Şimdi Ara

Bugun Yaşadıgım Sözde Kapışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun kimseye anlatamadıgım dogal olarak içimde kalan bir olayı siznle paylaşmak istedim. Arabam kia cerato 1.5 dizel 240 tork var 1200 kilo civarı ve 2.viteste bile patinaj çeken bir araç. Ben annemi duraktan almak için ekonomik şeklde hızlı gidyordum yani ayagımın ucuyla gaza dokunuyorum. Arkadan bir fiesta geldi ve ben ayagmın ucuyla gaza basarken bu arkadaş herlde tam gaz gidiyorduki kapıştıgımızı sandı. Sonra ben yokuş aşşagı ayagmı gazdan çektim dogal olarak bu arkadaşta yanımdan geçti. Sonra ışıklarda camı açıp bana küçük ama etkili deglmi dedi . Bende ilk kez böyle bir diyalogun içinde bulundugum için boş bulunup "araba fiestayı havada karada yer> demek yerine bide boş boş dizelmi diye sordum adama. O da beni geçtgni sanıyor heralde şuan. İçimde kaldı paylaşıyım istedim. Bu arkadaşta burdaysa ben gaza basmadım birader duysun burdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 1 Ağustos 2014; 18:26:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Geçti bor'un pazarı sür eşşeği niğde'ye
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Aynen öylede, eve geldim kimseyle paylaşamadım içime taş gibi oturdu sinir oldum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her gün aynı saate o yolda bekle, illa ki geçecektir. Onu yakalayıp öcünü al ve ona gününü göster şampiyon
  • Adamın niyeti bozuk olabilir camı açmış küçük ama etkili falan demiş boşver hocam sen git yoluna takma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep öyle olur zaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşte bu yüzden tecrübeli olmak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün yaşadığım bir olay
    15 yıl önce açıldı
    Bugün yaşadığım olay
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Devir ekonomi devri, dizel olmuş 4,46 lira. Bi yere yetişirken bile gaza basmaya korkuyorum. Kaldıki fiestayla kapışmak için tam gaz yapmam asla. Ki zaten tam gaz yapsam araba çıldıryor saga sola direksyon manevra yapıyor hızlanırken. Ben orda sakince ayagmn ucuyla gidiyordum sadece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 1 Ağustos 2014; 19:03:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • cidden koyar adama yav

• Altı üstü 1.5 dizel

Güçlü bir araba kullansanız naparsınız bilmiyorum artık
  • içine girmeden anlayamam deseydinya
  • Fiesta ile hava mı atılır deseydin ya...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yesil yaninca 123 yapip tozunu yutturmaliydin. Gecmis olsun

• çok ayıp etmiş
  • iste bu yuzden arabami degistiremiyorum.2.0 dan kucuk dizelleri,atmosferikleri,yeni nesil 1.6 turbolu benzinlileri yakalarsam affetmiyorum.fiestayi ciddiye alip uzulmek bile ayip yahu

• Benimde lisedeyken vardı bunlardan deseydin şimdi o düşünüyor olurdu
  • Ben arabada cabuk tahrik oldugum icin oyle bos anim olmuyo pek. Goz goze geldimmi gaza basiyorum... ne hikmetse kazada yapmiyorum bi kaza yapsam akillanacagim... yarin bigun kimseye zarar vermem insaallah. Ama birazda uslandim sanki...

• Küçük ama etkili demiş ama sen yinede o dediğine aldanma.

Boyutu her zaman daha önemlidir.
    Küçüklere "ne kadarda şirin" derler ama büyük olunca" wuhuu ne kadarda büyük bir ARABA" derler...
    Derlerde derlerrr

• Allah başka dert vermesin birader...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.