ewt hangi golü en çok beğendiniz? benim favorim ise Hagi nin Rapid Wien e attığı gol deplasmanda..
bence boliç m.united attigi gol manyakti yaw :)
ümit özatın gs ye atığğı 6. GOL [krl] şaka bi yana van bastenin şu ceza sahası dışından gelişine vole vurup doksana gittiği gol müthişti [spr]
Cevat Prekazi Monaco - Galatasaray 1989
gs1905 sana katılıyorum orta sahadan onca futbolcuyu paspas yapıp ne muhteşem gol atmıştı ayrıca hakan şükürün leeds unitede ingilterede attıgı gol o ne calımlar yapmış ve leddsli futbolcularıda o paspas yapmıştı 200.cü golüde muhteşemdi
hayret bi şey ya, en güzel golleri hep gs fb atmış da haberimiz yok.
benim en çok hoşuma giden gol, Ronaldo nun ilk yıldız olduğu zamanlar orta sahadan başlayarak Maradona gibi herkesi çalımlayıp attığı goldü. bir de geçenlerde R.Carlos un cezasahası dışından gelişine yere vurdurarak voleyle attığı gol.
son olarak biz de modaya uyalım madem; Pascal Nouma nın D.Kiev e attığı o gol, sonra Kaan Dobra nın Gençler e 40 mt den attığı gol
bergkamp ın newcastle a attığı gol, ordaki çalım süperdi abii
En güzel gol ben attım geçen halı sahada bir tane müthişdi. Allah sizi inandırsın kalenin önünden bir aldım topu herkesi çalımladım kaleciyi de geçtim sonra topu tekrar kendi kaleme sürdüm ondan sonra ordan bir koydum topa karşıda ki kaleci topla beraber içeri girdi. Şaka bir yana 74 mü 75 te mi ne jarzinhyonun attığı gol hala gözlerimin önünde. Adam ceza sahasının sağ çaprazında topa kaleye paralel vuruyor artık rüzgar yardımıyla mı -ki hiç sanmam- yoksa adamın möthiş tekniği mi ne harbiden baba goldü. Zaten belgeselde izlemiştim 1 numaradaydı ilk 100 içerisinde. Bir de linekeerin orta sahanın ortasından gelişine vole vurup attığı gol var. Bir de klinsmannın topun dibine girdikten sonra arkasına dönüp attığı vole var. Bir de prekazi var tabi. Haginin attığı goller bambaşka. Pascal noumanın attığı golü hagi defalarca ligde attı zaten hem de herkesi çalımladıktan sonra. Bir de Boliçin Man. Utd. a attığı gol var ki gerçekten çok duygulanmıştım. 40 yol sonra sen git man.utd. ın kızlığını boz. Her şey bir yana bence en güzel gol diye bir şey olamaz. Çünkü bütün goler güzeldir. EKi eki eki:)
bugün izledim romalı mancini'nin lazio'ya attığı gol süper bence
maradona nın dünya kupasında herskesi geçerek attığı gol nasıl ayrıca bergkamp ın kide süper +1 leonindarsd
Haginin Atletico Madrid'e son saniyelerde orta sahadan kalecinin kapadığı köşeye boru gibi golu beni en mutlu eden goldü.En zor ve güzel gol
eyeoftamer ne madrid i ya bilbao idi o:)) ama o golde süperdi..
C.başkanlığı kupası BJK-GS maçı,maratonun tam ortasına oturmuşuz arkadaşlarla..Metin Tekin cezaalanı dışında topla buluşur(kale,M.Tekin ve biz düz bir çizgi halindeyiz)gelişine voleyi çakar top öyle bi falso alır ki hayla gözlerimin önünde.
maçı TV'den izlemekle statta izlemenin farkını o gün anlamıştım..
zidane'ın şamp. ligi finalinde attıı golü de unutmamak lazım....b.leverkusen'e..
eskilerden bir gol war TRT jeneriğinde vardı bir aralar bir eleman rovaşata vuruyor top üst direkten dönüyor dönen topa başka bir eleman rövaşata vuruyor ve doksana çakıyordu.kaleci de havalarda uçuyor bu arada.ingiltere ligindeydi bu sanırım we bayağı eski.hatırlayanınız wardır umarım.ayrıca oktay'ın milli maçta herkesi çalımlayıp attığı golü de unutmamak gerek..
ROBETRO CARLOSUN FRİKİK golü ceza sahasının önünün sağ tarafından falsolu sanki dışarı gidiyormuş gibi bir izlenim verip tam doksana yani çatala atılan gooooolllll ... :)))))))) vay be ne gol ama
cevat prekazinin sol ayakla attığı gol benimde aklımdan hiç çıkmıyor arkadaşlar yaw böyle bir konu açılmışken olaya biraz geyik katayım :)) (bak kızacaksanız söyleyin katmayayım bu geyiği konu bütünlüğü dağılmasın falan derseniz, (muhabbetin içine ettin demeyin , silerim ona göre haaa) şu prekaziye sonra ne olduydu yaw hatırlayan,bilen,gören falan var mı :)) (sanki kaybolmuş gibi)
bence en guzel gol, korner atisindan gelen topa muthis bir rovasata yaparak kendi kalesine gol atan milli futbolcu: eski besktasli, kene lakapli Recep [evlol] yok boyle bir gol.. [evlol]