Şimdi Ara

4 günlük antrenman programı öneriniz nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 73kg 1.75 boyunda 33 yaşındayım
    Spor geçmişim mevcut iş yoğunluğundan dolayı haftada 4 gün spora body building için gidebiliyorum. Sporda 3. Ayım etkili bir antrenman programı arayışına girdim. Bu işe gönül vermiş arkadaşlarımdan bilgi ve becerilerinden tecrübelerini aktarmalarını ve bir program oluşturmalarını istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brtkrn -- 23 Mayıs 2025; 18:25:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam, herkesin vücut yapısı, yetkinliği ve hobisi farklı, kişiye özgü olabilir. Body building tarzı mı yapıyorsunuz, cardio/bisiklet/koşu türüne mi yatkınsınız, belki de jimnastik/calisthenics tarzı daha hoşunuza gidiyordur. İnternette de her türe göre işin kendi dalında erbabı kişilerin programları oluyor ancak zaten spor salonuna gidiyorsanız oradaki spor eğitmenleri de yardımcı olur.

• Hocam size hazır ve güvenilir bir program önerebilirim. PHUL 4 day. bunun 6 günlük versiyonuda var. Program hypertrophy ve güç odaklı bir program. Sizin işinizi fazlası ile görecektir.

Gün1, gün2, off, gün3, gün4, off, off olarak haftaya dağıtabilirsiniz. 4-12 hafta devam edilebilir. Daha uzun yapanlarda var sıkıntı olmaz. Ama ağırlıklar artmamaya başladığında rutin değiştirmek iyidir. Size kalmış. Program bende excel olarak mevcut. Buraya ekran görüntüsü atacağım.

Her sette yanda ağırlık yazıyor. Örnek teşkili için yazıyor. Bu ağırlıkları kendinize göre değiştirin. Bir sorunuz olursa yazarsınız.

• Teşekkürler hocam güzel bir egzersiz programı benim odağım da hypertrophy

Siz split olarak mı PHULL olarak mı çalıştıgınız dönemlerde daha fazla gelişim gözlemlediniz. Çok arasında kalıyorum ama PHULL çok öneriyor etrafımdaki arkadaşlarda muhtemelen geçiş sağlayacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam benim odağım güç olduğu için daha çok güç antrenmanı yapıyorum. Ama düzenli splitte çalıştım, bu programıda yaptım, 5x5 güç antrenmanlarıda yaptım önemli olan sürece uymak. Program kötü değilse, iyi beslenip iyi dinleniyorsanız her zaman gelişim sağlarsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.