercihler olabilir miydi bilmiyorum bazı insanlardan tepki vardı,sürece hakim değilim.Nükleer Tesisler nasıl,nerede inşaa edilir,yapılmalı bilmiyorum.Ayrıca daha proje bitmedi,bitsin konuşalım.

    IMF'ye borç bitti ancak başka yerlere daha çok borçlandık.Olay borcun azalması veya borcu döndürebilmekte.Ödeyemedikten sonra nereye borçlanırsan borçlan.

    Kanal İstanbul,Cumhuriyet Tarihinin en boş hayallerinden.Umarım olmaz.

    Şehir Hastaneleri bir adımdır,ancak başlatılan sağlık devrimi şu an çuvallamış durumda.İnsanlar özel hastanelere mecbur bırakılıyor,zorunlu SGK saçmalığı var.Düzenleme şart.

    Kentsel Dönüşüm Projeleri,rant yemekten müteahhit besleyip müteahhite,eşine ve kız/oğullarının jip satın almasından başka bir işe yaramayan herhangi bir çevre düzenlemesi,planlama gözetilmeden sadece eskiyi yıkıp yenisi yaparak oluşturulan projeler.Depremden sonra gerekliydi ama rant işi abartıldı,suyu çıktı.

    En Büyük Havalimanı:Yer seçimi tam bir doğa katliamı.Daha başka bir yer bulunabilirdi.Gerekliydi,niyet güzel ama uygulama yine fiyasko.Doğa katliamı,çevre katliamı,şehre çok ama çok uzak olması sorunları var.Üstüne İstanbulun kuzeyinde.

    Stadyumların yenilenmesi güzel.Yine de eksi tarafı eski stadyumlar şehir içinde kaldığı için bunları yıkıp yenilerini şehrin başka yerlerine taşıyıp eski stadyumların arazilerini rant olarak kullanıp inşaat yapmak.




    Muhalif diyebileceğin bir kişi olarak elimden geldiğince hepsine cevap yazdım.Bazıları gerekli,bazıları gereksiz ve şova yönelik olduğunu düşünüyorum.Bu ülkenin fabrikaya,eğitime,bilime harcayacak parası arttırılmalı.İmam Hatiplere ayrılan,Diyanete ayrılan bütçe çok ama çok fazla ve israf.Milletvekili,Bakanlar,Başbakan,Cumhurbaşkanı,Müsteşarlar,Rektörler..Yaptıkları israfların,makam arabalarının devlete getirdiği korkunç mali yükten bahsedemiyorum bile.Çok çok çok israf yapılıyor.İsrafın boyutu her yerde o kadar fazla ve kanıksanmış durumda ki yapacak bir şey yok dışardan bakıp üzülüyor insan.




  • Şeyi unutmuşsun

    Her seçim öncesi dağıtılan makarna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size göre her şey var ama, en önemli şey kalmadı ülkede huzur ve güven.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 13 Nisan 2017; 22:35:44 >
  • Senin yazdıklarını devlet yapmak zorunda. Biz o kadar vergiyi boşuna vermiyoruz. Bu yapılanlardan birer nimetmiş gibi bahsedemezsin. 15 yılda neler yapıldı bir de ben sayayım istersen;



    2001 krizi sonrası kendilerine ait olmayan bir ekonomi planıyla ülke ekonomisini geçici süre idare ettiler (kurumları özelleştirerek)



    Buradan gelen parayı yandaş müteahhitleriyle betona gömdüler



    Şehide kelle, askeriyeye yan gelip yatma yeri, seçmene ananı da al git denildi



    PKK'lılar ile dolmabahçe sarayında gizli mutabakat imzalandı



    Şivan Perwer İbrahim Tatlıses ile sahneye çıkıp düet yaptılar



    PKK'lılar sınıra otobüslerle gelip kutlama yaptılar



    PKK'lılar askerlerimizi vururken, askerimiz eyleme geçemezken 'valilere talimatı ben verdim' dedi



    Daha sayayım mı?



    Yapmak zorunda olduğunuz bir liralık hizmetleri beş liraya yapıp dört lirayı cebe cukkalayanları mı savunuyorsunuz bize? O vergileri boşa vermiyoruz biz. Çalışmak zorundasınız. Ben nedense Merkel'in bir kere bile yol yaptık diye övündüğünü görmedim. Almanlar Tokamak( Füzyon Reaktörü) yaptılar ama Merkel'i meydanlarda 'tokamak yaptık' diye bağırdığınï görmedim.



    15 yılda bilime, eğitime yatırım yapsaydınız Güney Kore, Almanya düzeyine gelebilirdik. Almanya'da 350 gün hava kapalı ama Güneş panelleri, rüzgar türbinleri gırla. Biz bu kadar güneş ışığına ve rüzgar havzasına sahipken neden termik, hes, nükleer santral için peşkeş çektik? Üstelik bu denetimsizlikte?



    Siz ne yaptınız betona yatırım yaptınız! Sağlıkta reform yaptık dediniz, insanları özel hastahanelere mahkum ettiniz. Şeker hastaları ilaçlarını ücretsiz alïyordu, ücretli yaptınız. Kanserli hastaların ilaçlarını ödüyoruz dediniz, sadece göz boyamak için kemoterapi masraflarını karşıladınız.



    Yol yapıyoruz dediniz, yaptığınız yollar ya çöktü ya her sene yeniden asfaltlandı. Ben Samsun-Sinop yolunun yılda kaç kere asfaltlandığını sayamadım bile. O kadar vergi kimin cebine gitti? Mehmet Cengiz'in.



    Ben saymaktan yoruldum ama siz anlamamaktan yorulmadınız. Onlar bu hizmetleri yapmak zorunda. Siz bunu anlamıyorsunuz. Umarım geç olmadan neye destek olduğunuzu anlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hepsi bir devletin yapması gereken şeyler. Hiçbir partinin tekelinde olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazdıklarının bir çoğunu SEVE SEVE yapmak zorunda zaten eğer yapmayacak ya da yapamayacak ise o aldığı paraları Fişek yapıp anladınız onu.

    İMF' ye borç bitti evet ama yine ucundayız topun dış borç faizini karşılayamaz duruma geldik. Kanal İstanbul benim işime yada sivillerin işine yaramaz KODOMAN TOTOSU ŞİŞKİNLERE yarayan bir proje.

    Nükleer Tesis çok hoşunuza gidiyor ise nükleer hemen dibinden bir arazi alıp orada gül gibi yaşayın derim.

    Kentsel dönüşüm diye bir şey yok eskisi yıkılıyor yine aynısı dikiliyor hiç görmesek nasıl bir halt olduğunu yutturacaksın.

    15 Yılın sonu Hüsran ile bitti ve bitmeye devam edecek şimdiden hırsınıza yenik düşerek EVET vermeyenin 7 ceddini diyen şahıslardan oluşan bir parti var karşımızda isterse ışınlanmayı icat etsinler yine de umurumda olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umut_baris

    Senin yazdıklarını devlet yapmak zorunda. Biz o kadar vergiyi boşuna vermiyoruz. Bu yapılanlardan birer nimetmiş gibi bahsedemezsin. 15 yılda neler yapıldı bir de ben sayayım istersen;



    2001 krizi sonrası kendilerine ait olmayan bir ekonomi planıyla ülke ekonomisini geçici süre idare ettiler (kurumları özelleştirerek)



    Buradan gelen parayı yandaş müteahhitleriyle betona gömdüler



    Şehide kelle, askeriyeye yan gelip yatma yeri, seçmene ananı da al git denildi



    PKK'lılar ile dolmabahçe sarayında gizli mutabakat imzalandı



    Şivan Perwer İbrahim Tatlıses ile sahneye çıkıp düet yaptılar



    PKK'lılar sınıra otobüslerle gelip kutlama yaptılar



    PKK'lılar askerlerimizi vururken, askerimiz eyleme geçemezken 'valilere talimatı ben verdim' dedi



    Daha sayayım mı?



    Yapmak zorunda olduğunuz bir liralık hizmetleri beş liraya yapıp dört lirayı cebe cukkalayanları mı savunuyorsunuz bize? O vergileri boşa vermiyoruz biz. Çalışmak zorundasınız. Ben nedense Merkel'in bir kere bile yol yaptık diye övündüğünü görmedim. Almanlar Tokamak( Füzyon Reaktörü) yaptılar ama Merkel'i meydanlarda 'tokamak yaptık' diye bağırdığınï görmedim.



    15 yılda bilime, eğitime yatırım yapsaydınız Güney Kore, Almanya düzeyine gelebilirdik. Almanya'da 350 gün hava kapalı ama Güneş panelleri, rüzgar türbinleri gırla. Biz bu kadar güneş ışığına ve rüzgar havzasına sahipken neden termik, hes, nükleer santral için peşkeş çektik? Üstelik bu denetimsizlikte?



    Siz ne yaptınız betona yatırım yaptınız! Sağlıkta reform yaptık dediniz, insanları özel hastahanelere mahkum ettiniz. Şeker hastaları ilaçlarını ücretsiz alïyordu, ücretli yaptınız. Kanserli hastaların ilaçlarını ödüyoruz dediniz, sadece göz boyamak için kemoterapi masraflarını karşıladınız.



    Yol yapıyoruz dediniz, yaptığınız yollar ya çöktü ya her sene yeniden asfaltlandı. Ben Samsun-Sinop yolunun yılda kaç kere asfaltlandığını sayamadım bile. O kadar vergi kimin cebine gitti? Mehmet Cengiz'in.



    Ben saymaktan yoruldum ama siz anlamamaktan yorulmadınız. Onlar bu hizmetleri yapmak zorunda. Siz bunu anlamıyorsunuz. Umarım geç olmadan neye destek olduğunuzu anlarsınız.





    Tamam yapmak zorunda haklisin ama bugune kadar yapmak zorunda olanlar yapmadi bunlari ben yapsaydim simdi oylari ben topluyor olurdum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MmMwWw -- 13 Nisan 2017; 22:46:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: US_Citizen

    Parti seçimi değil bu kardeşim. Anlayın artık referanduma gidiyoruz.

    Bunu bu ülkeye anlatmazsınız. Bu forumda anlatırsınız da dışarıda anlatamazsınız...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MmMwWw


    quote:

    Orijinalden alıntı: umut_baris

    Senin yazdıklarını devlet yapmak zorunda. Biz o kadar vergiyi boşuna vermiyoruz. Bu yapılanlardan birer nimetmiş gibi bahsedemezsin. 15 yılda neler yapıldı bir de ben sayayım istersen;



    2001 krizi sonrası kendilerine ait olmayan bir ekonomi planıyla ülke ekonomisini geçici süre idare ettiler (kurumları özelleştirerek)



    Buradan gelen parayı yandaş müteahhitleriyle betona gömdüler



    Şehide kelle, askeriyeye yan gelip yatma yeri, seçmene ananı da al git denildi



    PKK'lılar ile dolmabahçe sarayında gizli mutabakat imzalandı



    Şivan Perwer İbrahim Tatlıses ile sahneye çıkıp düet yaptılar



    PKK'lılar sınıra otobüslerle gelip kutlama yaptılar



    PKK'lılar askerlerimizi vururken, askerimiz eyleme geçemezken 'valilere talimatı ben verdim' dedi



    Daha sayayım mı?



    Yapmak zorunda olduğunuz bir liralık hizmetleri beş liraya yapıp dört lirayı cebe cukkalayanları mı savunuyorsunuz bize? O vergileri boşa vermiyoruz biz. Çalışmak zorundasınız. Ben nedense Merkel'in bir kere bile yol yaptık diye övündüğünü görmedim. Almanlar Tokamak( Füzyon Reaktörü) yaptılar ama Merkel'i meydanlarda 'tokamak yaptık' diye bağırdığınï görmedim.



    15 yılda bilime, eğitime yatırım yapsaydınız Güney Kore, Almanya düzeyine gelebilirdik. Almanya'da 350 gün hava kapalı ama Güneş panelleri, rüzgar türbinleri gırla. Biz bu kadar güneş ışığına ve rüzgar havzasına sahipken neden termik, hes, nükleer santral için peşkeş çektik? Üstelik bu denetimsizlikte?



    Siz ne yaptınız betona yatırım yaptınız! Sağlıkta reform yaptık dediniz, insanları özel hastahanelere mahkum ettiniz. Şeker hastaları ilaçlarını ücretsiz alïyordu, ücretli yaptınız. Kanserli hastaların ilaçlarını ödüyoruz dediniz, sadece göz boyamak için kemoterapi masraflarını karşıladınız.



    Yol yapıyoruz dediniz, yaptığınız yollar ya çöktü ya her sene yeniden asfaltlandı. Ben Samsun-Sinop yolunun yılda kaç kere asfaltlandığını sayamadım bile. O kadar vergi kimin cebine gitti? Mehmet Cengiz'in.



    Ben saymaktan yoruldum ama siz anlamamaktan yorulmadınız. Onlar bu hizmetleri yapmak zorunda. Siz bunu anlamıyorsunuz. Umarım geç olmadan neye destek olduğunuzu anlarsınız.





    Tamam yapmak zorunda haklisin ama bugune kadar yapmak zorunda olanlar yapmadi bunlari ben yapsaydim simdi oylari ben topluyor olurdum

    Arkadaşım hala yolu suyu elektriği olmayan köy var. Nerde devlet?



    Yapmak zorunda olduğu şeyleri yapıyor diye oy verilir mi ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O değilde yerli elektrikli otomobil mı var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anayasa referandumu ile hükümet seçimini birbirinden ayıramayan seçmene ne diyelim bunlar fena model eski tanımlar paklamaz bence!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.