Şimdi Ara

Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
30
Favori
26.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayy allah nereden girip okudum ben bu konuyu yahuu :( :( :( :(
  • Ne günlerdi valla

ilk bilgisayar çıktığında bundan almıştık. hem yer problemi oldu hem de yazdığı gibi 160,000 watt elektirik çekiyordu. sonra elden çıkardık.

http://thebest-computers.com/where-was-the-first-computer-invented
  •  Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+)

Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+)
  • varmı bunlarla oynayan

• quote:

Orijinalden alıntı: Cattivo-gmr

Hayret ya bunu neden kimse koymadı ben hala oynarım hatırlayan vardır umarım

dostum nasıl oynadığını pmle atarmısın? bi ara indirmiştim ama hareket edemiyordum, işletim sistemim xp bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

bunu yapmayan var mıydı o zamanlar. ben yapmadım diyen kişi yalan söylüyordur arkadaş.
    zamanında cine5 te gece 12-1 den sonra çıkan o ünlü seri "emanuella". cine 5 o zamanlar şifreli tabii şimdi ki gibi açık değil ve kanal sürekli karıncalı. gece 12-1 gibi de erotik film oynardı kanalda. adı da "emanuella". bu filmi yaşıtımız çoğu kişi ve abilerimiz mutlaka izlemiştir. bu film için ortalıkta bir muhabbet dönerdi. bahsi geçen muhabbet;

abi varya cine5 i tersten izlersen özellikle "emanuella filmi için" belli oluyormuş lan. dene bak gör ben denedim belli oluyo gibiydi valla bak

bunu hangimi denememiştir.

birde show tv de çıkan tutti frutti. hey gidi günler be. o zamanlar rtük fazla karışmıyordu herhalde bu tür şeylere. tutti frutti gibi bir programı nasıl yayınladırsa

kanal şifreye girdiğinde o şekilde izlicem diye gözleri bozuyordum
    bunuda yapan vardır illaki :)

1.Boş bir excel dosyası açılır.
    2.Dosya>Farklı Kaydet'ten kayıt türü web sayfası seçilir,ortaya çıkan kaydedilen kutusundan Tüm Çalışma Kitabı ve Etkileşim Ekle seçenekleri seçilir. Dosya kaydedilir.
    3.Kaydedilen dosya IE ile açılır ve WC,2000 hücresine gidilir.
    4.2000 satırı olduğu gibi seçilir ve tab tuşu ile tekrar wc,2000 hücresine gidilir.
    5.shift+ctrl+alt tuşlarına basılırken sol üst köşede bulunan office logosuna tıklanılır.

Eğer directx sisteminizde yüklü ise bir araba yarışı oyunu açılacaktır.

Not:Bu excel 2000'de var olan bir easter egg dir. Diğer sürümlerde yapılamaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 7 Aralık 2012; 12:21:52 >
  • Mirc i nerde görsem tanırım:)
  • ilk bilgisayarım yatay kasalı digital markaydı 95 kuruluydu vestelnet var yanlış hatırlamıyosam sonra 98 çıktı onu kurmuştuk abimle negüzel günlerdi :( ekran kartım 3dfx falandı:( xp'nin çıkışını gazeteden falan okumuştum.Yaşım 18 bu arada efenim :D vaybe ilk telefonum aklıma geldi t18 ona bak bide şimdi kullandığım 9700'e teknoloji durmuyor valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Hatırlayan çıkıcak mı bakalım

devam ederim ama çok uzun sürer

Hatirlamazmiyim hala oynarim tum serisi hem cdli olarak hemde steam uzerinde var, hayatimda oynadigim en iyi oyunlardan biri ayrica asiri zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+)
  • Dial up sesini duyunca aklıma geldi küçükken 1 ay boyunca 146'dan internete girmiştim 350-400 lira fatura gelmişti annem beni öldürüyordu az daha. Düşünün 15 kuruşa simit ayran aldığımız zamanlardan bahsediyorum.
  • 30 yaş sınırında olup bilmeyen yoktur bunları. Amiga ve commodore unutlmaz zaten.

Ev konsolu maceram tetris, kara kutu , 8 bit konsol, amiga, sega mega drive, ps, ps3 diye gidiyor.

İlk süper bilgisayarım pentium II 233 mhz, 512 kb s3 ekran kartlı, 16 mb ramlı, 500 mb hdd li canavarımdı. Overclock ile 266 mhz yapıyordum. Parçalarımı yükseltmek için çok para harcamıştım.
    Siyah-gri ekranlı işyerinde patrondan almak için para biriktirdiğim yatık kasa pentium vardı. Onun için para biriktiriyordum ama alamamıştım. Yukarıdaki pc yi dayım hediye edince hazine bulmuş kadar sevinmiştim.
    Çünkü yukarıdaki canavar o zamanlar 2000 dolar civarı satılan bir bilgisayardı.

NFS 2 3dfx destekliyordu. Arkadaş dünya para verip sırf bu oyunu görmek için almıştı kartı. Hey gidi günler hey.

Şu bir gerçek ki; O zamanlar teknoloji daha zevkli ve daha sıcaktı insanlar için. Şimdilerde insanlara gereksiz harcamlar yaptıran bir yük ve para israfına döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 7 Aralık 2012; 12:56:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

yeni nesilin bilgisayar ile ilgili ilk hatırladığı şey cidden merak etmeye başladım

Byzantine The Betrayal (level dergisi her ay bir cd sini vermişti toplam 6cd)

gta yı böyle oynamayan gta oynadım demesin efsaneydi be bide midtown maddness 1 ve 2 vardı ne oyunlardı ama :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu street fighter ın bir sürümü atari salonlarında vardı adamlar hareket yapınca falan aduketler fırlıyordu her yerlerinden aşırı tempolu birşeydi...onu arıyorum ismini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlu1905

beyler sizde pc atari başından kalkın biraz
    tornet ne oynardık

tornetten sıkılınca alırdık boruları külah atardık bende 4 lüsü vardı birde dürbün yapardık

belki bilmeyeniniz vardır bunun başında da az vakit geçirmedik

knex hayatımda oynadığım en yaratıcı oyun ne istersen yapıyordun araba, silah, ev

ilik derlerdik biz bilen vardır belki kapakları dizerdik yola sonrada nuri leflef cilasının kapağının içini çamurla doldurup atardık bir tarafı baş seçerdik vurdun mu alırdın miskette baş oyunu gibi

futbolcu kartlar

tasolar ilk tasolar bunlardı sonra bir sürü çeşit çıktı

misket

aklıma geldikçe yazarım

misket gibiydi gazos kapağıda baş altı vardı en başından vurdunmu toplardın hepsini sonra taş oyunu falan vardı birbirimizin taşını vururduk zaten tasolar bambaşka bi icat keza sporcu kağıtlarıda öyle hey gidi heyy şimdiki çocuklar çok şanssız.
  • Hatırlamaz olurmuyuz :) Konuda arkadaşların belirttiği gibi Windows98 SE orijinal cd mi hala kitapçığı ile beraber saklıyorum. Benim internet ve oyunlarla tanışmamı sağlayan ortaokul arkadaşım olmuştu. Ah ahhh bana ne büyük kötülük yapmış oysa ki, o günden beri kalkamadım şu meretin başından. İnterkafelerde NFS2 ve Carmageddon oyunalrı için 2 saat sıra beklediğimi bilirim;

Carmageddon;

NFS2 Arkadaşlarla trafik kurallarına göre oynardık :)

Middown madness1 :)) Cafe de multiplayer altın toplama yarışları yapardık :)

Ya Sonic ? Hey gidi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 7 Aralık 2012; 13:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

quote:

tornet ne oynardık

tornetten sıkılınca alırdık boruları külah atardık bende 4 lüsü vardı birde dürbün yapardık

knex hayatımda oynadığım en yaratıcı oyun ne istersen yapıyordun araba, silah, ev

ilik derlerdik biz bilen vardır belki kapakları dizerdik yola sonrada nuri leflef cilasının kapağının içini çamurla doldurup atardık bir tarafı baş seçerdik vurdun mu alırdın miskette baş oyunu gibi

futbolcu kartlar

misket

aklıma geldikçe yazarım

misket gibiydi gazos kapağıda baş altı vardı en başından vurdunmu toplardın hepsini sonra taş oyunu falan vardı birbirimizin taşını vururduk zaten tasolar bambaşka bi icat keza sporcu kağıtlarıda öyle hey gidi heyy şimdiki çocuklar çok şanssız.

koca forumda bir sen bir ben mi biliyoruz bu oyunları. evet harbiden şimdiki çocuklar pc başından kalkmıyor ama onlarda haklı bizim zamanımızda heryer müsaitti şimdi oyun oynayacak yer yok.
    çelik çomağı bilirmisin köyde oynarken ilerlemeli oynardık sabah başlardık akşama bi bakmışsın köyle aranda 10 km var ama zevkliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

quote:

tornet ne oynardık

futbolcu kartlar

misket

aklıma geldikçe yazarım

koca forumda bir sen bir ben mi biliyoruz bu oyunları. evet harbiden şimdiki çocuklar pc başından kalkmıyor ama onlarda haklı bizim zamanımızda heryer müsaitti şimdi oyun oynayacak yer yok.
    çelik çomağı bilirmisin köyde oynarken ilerlemeli oynardık sabah başlardık akşama bi bakmışsın köyle aranda 10 km var ama zevkliydi

evet hocam çelik çomak benden eski oyundur ama daha ufakken hatırlıyorum mahallede bizden büyükler oynardı tekerlek çevirirdik yağlı kayış vardı 24 yaşındayım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.