Evet Arkadaşlar resimde gördüğümüz gibi Half Life 2 De trende başlıyoruz ama öyle bişey olmaması lazım Half Life 1 Episode 1 Çıkması gerekiyordu
HL'nin iki sonu var hocam. Bitireli çok oldu ama hatırladığım kadarıyla G-Man, "Benimle çalışmak istiyorsan boyut kapısından geç yoksa sen bilirsin" tarzı bir şeyler söylüyordu. Kapıdan geçmeyip beklerseniz de sizi bu yaratıkların yanına yolluyordu. Zaten bu sonda ölüyorsunuz. O yüzden HL 2'de diğer seçeneği seçtiğiniz varsayılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: okhay
HL'nin iki sonu var hocam. Bitireli çok oldu ama hatırladığım kadarıyla G-Man, "Benimle çalışmak istiyorsan boyut kapısından geç yoksa sen bilirsin" tarzı bir şeyler söylüyordu. Kapıdan geçmeyip beklerseniz de sizi bu yaratıkların yanına yolluyordu. Zaten bu sonda ölüyorsunuz. O yüzden HL 2'de diğer seçeneği seçtiğiniz varsayılıyor.
İyi açıklamış
Misal gordon freeman o odada uyutuluyor olabilir 10 yıl geçiyor 3 saniyede sonra combineler dünyayı istila ediyor..
quote:
Orijinalden alıntı: hawking45
Misal gordon freeman o odada uyutuluyor olabilir 10 yıl geçiyor 3 saniyede sonra combineler dünyayı istila ediyor..
Bak açıklim sana o odada filan uyutulmuyor bu fotoğraftaki yer g-man'i reddedince bizi yolladığıyı yer.Ondan sonra ölüyosun ama Eğer kabul edersen seni bir makinenin içine koyup zamanı 20 yıl yavaşlatıp uyutuyo seni ve HL2 nin başlangıcında da HL1 de g-man in teklifini kabul ettiğin varsayılıyor g-man'de gordon'u tekrar uyandırıp trene yolluyor bu kadar basit.
quote:
Orijinalden alıntı: okhay
Defalarca oynadım bitirdim böyle bişeyi ilk defa duydum yazık bana
Gman'e gelirsek o sana bir şeyler söyledi hatta nihilant da bir şeyler söylüyordu ya her ışınlandıktan sonra Gman hakkında bizi uyarıyordu o isnan değil gibi uyarılar veriyordu ama sen konuştuğun için duyamadın, yani nihilant diyo du ki beni öldürme öldürürsen gman seni bulur, ama nihilantı öldürmek zorundaydık. portalı kapatilmek için onu öldürünce, gman ortaya çıktı ve şöyle dedi; Gordon Freeman, kanlı canlı karşımda, daha doğrusu H.E.V Suit'in içinde...
Buradan sonra devam etti bizim ne kadar başarılı olduğumuzu bizim giysiden giyen hiçbir isannın bunu başaramadığını falan söyledi. Gman oyunda Valve'nin hikayesini açıklamadığı tek karakter. Ve bir yandan da kötü biri ama biz bilmiyoruz. Orada İts time to choose dediğinde, bizi tehdit etmişti bir yandan da bu portaldan girersen anlaşmış oluruz ve seni uyuturum sonsuzluğun içinde eğer kabul etmeseydin ve bir süre daha portala girmeseydin kapı kapanacaktı ve Peki , sizin tercihiniz diyecekti Gman ve bizi Uzaylıların hakimiyet sürdüğü bir boyuta gönderecekti o sinek atan uzaylılardan Ailen Grunt deniyo onlara bu arada birsürüsü karşımızda olacaktı galiba bizi öldüreceklerdi emin değilim. Ama Nihilant uzaylıları kontrol ediyodu hl2 de dost olamlarının sebebi zaten beyinleri nihilant tarafıdnan yıkandığı için saldırıyolardı ve aslıdna zaten dosttular. sonra nihilantı öldürüp portalı kapatınca dünyadaki diğer uzaylılar xene dönemediği için bizimle direnişe katıldı, Bu ne direnişi diyeceksin, Half-Life ''de bizi Gman 20 yıl sonra hala aynı yaşta uyandırdığında, dünyayı combine denen ırk tarafından fethedilmiş buluyoruz. Ve tabii bazı insanlar noyun eğerken bazıları ve biz direniyoruz, ve black mesadan tanındığımız için direnişin lideri gibi bişey oluyoruz black mesadaki eski profösörleri buluyoruz onlar da üs kurmuşlar vs. işte nihilantı öldürüp portalı kapatınca nasıl olduğunu ben bilmiyorum ama combbine boyutu ile dünya arasında geçit oluşuyo bu sefer, 2 taraf savaşıyor ve 7 saat savaşı denen tarihi olay meydana geliyor, Dünya gücü, Combine ırkına sadece 7 saat direnebiliyor ve teslim oluyor. Tabii direniş olmazsa olmaz ;) işte Gman bizi 20 yıllık zamnın dışındaki sonsuzlukta uyuttuktan sonra uyandırdığında bir trende buluyoruz kendimizi oradan half life 1 den barney diye bir arkadaşımız ve eski bilim profösörümüz yani hocamız da direnişin bir üssünde esir tutulan şehirden insanların kaçmalarına yardım ediyor. falan filan işte eski black mesadaki çoğu kişi direnişte... işte hikaye böyle