Şimdi Ara

Bulunduğunuz yerde şehir içi trafiği nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az evvel birkaç defa ufak tefek kaza ile burun buruna geldim. senelerdir yaşadığım ilçe çatalcanın şehir içi trafiği resmen bitmiş vaziyette. ilçenin içersindeki sokaklarda ana caddelere açılan hemen hemen bütün yollar dar olsun geniş olsun yada "daraltılmış olsun" gidişli gelişli halde. senelerdir bu duruma belediye ve trafikte bir düzenleme yapmıyor yada yapamıyor. İlk olarak böyle saçma sapan yerlere park edenlere ceza yazılmaya başlandı "halktan gelen tepki" üzerine uygulamadan vazgeçildi. Sonrasında araç çekilme uygulamasına geçildi yine halktan gelen "büyük tepki" üzerine bundan da vazgeçildi ve trafik kendi aline bırakıldı.. Hal böyle olunca dörtlüleri yakıp zaten sağa sola park edenler yüzünden daracık yolun içine edenlerin daracık yollarda bile bile ukalalık ve fırlamalıkla dolu hareketlerle üstünüze üstünüze araba sürenlerin önü alınamıyor.. siz ne kadar marifetli olsanızda karşınızdaki kişinin acemiliği yada ukalalığı söz konusu olursa o daracık yoldan iki araç geçerken sürtme sonucu yaşanan kazalar kaçınılmaz. Merak ettim yaşadığınız yerlerde de durumlar böyle mi, özellikle caddelere çıkan sokaklarda böyle durumlar yaşıyor musunuz ? Yoksa durum benim yaşadığım ilçede mi tavan yapmış vaziyette ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksenophanes -- 12 Haziran 2014; 17:21:56 >

• İstanbul-Arnavutköy bize çekici bu sene daha yeni geldi. İspark bile yok. Ana cadde normalde iki gidiş iki geliş ama birer şerit üzerinden işliyor park sebebiyle. Ara sokaklar tam felaket aynı sizin anlattığınız gibi. 200m kazanacağım diye ilerden dönmeyip ters yöne girenler mi arasın, trafiği katletme uğruna yasak yerden u dönüşü yapanlar mı, neler neler. Rahatlığı da var park etmek için uğraşmanıza gerek yok. Sağ şeritte dörtlüleri yakmanız yeterli. Normalde İstanbul'un biraz içinde yapsam aralıksız 10sn korna yiyeceğim hareketler burada normal.

• Bağdat Cd. ve sahilyolu girişleri hariç hem aynı standartta. Aynı yerde tıkanır aynı yerde açılır. (Bostancı)
  • Ankara Yıldızevler - Armada yapıyorum haftanın 5 günü sabah 7:50 - 8 gibi evden çıkarsam sıkışık trafik olmuyor 15 dakikada varıyorum 8 i 10 geçe çıkarsam yarım saat oluyor süre... akşam da 6:15 yada 6:45 te çıkarsam yine akıcı trafikte eve gidebiliyorum.
  • istanbulda artık sokaklar bitti, binaları diktiler diktiler sağlı sollu kaldırıma parkedilince 1 araçlık yer kalıyor, kafa kafaya geldin mi bütün sokağı geri geri çıkıyorsun, artık trafiğine eyvallah deyip ana caddelerden gitmek daha mantıklı
  • ist / pendik

tabiiki berbat.taksicisi ayrı, hafif ticarisi ayrı, kıro tofaşçısı ayrı, sokakta yürümeyi öğrenememiş andavalları ayrı.

elinden tuttuğu çocuğu yolda yürütüp kendi kaldırımda elinde telefonla yürüyen bi kadın gördüm daha dün, korna çalınca da suçlu ben oldum.
  • istanbul yenibosna güneşli sefaköy ücgeninde tüm ara sokaklarda dahil trafik bitik. araba 2 aydır 3. vitesi görmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kayseriyi bilen bilir kebap valla

Bir tek cumhuriyet meydanında (5 şerit) ve düvenönü meydanında biraz trafik olur o da istanbul trafiğinin yanında ne ki...

• bundan yaklaşık 2-3 sene önce en sevdiğim şey pazar günü sabah saat 8 civarı trafiğe çıkıp kahvaltı edecek mekan aramaktı. şimdi o saatlerde bile trafik çileye dönüşmüş durumda. Güzergah: Sultangazi - Bayrampaşa - Gaziosmanpaşa civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

istanbulda artık sokaklar bitti, binaları diktiler diktiler sağlı sollu kaldırıma parkedilince 1 araçlık yer kalıyor, kafa kafaya geldin mi bütün sokağı geri geri çıkıyorsun, artık trafiğine eyvallah deyip ana caddelerden gitmek daha mantıklı

aynen İstanbul da artık gerçekten yer yok, araçla gelmeyin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanwing -- 12 Haziran 2014; 18:52:40 >
  • Eskişehir'in içinde de, bulvarlarda ana cadde olan taraflara 73 saniye kırmızı ışığa karşılık 14 saniye yeşil ışık verilmiş. (Atatürk Bulvarı, eski adı ile Hasan Polatkan bulvarı,)
    Aynı bulvara dahil olan diğer yolda da +60 saniye ışığın karşılığı 4-5 saniyelik bir yeşil ışık. (Ali Fuat Güven caddesinden gelirken)
    Bazı kavşaklarda herkesin durduğu ışıklar var. Dört taraftaki hem arabalar hem yayalar bekliyor. Bi 10-15 saniye kimse geçemiyor. (Atatürk caddesi, Orman Bölge Müdürlüğü'nün önündeki kavşak)
    Çoğu yerde kırmızı dalga yapmışlar. Süper bir şey. Sabahın 6:30'unda bomboş caddede tüm ışıklara yakalanarak seyrediyorsunuz. (Atatürk caddesi, cadde boyu)
    Gecenin 3'ünde gece moduna girmeyi unutmuş bir ışık yüzünden bomboş bulvarda 73 saniye beklediğimi de bilirim. (Yine Atatürk Bulvarı)
    Sonra bazı yerlerde hem ana yola hem katılım yoluna kırmızı yanar. Sonra birden her iki yola da yeşil yanar. Katılım yolundan gelip sol şeride geçecek vatandaş genelde geçemez. İşin garip tarafı katılım yolunun devamı otobüs durağıdır. Sola geçmek zorundasınız. Yoksa duraktan 3 yolcu alıp devam etmeniz gerekiyor. (Odunpazarı, SGK Binası'nın olduğu Alaeddin caddesinden Atatürk Bulvarı'nın giriş kısmına bağlanırken)
    Harbiden bu ışıkları kim tasarlamış bilmiyorum. Gepgeniş caddelerde, azıcık araba ile trafiğe maruz kalıyoruz.

• İzmir olarak bu pazardan itibaren rahatlayacağız, çünkü çocuklar yarın karne alacaklar ve cumartesi bir çoğu çeşme ve diğer tatil yerlerine yazlıklara gidecekler trafiğimiz % 70 rahatlar.
  • Çorum: Dar sokaklar, araç kullanmayı ve parketmeyi bilmeyen, sinyal vermekten bihaber, yol müsait olsa da 20 km'den hızlı gidemeyen öküz sürücüler nedeniyle iş giriş çıkış saatlerinde felç, diğer saatlerde sıkışığa yakın.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Eskiden çok güzeldi Eskişehirim fakat son senelerde trafik insanı bezdirir oldu . Nefret ediyorum bazen arabayla çıktığıma . Hele o uzun kırmızı ışıklarda beklerken birde yeşil yandığında diğer araçların kırmızıda geçip bizim önümüzü tıkayarak geçecek yer bırakmaması yok mu ? Anlayamazsınız ...
  • Bursa ara sokaklar zaten dar.Ana yollarda sıkışık

• çorlu anlatmaya gerek yok,istanbul gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Eskiden çok güzeldi Eskişehirim fakat son senelerde trafik insanı bezdirir oldu . Nefret ediyorum bazen arabayla çıktığıma . Hele o uzun kırmızı ışıklarda beklerken birde yeşil yandığında diğer araçların kırmızıda geçip bizim önümüzü tıkayarak geçecek yer bırakmaması yok mu ? Anlayamazsınız ...

Sorma hocam ya illa dalacak oraya, iki adım geride beklese ölür sanki. Zaten 4 saniye yeşil var, bırak da 2-3 araba geçsin gitsin ama yok...
  • 1 saat yolculuk süresi azami hız 70 yukarısı ceza 28 km/h ortalama hız d 100 karayolu beylikdüzü - Fatih Çapa menzilde 28 30 km olması gereken de bu .
  • Çok küçük bir ilçede yaşıyorum. Tek sıkıntı köyden arabayla ilçe merkezine gelenlerin park etmeyi bilmemeleri. Park yasak olan yerde yan yana 2 arabanın park ettiği çok oluyor. Ya da yolda seyir halinde giderken bir anda önünüzdeki duruyor ve içindeki adam çıkıp gidiyor. Yolun ortasında duruyor araba.

• İstanbul Gaziosmanpaşa'da oturuyorum, her geçen gün kötüye gitmekle beraber Salı ve Cuma akşamları rezalet.
    İstanbul genel olarak rezalet.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.