Şimdi Ara

Bulgaristan plovdiv tıp üniversitesinde okuyan var mı ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
10.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eudomania

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Bu işleri çok bilmediğimden yorum yapmayacağım ama eudomania dikkatimi çekti bulgar kökenli misin Yada o tarafa karşı bir hayranlık falan var mı ?

hayranlığım yok bizzat ülkemi seven bir vatandaşım

adam bildiğini söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: değiştir

quote:

Orijinalden alıntı: eudomania

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Bu işleri çok bilmediğimden yorum yapmayacağım ama eudomania dikkatimi çekti bulgar kökenli misin Yada o tarafa karşı bir hayranlık falan var mı ?

hayranlığım yok bizzat ülkemi seven bir vatandaşım

adam bildiğini söylüyor.

yanlış anlaşılmasın türküm ve türkiyeyi seviyorum
  • Takip ediyorum yazılanları bi süredir ve şöyle bi açıklama yapayım arkadaşlar ben 2008de girdim össye ve tıp istiyordum ege ün. kimya mühendisliğine yerleştim ama sadece açıkta kalmamak için bu bölümü yazdım.Gitmedim oraya çünkü tıp okumam gerekiyordu bunu çok istiyordum alternatif olarak gidebileceğim yerleri araştırdım ve kıbrıs aşırı pahalı olduğu için gitmek istemedim.Şuanda Sofya tıp üniversitesinde 3.sınıfım kan almayı da biliyorum,enjeksiyon kullanmayı da,yaptığım stajlarda biyopsiyide öğrendim yani bunu değerlendirmek kendinizi geliştirmek sizin elinizde.Ha burada 5.sınıf olup hiçbirşey bilmeyen yok mu var. Laması cimisi yok bu işin ne türkiyedeki okulları nede burayı kötüleyemem sadece şunu söylemek istiyorum buraya gelmek isteyen arkadaşlara ADAm gibi okuyacaksanız gelin. Ne hevesle gelip kapılıp geri dönenleri gördüm,buradaki fırsatları adam gibi değerlendiremeyip geri dönen ve okulu kötüleyen çok insan var diğerleri ise duyduklarından hareket ediyor sadece. Anatomi Labaratuarı akşam 9.30a kadar açık, labaratuarlarda çalışmak istersen hocalar anahtarları bile veriyorlar yani ne kadar almaya açıksan o kadar iyi burası.Ha eğer duyduklarından hareket edip nası olsa para işe yarıyormuş deyip okula gitmessen, çalışmassan kusura bakma ama diplomanı alamassın çünkü burada paranın geçmediği bir konu var arkadaşlar bunu hepiniz es geçmişsiniz,6 sene okuduktan sonra adamlar diplomanı alabilmen için seni bir sınava tabii tutuyorlar eğer hakkınla geçmessen derslerini diploma alma sınavını başaramassın ve burda harcadığın onca senen yabana gider.Kötüleyen arkadaşlara şunu söyleyeyim barajı zar zor aşıp gelen adam zaten burada en fazla 2 sene kalabiliyor bu bir eleme süreci arkadaşım. ÜLkemizdeki össnin azizliğine uğrayarak buraya gerçekten tek amaçla gelen arkadaşlarda gayet denkliğini alıyorlar hiç merak etmeyin ben buna tıpta çok şahit oldum. Kısacası kendinize güveniyorsanız ailenizinde durumu varsa gelin ama okumaya gelin.İleri geri konuşanlarada kulak asmayın. Zaten diploma sınavını geçip diplomanızı alırsanız denklik sınavınada tam donanımla girecek durumda olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Jesus -- 20 Eylül 2011; 11:11:48 >
  • Arkadaşlar neden tartışıyorsunuz tıp dünyanın her yerinde aynıdır iş bireyin kendisinde biter hiç bir prof müfredatın dışına çıkmaz öğrenciye bir kelime öğretmek için elinden geleni yapar.Denklik konusuna gelince seviye tespit sınavını şart koşuyor yök bu sınavıda tıp fakültesini bitirebilen biri kesinlikle geçer.Diğer bir konu YÖK üniversite sınavına girmeyipte Harvard Üniversite si olsun Cambridge Üniversite si olsun dünyanın en iyi üniversitelerini bitir yinede denklik veya seviye tespit sınavına sokuyor bir şeyler yazmadan önce lütfen araştıralım iki yıldır Sofya da yaşıyorum ve Sofya Diş Hekimliği Fakültesi nde okuyorum gayet iyi bir okul babamda Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi nden mezun okulu geldi gördü müfredatı gördü hiç bir farklılık yok.Umarım birazda olsa ön yargınızı kaldırmışımdır.

Saygılar sunarım..
  • Hala konuya bakan varmı bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum . Not ortalaması 3 ve üzeri demişsiniz türkiyede düz liseye giden kafası çalışmayan adam 4 ortalama yapar ben anadolu lisesine gidiyorum not ortalamam 9. sınıfta kötüydü sonradan 60 civarlarında oldu hep ama sınavlarım zor liseye bağlı olarak . Ben gitmek istiyorum romanyaya fakat not ortalamam bunu etkiler mi ?
  • komalemdar kullanıcısına yanıt
    :D bence sen kendi kendine züğürt tesellisi vermeye çalışıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodJob

:D bence sen kendi kendine züğürt tesellisi vermeye çalışıyosun

HORRTTTT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu plovdiv bizim plevne mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.