Şimdi Ara

Bunlar radar cihazımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türkiyemin heryerini bu zımbırtılarla doldurmuşlar. Köy yollarında bile varlar. Bu cihazlar hız tespiti yapıyormu bilen varmı ?

Bunlar radar cihazımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 2 Temmuz 2019; 15:20:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şehir içi güvenlik sistemi. Zamanında hacizli bir araçla Ankaradan Kırşehir’e gelmiştim tabi benim aracın hacizli olduğundan haberim yok herneyse işlerimi hallettim dönüş yolunda polis çevirdi işiniz bittiyse aracı bağlayalım dedi bu kameralardan takip ediyorlarmış aracı sagolsunlar bağladılar aracı benide en yakın otobüse bindirip gönderdiler :D
  • hangi araçların giriş çıkış yaptığına bakıyor güvenlik için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz olanlar mobese. Ama siyah olanların içi kırmızı kırmızı yanıyor. Hiç şansa bırakma bas frene
  • Yoldaki nedir ?
  • PTS (plaka tanıma sistemi) ikiz plaka kullanımını engellemek için takıldı, radar değil diye biliyorum ama siz yine de hız kurallarına uyun.

Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineer23 -- 2 Temmuz 2019; 15:30:38 >
  • Öncesinde eds tabelası yoksa radar değildir.

• Aktif şehiriçi güvenlik sistemi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şehir içi güvenlik sistemi. Zamanında hacizli bir araçla Ankaradan Kırşehir’e gelmiştim tabi benim aracın hacizli olduğundan haberim yok herneyse işlerimi hallettim dönüş yolunda polis çevirdi işiniz bittiyse aracı bağlayalım dedi bu kameralardan takip ediyorlarmış aracı sagolsunlar bağladılar aracı benide en yakın otobüse bindirip gönderdiler :D

• hız koridoru ölçümü için kullanılan radar değil mi bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Şehir içi güvenlik sistemi. Zamanında hacizli bir araçla Ankaradan Kırşehir’e gelmiştim tabi benim aracın hacizli olduğundan haberim yok herneyse işlerimi hallettim dönüş yolunda polis çevirdi işiniz bittiyse aracı bağlayalım dedi bu kameralardan takip ediyorlarmış aracı sagolsunlar bağladılar aracı benide en yakın otobüse bindirip gönderdiler :D
    Ahah insaflılarmış.
  • Yukardaki youtube videosuna göre hız da ölçebiliyor. Hız koridoru da kurulabiliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

hız koridoru ölçümü için kullanılan radar değil mi bunlar?
    Hayır plaka tanıma sistemi bu. Mesela aracınız çalındı ve gidip ifade verdiniz. Plakanız hemen sisteme giriliyor ve en son hangi pts den geçtiyse oradaki ekiplere anons ediliyor. Veya bir olay yaşadınız karşı taraf kaçtı, onu bulmak için pts sistemi verilerine bakılıp daha dar alanda bulma çalışması yapılıyor. Radar olanlardan önce radar tabelası olmak zorunda ve tip olarak daha farklı zaten onlar

• hız da ölçebiliyor bu aletler.iki kere ceza yedim biri konya karatayda biride acıbadem köprüsünü geçince avrasya tüneline girmeden önceki bu tepedeki zımbırtılardan.bunları görünce hızınızı 70 veya 80 e düşürün tabaleda hangi hız değeri yazıyorsa.
  • Valla ben bunları ayırt edemez oldum,hangisi eds hangisi radar hangisi güvenlik kırk çeşit şey çıkardılar başımıza..bilmediğim şehirlere gidince bunlara gelmeden hız düşürüyorum bazen arkadadan tırlar deli gibi kornaya basıyor ama yapıcak bişey yok
  • benim bildigim bu kameranin altindan gectigin hiz ve bundan sonraki kameraya kac dakikada geldigin hesaplaniyor ortalama seyir halindeki hizini belirliyor hatta otobusler bu kameralara yaklasirken serit cizgilerini ortalar efsanemidir bilmem ama cok kisiden duymusumdur. Ama gel gelelim burasi Tr butun kameralarin aktif calistigini sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 3 Temmuz 2019; 9:19:47 >
  • şehir giriş çıkışlarını kontrol ediyorlar bir nevi takip sistemi
  • şehirdışı yollarda hizlara dikkat etmek gerek. olmadik yerlerden radar çıkıyor. bütçe açığını kapamanın en kolay yolu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.