Bildirim
Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
o ekran koruyucular unutulur mu?
Kitaplik olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: EdwardElric_
naptın reis -
Güzel konu ama geç kalmışım
Edit: Oğlum yapmayın lan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 7 Aralık 2012; 14:10:54 > -
-
ya şu çelik çomak oynamyı istedim ama annem izin vermezdi. "Bak birinin gözü kör kalmış o yüzden" filan derlerdi
Birde şu ortaya kuyu var yanden geç muhabbeti vardıNe güzel oyunlardı ya.
Birde siyah çekirdek vardı. Şimdilerde hiç göremiyorum. Kuruyemişçilerde bile zor bulunuyor.
-
Clementine -
Hadi ben de 8 bitlik oyunlar paylaşayım
Bunu hatırlayan kesin vardır:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
cidden kötü oldum konudan çıkıyorum şu an bunu dinliyorum
Ben çok severdim Hakan Pekeri bir efsaneydi , köylü güzeli şerkıları favorimdi.
Bi de tipitip vardı http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://galeri.uludagsozluk.com/18/tipitip_136526.jpg&imgrefurl=http://galeri.uludagsozluk.com/r/tipitip-136526/&h=400&w=348&sz=57&tbnid=EbbYl3l4p58WxM:&tbnh=90&tbnw=78&prev=/search%3Fq%3DT%25C4%25B0P%25C4%25B0T%25C4%25B0P%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=T%C4%B0P%C4%B0T%C4%B0P&usg=__PTweD3Gi4IwWgh6fSiYu1GASoa0=&docid=yiRDOjSq9F1I6M&sa=X&ei=UubBUMCXCeSo4gTxzIAw&ved=0CDoQ9QEwAw&dur=879
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secilburgaz -- 7 Aralık 2012; 14:59:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cimbomlu1905
beyler sizde pc atari başından kalkın biraz
tornet ne oynardık
tornetten sıkılınca alırdık boruları külah atardık bende 4 lüsü vardı birde dürbün yapardık
belki bilmeyeniniz vardır bunun başında da az vakit geçirmedik
knex hayatımda oynadığım en yaratıcı oyun ne istersen yapıyordun araba, silah, ev
ilik derlerdik biz bilen vardır belki kapakları dizerdik yola sonrada nuri leflef cilasının kapağının içini çamurla doldurup atardık bir tarafı baş seçerdik vurdun mu alırdın miskette baş oyunu gibi
futbolcu kartlar
tasolar ilk tasolar bunlardı sonra bir sürü çeşit çıktı
misket
aklıma geldikçe yazarım
Of usta sen ne yaptın ya ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 7 Aralık 2012; 15:17:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: himmet_dal
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: himmet_dal
quote:
aklıma geldikçe yazarım
misket gibiydi gazos kapağıda baş altı vardı en başından vurdunmu toplardın hepsini sonra taş oyunu falan vardı birbirimizin taşını vururduk zaten tasolar bambaşka bi icat keza sporcu kağıtlarıda öyle hey gidi heyy şimdiki çocuklar çok şanssız.
koca forumda bir sen bir ben mi biliyoruz bu oyunları. evet harbiden şimdiki çocuklar pc başından kalkmıyor ama onlarda haklı bizim zamanımızda heryer müsaitti şimdi oyun oynayacak yer yok.
çelik çomağı bilirmisin köyde oynarken ilerlemeli oynardık sabah başlardık akşama bi bakmışsın köyle aranda 10 km var ama zevkliydi
evet hocam çelik çomak benden eski oyundur ama daha ufakken hatırlıyorum mahallede bizden büyükler oynardı tekerlek çevirirdik yağlı kayış vardı24 yaşındayım
tekerlek bizde çevirdik hatta köyde dereden aşağı yuvarlıyorduk amcaoğlu önü geçip
tekerleğe tekme atmak istedi tabi teker hızlı olduğu için altına aldı ezmişti:)
yağlı kayış vardı arkdaş simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit demiş ama bizde onun adı zındır zımbadır
neden böyle bir isim koymuşlar bilmem ama çok zevk alarak oynadığımız oyunlardan dır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlu1905 -- 7 Aralık 2012; 15:29:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
aklıma geldikçe yazarım
kusura bakma birader geçmişe yolculuk yapak dedik çok mu özledin :) -
quote:
quote:
quote:
aklıma geldikçe yazarım
kusura bakma birader geçmişe yolculuk yapak dedik çok mu özledin :)
Kardeş o yokuşdan kayan çocuklar bilyalı ilemi kayıyor eskiden biz de yapardık geniş tahta ön dingil ortasına hep bir büyük çivi ve yanlardan iple direksiyon ne günlerdi.Birde pazar gecesi akşamları anne ile kavgaya tutuşulup sobanın yanına uzanıp zar zor izlenen Parliament sinema klübü gecesi akşamları 1982 kuşağı olarak çocukluğum çok güzel geçti.
-
yaşlanmadım lan ben ! -
quote:
Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!
yaşıtlarımı buldum acayip sevinçliyimbu arada evde windows 98 cd si var, başlangıç disketi olan varmı ?
vee efsane
okuldan kaçarak gittiğimiz atari salonlarının vazgeçilmez oyunları;
En üstteki unutulmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!
yaşıtlarımı buldum acayip sevinçliyimbu arada evde windows 98 cd si var, başlangıç disketi olan varmı ?
vee efsane
okuldan kaçarak gittiğimiz atari salonlarının vazgeçilmez oyunları;
of offking of fighters ve metal slug atari salonların vazgeçilmez ikilisiydi.hele king of fighters oynarken iori benimura ve terry ile ne oynardım. 1 jeton alıp 1 saatten fazla oynadığım bile olmuştu.sonunda salondan kovmuşlardı benim yüzümden millet oynamak istemiyor diye
-
quote:
Orijinalden alıntı: soultrex
quote:
quote:
quote:
aklıma geldikçe yazarım
kusura bakma birader geçmişe yolculuk yapak dedik çok mu özledin :)
Kardeş o yokuşdan kayan çocuklar bilyalı ilemi kayıyor eskiden biz de yapardık geniş tahta ön dingil ortasına hep bir büyük çivi ve yanlardan iple direksiyon ne günlerdi.Birde pazar gecesi akşamları anne ile kavgaya tutuşulup sobanın yanına uzanıp zar zor izlenen Parliament sinema klübü gecesi akşamları 1982 kuşağı olarak çocukluğum çok güzel geçti.
bilyalı da derler de biz tornet derdik bende de 4 tekerli vardı aynı senin dediğin gibiydi. bak ben parlement sinema klubünü unutmuşum acayip güzeldi müziği
-
Duygulandım panpa :(( -
quote:
Orijinalden alıntı: Masdera
Hatırlayan çıkıcak mı bakalım
devam ederim ama çok uzun sürer
commandos süper oyundu yaw... bulsam gene oynarım...
"yes sir!"
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X