Şimdi Ara

Bulgaristan plovdiv tıp üniversitesinde okuyan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
10.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diş hekimliği için gitmeyi düşünüyorum da okuyan arkadaşlar var mı acaba ?

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Gregory House -- 15 Eylül 2010; 17:35:30 >
  • bende bu yıl sofya st kliment e tıp okumak icin basvurdum orda bi kac arakasmda var okuyan cewp bekliyorm bi kac gune gelir galba sormak istediniz bi sey varsa cevaplaya bilirm hata arkadaslarma sorabilirm
  • Hocam bence bırak öyle dandik üniversitelerde sağlık bölümünü okumayı.Orda okuyanları tanıyorum adam aspirinden başka ilaç adı bile bilmiyor.

Birde orda okuyp millete bakacasınız.İnsan bu yani.Yapacağınız en ufak bişey bi insanın ölümüne bile neden olabilir.Sağlık şakaya ve kıytırık eğitimlere gelmez.Bence boşver.
  • türkiyede en köklü olan ünvlerimiz kac yıllık ki adamlar 120 yıldır egtim veriyorlar dünyada ünlü profesörleri var biçok arastırmaları var harvert mezunu hocalar var bizim unvlerile karslastırılamazlar bile alacan diploma avrupa birligi diploması oldugundan bütün dünya kabul ediyor . kötü bi ünv olsa bu özellikleri taşırmı araştırmadan lütfen ünvleri kötülemeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkenans

türkiyede en köklü olan ünvlerimiz kac yıllık ki adamlar 120 yıldır egtim veriyorlar dünyada ünlü profesörleri var biçok arastırmaları var harvert mezunu hocalar var bizim unvlerile karslastırılamazlar bile alacan diploma avrupa birligi diploması oldugundan bütün dünya kabul ediyor . kötü bi ünv olsa bu özellikleri taşırmı araştırmadan lütfen ünvleri kötülemeyelim

Nedense ben öyle duymadım.Bulgaristada öğrenci götüren bi şirketin sahibi var.Adam 1000 euro fazla para alıyor ve üniversitede sene uzatmama garantisi veriyor neden acaba ??

Ayrıca eğer araştırsaydın şunuda öğrenirdin.Avrupada özellikle emeklilik çağına gelmiş birçok hoca bilerek bulgaristana gidiyor.Bunun nedeni ise burda torppille para kazanıp hayatı boyunca rahat etmek.

Yani ben araştırmadan konuşmuyorum.Orda tıp okuyan birini tanıyorum ve aspirinden başka ilaçda bilmiyor.

Bulgaristanda okul OKUNMAZ
  • benm orda su anda arkadasm olarak 5 ögrenci var biri uluslar arasi ilişkilerde ikisi eczacilikta ikiside tıpta ve daha bi cok kisiyle konustum bole bişey duymadm azerbaycan icin türkmenistan icin kibris icin duydum okudum formlarda ama bulgaristan icin duymadm
  • Bulgaristan'daki eğitim oldukça iyi. Kuzenim orada elektrik müh. okuyor ve sürekli projeler ve ödevler vererek öğrenciyi sınıyorlar. Not verme konusunda pek cimri değiller ama hiçbirşey bilmeden geçemezsin. Ayrıca tüm dünyanın tanıdığı üniversiteler bunlar. Akademik kadrosunu görenin ağzı açık kalır. Bilmeden öyle sallamamak lazım. Hocaların da yaşlı olduğunu hiç duymadım. Öyle birşey olsa söylerdi kuzen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP MI EGE TIP MI??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonunda bir kisi buldum benm gibi düsünen ve yazan bende güzl seyler duyuyor gidenlerden ama nedense bole sitelerde bi kactane cıkyoo alabildigine karalıyor unvleri
  • Hocam sizin şu anda yaptığınız sadece züğürt tesellisi.Kusura bakmayın ama sadece kendinizi kandırıyorsunuz.

Bulgaristana okumaya gidenlerin hepsi çaresizlikten gidiyor.Misal ben şu ana kadar puanı türkiyedeki bi mühendisliğe yetipte burayı bırakıp gidip aynı mühendisliği bulgaristanda okuyanı görmedim.

Gidip ABD,almanya,ingiltere,avusturya v.s gibi ülkelerde üniversite okuyun.Oralar düzgün.Ama burda kalkıpta bulgaristandaki kıytırık üniversiteleri bana övmeyin.Bizzat orda okuyupta eğitim alanlardan biliyorum.Epey kişi tanıyorum bulgaristanda okuyan.Aldıkları eğitimde bildikleri bilgilerde 5 kuruş etmiyor.

Sadece memleketteki üniversitede okumuş işsizler kervanına destek sağlıyorlar.Sözlerimin hepsininde sonuna kadar arkasındayım...
  • Arkasında olursun tabi. Nasıl olsa sanal ortamdayız ve istediğin gibi sallayabilirsin. Belki bulgaristanda okuyan 200 tane tanıdığın bile vardır. Sen Bulgaristan'ı Kıbrıs ile karıştırdın galiba. Bulgaristan'ın avrupa birliğine girmesine en büyük katkıyı yüksek eğitim standardı sağladı. Yoksa Bulgaristan'ın avrupa birliğine girecek durumu yoktu. Neyse senin bu konudaki bilgin belli olduğu için daha fazla tartışmıycam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Arkasında olursun tabi. Nasıl olsa sanal ortamdayız ve istediğin gibi sallayabilirsin. Belki bulgaristanda okuyan 200 tane tanıdığın bile vardır. Sen Bulgaristan'ı Kıbrıs ile karıştırdın galiba. Bulgaristan'ın avrupa birliğine girmesine en büyük katkıyı yüksek eğitim standardı sağladı. Yoksa Bulgaristan'ın avrupa birliğine girecek durumu yoktu. Neyse senin bu konudaki bilgin belli olduğu için daha fazla tartışmıycam.

Asıl senin bilgin ortada.Türkiyede zor bela barajı aşan adamları alıpta tıp fakültesine yerleştiren üniversiteden ne beklenir ??

Adam dört işlem bilmiyor gidip orda bilgisayar mühendisliği okuyor.Kusura bakma ama dört işlem bilmeden bilgisayar mühendisliğine gidenede onu bilgisayar mühendisliğine alan okulada ben ancak limon sıkarım....

Bulgaristan ile kıbrıs tabiki karşılaştırılamaz.Zira kıbrıstaki eğitim bile bulgaristandan kat kat kat kat kat .... daha iyi....
  • @plantamax
    @komalemdar

söylediklerinizin altına imzamı atarım. millet kendini kandırıyor bulgaristan ab ülkesi diye.benimde tanıdığım var bulgaristanda okuyan yalnız bg vatandaşları.(muhacırlardan)

türkiye ve bulgaristandaki eğitim ve hayat standartları karşılaştırılamaz bile. bir kaç şirketin sitesinde okuyorlar bg üniv. hakkında süslü yazıları ondan sonra bulgaristan şöyle mükemmel, böyle mükemmel.
  • Avrupa'nın her yerinde geçiyormuş, ne la bu, şengen vizesi mi?
  • ya kardesm siz daha bu unvlere nasıl başvuruldugunu nasıl öğrenci alındığından bile bir habersiniz galiba. ha evet doğru bulgaristanda okumak yerine herkes ister italyada ingilterede amerikada kanadada okumak.
    eğitim kalitesi evet tabi bunlardan düşük ama artıları da var hemen yanımızda hafta sonu istesem ailemin yanına gelirim.ülkenin ekonomik durumu. türklerle ilişkileri.
    okulun sitesinden bakar ve profesörlerin isimlerini bir artırsanız ne kadar iyi hocaları olduğunu görürsünüz nasıl araştırmalar yaptığını görürsünüz.
    bu ünvlere başvuran herkes bir defa tembel deil ben oss de 70 000 deyim evet tıp okuyamam türkiyede ama bir çok mühendisilik okuya bilirm.
    siz bilirmisiniz insanların idealleri vardır ona ulaşmak ister ben böle bir yol seçtim kendime .
    bizler için hangi ülke olduğu önemli değildir bizim vandan urfadan da mezun olan doktorumuz muhendislerimiz vardir hacettepeden boğaz içindende ama nedense ayni ortamlarda çalışırlar ayni parayı alırlar bırakın bu okul ayırma işlerini de önünüze bakın. insan çalışmak islerse her şeyi yapar sen iste yeter her yer harvardtır senin için ama malsan eğer heryer okulu olmayan köydür senin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkenans -- 29 Eylül 2010; 9:34:16 >
  • Senin bahsettiğin o vanda urfada tıp okuyanlar bile ilk 10 bine giriyor farkındaysan.Yani senden kat kat kat daha iyi.

Kusura bakmayın ama bulgaristandaki okulları övenler daha öncede dediğim gibi sadece ZÜĞÜRT TESELLİSİ yapıyor.Ordaki üniversiteler kurban olsun türkiyedeki en kötü üniversiteye....

Dediğm doğru bak.Türkiyede en özel tıplar bile daha ilk 14-15 bin alırken sen 70 binle kalkıp tıp okuyacam diyorsun.Senin durumun yine iyi.Barajı zoraşıpta tıp okuyanlar biliyorum ben yaw.

Ordaki hocaları tek tek bilmiyorum ama daha 4 işlem bilmeyen adam tıp , mühendislik okuyorsa ordaki üniversielerin kaliteside ortaya çıkıyor.

Birde üstüne oraları bize övüyorsunuz yaw.Bırak allah aşkına
  • quote:

ya kardesm siz daha bu unvlere nasıl başvuruldugunu nasıl öğrenci alındığından bile bir habersiniz galiba. ha evet doğru bulgaristanda okumak yerine herkes ister italyada ingilterede amerikada kanadada okumak.
    eğitim kalitesi evet tabi bunlardan düşük ama artıları da var hemen yanımızda hafta sonu istesem ailemin yanına gelirim.ülkenin ekonomik durumu. türklerle ilişkileri.
    okulun sitesinden bakar ve profesörlerin isimlerini bir artırsanız ne kadar iyi hocaları olduğunu görürsünüz nasıl araştırmalar yaptığını görürsünüz.
    bu ünvlere başvuran herkes bir defa tembel deil ben oss de 70 000 deyim evet tıp okuyamam türkiyede ama bir çok mühendisilik okuya bilirm.
    siz bilirmisiniz insanların idealleri vardır ona ulaşmak ister ben böle bir yol seçtim kendime .
    bizler için hangi ülke olduğu önemli değildir bizim vandan urfadan da mezun olan doktorumuz muhendislerimiz vardir hacettepeden boğaz içindende ama nedense ayni ortamlarda çalışırlar ayni parayı alırlar bırakın bu okul ayırma işlerini de önünüze bakın. insan çalışmak islerse her şeyi yapar sen iste yeter her yer harwarttır senin için ama malsan eğer heryer okulu olmayan köydür senin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quagmire -- 28 Eylül 2010; 18:20:15 >
  • ben hala türkiyedeyim bir buçuk iki ay sonra orda olcam ve sizlere fotograflarıyla ordaki ünvlerin ne kadar başarılı olduğunu gösterecem ve bu iş övme falan olmayacak bildiğin doğru bilgilendirme olcak
    insanları doğru bilgilendirmek gerek ben gittim orda 1 hafta ünvleri gezdim inceledim baktım ole karar verdim gitmeye ve gidincede sizlere ordaki butun olan olumlu olumsuz seyleri yazcam
  • quote:

ben hala türkiyedeyim bir buçuk iki ay sonra orda olcam ve sizlere fotograflarıyla ordaki ünvlerin ne kadar başarılı olduğunu gösterecem ve bu iş övme falan olmayacak bildiğin doğru bilgilendirme olcak
    insanları doğru bilgilendirmek gerek ben gittim orda 1 hafta ünvleri gezdim inceledim baktım ole karar verdim gitmeye ve gidincede sizlere ordaki butun olan olumlu olumsuz seyleri yazcam

Hocam sen zaten fotoğraflar ile KALİTE belirlemeye çalıştığın için ordaki üniversitelerin kalitesi düşüyor.KALİTE dış görünüş değildir önce bunu bil
  • yaa milete her konuda yanlış bildirdiginiz gibi milette doğu bilgi vermek isteyenleride engelliyorsunuz

ben size okulun duvarlarını heykellerini cekecem diye bir şeymi dedim

ben size oradaki eğitimin nasıl kaliteli olduğunu ( hatalarıyla birlikte ) nasıl bir ortam olduğunu ( hatalarıyla birlikte ) ve

daha birçok özelliğini tanıtacağım

NOT: umarım bu yazımda da bir bit yeniği araştırmazsınız. düzgün bir şekilde sizlerde ben ve benim gibi düşünenlerde

bu konuyu doğru bir biçimde insanlara gösterir.
  • mkenans gönülden tebrik ediyorum sizi, bence çok yerinde bir karar vermişsiniz orada tıp okumayı seçerek..ben öyle bi hata ettim puanım tıbba yetmediği için ülkemde hatta yaşadığım şehirde kaldım ve mühendis oldum istemeyerek..hep içimde kalacak tıp..

ayrıca her şey öss sıralaması değildir demek istiyorum diğer arkadaşa..biz ne ezberciler gördük öss'den büyük başarı yakalayan..adamı bi sonraki sene soksan gene sınava hiç çalışmadan eski bilgisiyle kim bilir kaçıncı olur..canım ülkemizdeki çoğu okulumuz da ezberci eğitime devam ediyor.. o yüzden herkesin sözüne kanıp da ona göre hareket etmemek lazım..

bi arkadaş da diploman geçiyor ama sen ab'de geçiyor musun demiş=) çok komik fakat diploma sebebiyle geçebilmem çok daha büyük bi ihtimal, öyle değil mi? nasıl bi mantıksızlıktır, insanlar niye kendilerini bu kadar sınırlamaya çalışır anlayamıyorum..bırakın isteyen istediği yerde okusun..tabii önce iyice araştırmak lazım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.