Şimdi Ara

Bulaşık Makinası.. 2 program mı 4 program mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
50.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bulaşık makinası almayı düşünüyoruz fakat 2 program ile 4 program arasındaki fark hakkında hiçbir bilgim yok.
    yani artıları eksileri nelerdir.
    yada kullanıcıları ne önerirsiniz ?

• 2 yada 4 programlı olması pek bişey farketmiyor sonuçta aynı işlemi yapıyor, bütçene göre almanı tavsiye ederim.
    programdan çok özelliklerine bakın 4 programlılarda hızlı yıkama veya yarım sepet yıkama gibi özellikler oluyor bunları nasıl kullanacağınıza göre seçmeniz daha uygundur.
  • Biz 4 programlı bir bulaşık makinesi kullanıyoruz. Fakat 65C programı dışındaki programları hiç kullanmıyoruz.Arada bir 55C'yi kullanıyoruz o da bulaşık azsa.Makinede az da olsa bulaşık varken çalıştırırım diyorsanız 4 programlı bir model iyi olur. Özellikle hızlı yıkama bu gibi durumlarda çok işe yarıyor.
  • Fiyat farkını göze alınca 4 program gereksiz bence

Sonuçta 2 programlarda biri 65 derece öbürü de 50 derece ekenomik oluyor.İkisi de işinizi görür

Önemli olan makineyi alırken tüketim değerlerini bilmek.vestel in Asınıfı diye kakaladığı makine nin duruşama ve yıkamaları genelde C sınıfı oluyor
  • @xdiablox
    yarım sepet yıkama özelliğini bilmiyordum. buna da dikkat edeceğim

@cantuğ-2
    az bulaşık ve çabuk yıkama için 4 programlı öneriyorsunuz sanırım.

@CANOZ
    evet tüketim değerlerine tam dikkat etmemiştim. kataloglardan o değelere de bakacagım.

dikkat etmem gereken temel bilgiler bunlar sanırım. ilginiz için teşekkürler arkadaşlar..
  • Programın sayısı değil ne olduğu önemlidir. 2 programlı bir makine çok kullanışlı programlar içereceği gibi 4 programlı bir makine hiçbir ihtiyacınıza cevap veremeyen gereksiz programlar içeriyor olabilir.

Eğer ekonomi elde etmek için uzun yıkayan makineler sorun değilse 2 programlılar işinizi görür.

Daha yüksek programlı modellerde ise devreye hızlı programlar, katlanabilen sepet telleri, daha düşük tüketim değerleri, daha sessiz çalışma vs gibi ek özellikler girer.

Düşünmeniz gereken tek şey bu özellikleri kullanıp kullanmayacağınız.
  • 4 programlı siemensi tavsiye ederim.2 programlı modellerin yıkama süreleri çok uzun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full Body en iyi program mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bosh un 5 programlı bir makinasını aldım.
    ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 333 -- 4 Ağustos 2009; 13:27:03 >
  • Makineniz hayırlı olsun, güle güle kullanın.Bende de Bosch'un 4 programlı makinesi var 11 senedir sorunsuz hizmet ediyor .Memnun kalacağınıza eminim.İyi günler...
  • hayırlı olsun bvende aynısının siemensini aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökoş

Arkadaşlar Bosch SGS 75M12EUBabyEdition diye bir bulaşık makinesi çıkaracakmış,bebekli ve çocuklu aileler için, program bilgilerini sizinle paylaşayım 7programlı A+PLUS,A+PLUS,A+PLUS
    Ön yıkama 30'C enerji/yıkama/kurutma
    Kısa 50'C
    Hassas 40'C
    Eco 50'C
    Extra 60'C
    Ultra Yoğun 75'C
    AUTO BabyHygiene+plus 65'C-80'C
    Ayrıca Ön yıkama,Variospeed,Hassas,Hijyen+plus,1/2 fonksiyonları bulunmaktadır.
    Almanya da bunun 9programlı olanı var SGS 90T120EU

Enteresan bir cihazmış. Hiç internette linki var mı? Google dan ve Bosch'un Almanya sitesinden baktım bulamadım.

Kısa yıkama programını 50'C ye çıkarmaları çok iyi olmuş.
    Extras programı da yüksek seviyede kurutma isteyenler için iyi. Ne zaman çıkacak acaba merak ettim.

• @333 ve @onboardx arkadaşlar aldığınız makinalar hayırlı olsun güle güle kullanın model numarasını ve fiyatını yazarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslan7

@333 ve @onboardx arkadaşlar aldığınız makinalar hayırlı olsun güle güle kullanın model numarasını ve fiyatını yazarmısınız

@maslan7 arkadaşım ben hepsiburada.com'dan kampanyada olan SE24E260 4 PROGRAMLI makinayı aldım.Bana göre alınabilecek en iyi makina bu fiyat aralığında 849 tlye adım kargo bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 2 Ağustos 2009; 12:53:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökoş

SGS 58M12EU zaten var sadece 78M12EU çıkacakmış bosch.nl de gördüm burda da gazete de gördüm bi de arçelik tech touch ta sadece eco programı var o da 175dk üstelik ön yıkamasız.bide bosch ve siemens çok güzel renklerde kurutma makinesi getirecekmiş Türkiyeye evinizde hangi marka çamaşır makinesi var ve memnunsunuz konusunda yazdıydım resimlerini de koyduydum kimse bakmamış.

SGS 58M12EU modelini inceledim. Şimdi Hollanda sitesinden ona da bakıyorum, teşekkürler. Arçelik Tech Touch saçma sapan bir makine zaten, Siemens 10 sene önce bulaşığın kirine ve miktarına göre sıfırdan program yaratan bir makine yaptı, Arçelik'in modeli ise hali hazırda olan 5 programdan birini kire göre seçiyor. Bir de Dünya'nın ilk tek tuşlu makinesini yaptık demişlerdi, forumda konusu açılmıştı

• @maslan7
    bosh sgs55m85 modelini satın aldım.
  • beko D 5001 ES var.5 programlı mükemmel bi makina.süper sessiz hiç yok denecek kadar az sesi var.tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.