5 gün split program

-
-
Yemek programı değil beslenme programı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
-
Göğüs ve Omuz biraz zayıf. Diğerleri fena değil.
-
5 günlük Hırvatistan Split gezisi zannedip geldim, gidiyorum. -
Ne alaka aq asfadads
Uygun degil cunku 4 aylik vg yapan bi insan ne beslenmeyi biliyodur ne de kendi vucudunu tanimistir. Ayni zamanda spor disiplinide yoktur. Boyle bi programi en fazla 1 ay surdurebilir sonrasinda da sporu birakir.
İlk 1 seneyi beslenme, hareketlerin formunu oturtma,vucudu tanima, spor disiplini edinme olarak gormekte fayda var.
Program ozelinde konuscak olursam orta veya dusuk siddetle calisiyolarsa program yapilabilir ama omuza 2 hareket koyup on kola 3 ve goguse 3 hareket koymak bence sacma.
Omuza 1 bilesik, 3 tanede izole hareket koymak daha mantikli (on yan arka omuz olarak belki on omuz izoleside koyulmasada olur)
aslında ilk konuy açtığımda 4aylıktım şimdi 6ayı geçti şöyle bi full body yapıyorum;
ama yakında yukarıdaki gibi bi pus-pull-leg programına geçmeyi düşünüyordum haftada 5 gün olacak şlekilde (push-pull-leg-push-pull)
sizce hiç geçmesem mi devam mı etsem fullbody'e
-
Güzel program ama Push gününe Overhead press kesin ekle. Salonlar açılınca buna benzer program yapacağım ben de.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüyen YürülerGüzel program ama Push gününe Overhead press kesin ekle. Salonlar açılınca buna benzer program yapacağım ben de.
Salonlar açık zaten hocam :D
Yanlış yazmışım ya
Yani korona bitince salona rahat rahat gidebilince PPL yapacağım. Şu an evde yapiyorum.
bunları bu sırayla mı yapıyosun bilmiyorum ama omuzun başta olmaması gerekiyo genelden(compund) spesifiğe(izole) gitmen lazım mesela dumbell presste hem triceps hem omuz çalışır dimi önce dumbell press sonra lateral yaparsın ama full bodyde laterale gerek yok bence splitte eklersin
-
omuzla tek hareket geçmiyim diye lateral raises var hocam, doğrudan tek hareket 4*10 arnold press mi yapsam omuz için ayrıca sıra olarak; chest-back-shoulder-leg-arms , nasıl bir sıralama olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanguardia -- 29 Mart 2021; 0:22:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Avanguardiaomuzla tek hareket geçmiyim diye lateral raises var hocam, doğrudan tek hareket 4*10 arnold press mi yapsam omuz için ayrıca sıra olarak; chest-back-shoulder-leg-arms , nasıl bir sıralama olur
buyukten küçüğe gitmen lazım ege fitnessin bi videosu vardı bunla ilgili yani bacağı en başa ya da shoulderın arkasına alman lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X