Şimdi Ara

Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
30
Favori
26.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Axecalos

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Ya beyler neydi bu? Kafayı yedim, tüm konuyu okudum. Biliyorum bunu çok iyiy ama ismi neydi bunun ya?

Hocam microsof comic chat olabilir mi acaba?

of sağol ya, bunlarla karikatürler hazırlardım Ulan ne günlerdi ya harbiden.

Ne demek hocam sayende o günlere bir "flashback" yaptım..

• unutmayalım
  • PS 1 de CTR yarış oyunu, carmageddon ne oynardık ya. Çok eğlenceli saatlerimiz geçmiştir. Bİlgisayarda en eski benim hatırladığım neverhood'dur. Mükemmel hikaye, kurgu ve anlatımıyla efsanedir. Müzikleri de harikadır Oynanamışlara halen önerimdir. Tavsiyemdir.
     Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+)

Yine bilgisayarda midtown, fifa 97, 2 boyutlu GTA, NFS: hot pursuit gözümde efsanedir. NFS de 2 kişi aynı klavyeden oynar, biri polis olur diğer kaçar filan acayip zevkliydi. Her yönünden bitirmişimdir onlarca defa.

NFS 3: Hot Pursuit, hatırlarsınız Hometown köprüleriyle meşhurdur. Pistleri hala aklımda.

Birde Grim Fandango vardı. Acayip eğlenceliydi.

Byzantine de bende yerebatan sarnıcında takılmıştım sonra level dergisinden "suçuluarın gözünü fotoğraf makinenizin flaşı kamaştırır" gibi bir şey okumuştum sonra çözdüm.
  •  Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+)

TGRT
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

PS 1 de CTR yarış oyunu, carmageddon ne oynardık ya. Çok eğlenceli saatlerimiz geçmiştir. Bİlgisayarda en eski benim hatırladığım neverhood'dur. Mükemmel hikaye, kurgu ve anlatımıyla efsanedir. Müzikleri de harikadır Oynanamışlara halen önerimdir. Tavsiyemdir.

Yine bilgisayarda midtown, fifa 97, 2 boyutlu GTA, NFS: hot pursuit gözümde efsanedir. NFS de 2 kişi aynı klavyeden oynar, biri polis olur diğer kaçar filan acayip zevkliydi. Her yönünden bitirmişimdir onlarca defa.

NFS 3: Hot Pursuit, hatırlarsınız Hometown köprüleriyle meşhurdur. Pistleri hala aklımda.

Birde Grim Fandango vardı. Acayip eğlenceliydi.

Byzantine de bende yerebatan sarnıcında takılmıştım sonra level dergisinden "suçuluarın gözünü fotoğraf makinenizin flaşı kamaştırır" gibi bir şey okumuştum sonra çözdüm.

Bu bölümü hatılıyor gibiyim yaa..Aslında indirip oynamak lazım...Geçmişi yad etmek için..Gerçe günümüzdeki sürüş ve fizik tekniklerinden uzak ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC4376FA6 -- 7 Aralık 2012; 3:45:14 >

ve bonus
  • NFS porshce unleashed..Tamamiyle unutmusum..NFS için efsane olmuştu bu oyun..
  • Disketleri taktıktan sonra Başlat menüsüne ( Start ) tıklardım ve diskte ki ilgili dosyanın açılmasını beklerdim. Açılmayınca geri götürürdüm.
    Aynı olayı cd ile tanıştığımda da yapmıştım ve olayın öyle olmadığını Windows XP'de öğrendim. Ahh ulan ahh benim ve benden bir önce ki nesilin bilgisayarla imtihanı çok zor oldu çoook. İnternetle ilk tanıştığım anı hatırlıyorum.. MSN adresi alınca kendimi kurucu üyelerinden hissetmiştim. her yere msn adresimi yazardım ve msn adresime girmek içiin okuldan kaçıp internet kafelere gderdim. Tek yaptığım şey msne girip ( Arkadaş listesi 0 ) ekrana bakmak olurdu. Acaba neden kimse eklemiyor diye üzülürdüm. İnternetten, '' msn adresleri '' yazıp az araştırmadım..

Ve tabii ki Hi5Monica ( yanlış hatırlamıyorsam )

Düzeltme : Sega Konsolu'nda Süperstar Soccer vardı. Türkiye Milli Takımı'nda Yaşar diye bir forvet vardı. Hiç unutmam onu..

Neden açtınız la bu konuyu

Düzeltme 2 : Teleon'u hatırlayan var mı ? Digitürk Migitürk hikaye.. Kara Şimşek oynardı ah Teleon canım Teleon. Hatırlama olayını had safhaya çıkararak. 90'ların sonunda GS - Adanaspor maçında Adanaspor'un yırtık ağlardan attığı golün geçerli sayılmasını.. Maçı izlemeye gelen GS'li arkadaşımın da bu yüzden bizden ağlayarak gittiğini de söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paardon -- 7 Aralık 2012; 5:32:10 >
  • aranızda hatırlayanı varmı bilmiyorum ama cine5 tv kanalını bt878 cipli tv kartı ile çözdüğümde acayip zevk almıştım yaptığım işten flay2000 tv kartları bombaydı o zamanlar.
  • O kadar oyun resmi koymuşsunuz bunu koymamışsınız

Mal gibi vitrinin önünde saatlerce bakardım bu kutuya. Benim o zamanki komple bilgisayarımdan daha pahalıydı. hiç alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 7 Aralık 2012; 5:42:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunada çok özenirdim ama alamadım hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 7 Aralık 2012; 6:05:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Orijinalden alıntı: Quike
    Resmen aynı oyunları oynamışız hep :) Bunlara ek olarak FIFA 99 unutmayalım :)

Fifa 99 be. Chip dergisi ekinde sanırım demosu vardı.Sadece Manchester United ve Arsenal vardı demoda.

m.united ve juventus du sanırım 45 sn falan suruyordu.

heyt be kardesimde yarısırdık 45sn de en fazla golu kim atacak diye
  • bunu yapmayan var mıydı o zamanlar. ben yapmadım diyen kişi yalan söylüyordur arkadaş.
    zamanında cine5 te gece 12-1 den sonra çıkan o ünlü seri "emanuella". cine 5 o zamanlar şifreli tabii şimdi ki gibi açık değil ve kanal sürekli karıncalı. gece 12-1 gibi de erotik film oynardı kanalda. adı da "emanuella". bu filmi yaşıtımız çoğu kişi ve abilerimiz mutlaka izlemiştir. bu film için ortalıkta bir muhabbet dönerdi. bahsi geçen muhabbet;

abi varya cine5 i tersten izlersen özellikle "emanuella filmi için" belli oluyormuş lan. dene bak gör ben denedim belli oluyo gibiydi valla bak

bunu hangimi denememiştir.

birde show tv de çıkan tutti frutti. hey gidi günler be. o zamanlar rtük fazla karışmıyordu herhalde bu tür şeylere. tutti frutti gibi bir programı nasıl yayınladırsa
  • Çok iyi konu olmuş paylaşım yapan herkese sonsuz teşekkür

Hala arkadaşlarla internet kafede quake 3 oynarız hiç sıkılmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar öncelikle bir sorum olucak ehliyetim yok geçen gün anayolda polis çevirmesi wardı we banada dur dedi ben dururmus gıbı yaptm kactm arkamdan plaka mı yazdı ceza ne olur ltfn yRDMMM :s

• Beyler böyle garip yerlerde geçen bir oyun vardı. Tavşan gibi bir kız falan vardı öldürüyorduk falan Oyunun adını bulabilecek varmı? Birde efsane Heretic var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tshoba

quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

/>

ya o kuşu vuran silahta nasıl bir teknoloji vardı hala düşünüyorum

Aslında o devirde çok ilginç geliyordu. Çok düşünüyorduk o zaman bu nasıl bi teknoloji diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

beyler az önce çektiğim fotoğraf

(daha eskileri de vardı da kimbilir nerede, bunlar yeni sayılır

Oha bu kartlar euro 96 dan kalma değil mi ? Coca cola ile beraber veriyorlardı. Ne entrikalar dönerdi kitapçığı tamamlamak için parayla alır satardık. :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.