Şimdi Ara

Bugün yaşadığım bir olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Size bugün yaşadığım bir olayı aktarayım. Kız arkadaşım haftasonu ehliyet sınavına girecek. Bende onu sınav öncesi sürücü kurslarının eğitim yaptığı yolda çalıştırıyordum. Tenha biryerdi. 2 tane elektrikli bisikleti olan serseri tipli genç yanımızdan geçerken laf attı o an birşey yapamadım ters yönde gidiyorlardı. Aynadan baktım geri dönüyorlar ben geçtim hemen direksiyona ve bekledim. Yanımızdan geçerken tekrar aynı davranışı gösterince kendime hakim olamadım ve peşine düştüm. 10 metre sonra doğal olarak yakalamıştım arkasındaydım. O an nevrim döndü ve başladım arkasından hafif hafif çarpmaya. Yaşça küçüklerdi benden ve bir yandan gaza asılıyorlar bir yandan korkunun etkisiyle bağırıyorlardı ve bende onları iktirmeye devam ediyordum. Sonra kafama dank etti bir anda ne yapıyorum ben dedim. O serserilerden birine birşey olsa benim başım yanacak. Arkadaşlar lütfen sakin olun böyle durumlarda. İki serseri için az daha yakacaktım başımı. O an sinirle ne yaptığımı bilemedim fakat sonradan pişman oldum. Ayrıca gidip cam filmi çektireceğim araca bu böyle olmayacak. Nasıl bir toplumda yaşıyoruz ya bayan sürücü gördüler mi laf atmalar serserilik yapmalar. (Sözüm tabi herkese değil fakat azımsanmayacak derecede fazla bu tür insanlar)

Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Okuduğunuz için teşekkürler. Lütfen sinirlerimize hakim olalım.

• trafikteyken eğer çarparsanız suçlu bisikleti kullananlar olacak çünkü bir marka hariç hangisi olduğunu bilmiyorum bu elektrikli bisikletlerin trafiğe çıkışı yasak garanti belgelerinin en altında "eğlence amaçlıdır trafiğe çıkamazdır" yazıyor ;)
  • Yine de o tür serseriler için beklemeye, uğraşmaya değmezdi.Vakit kaybı. Ama onu yapmasaydım çokta içimde kalırdı itiraf edeyim. En azından birdaha arabalara laf atarken o olay hafızalarında belirecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sissa -- 12 Ocak 2011; 17:53:31 >
  • iyi yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayktcan

trafikteyken eğer çarparsanız suçlu bisikleti kullananlar olacak çünkü bir marka hariç hangisi olduğunu bilmiyorum bu elektrikli bisikletlerin trafiğe çıkışı yasak garanti belgelerinin en altında "eğlence amaçlıdır trafiğe çıkamazdır" yazıyor ;)

Suçlu onlar olacaktı, keşke çarpsaydın diyorsun yani, göz de kırpmışsın. İyi hoş anladım ama tavsiyen imzanla hiç bağdaşıyor mu güzel kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

quote:

Orijinalden alıntı: Ayktcan

trafikteyken eğer çarparsanız suçlu bisikleti kullananlar olacak çünkü bir marka hariç hangisi olduğunu bilmiyorum bu elektrikli bisikletlerin trafiğe çıkışı yasak garanti belgelerinin en altında "eğlence amaçlıdır trafiğe çıkamazdır" yazıyor ;)

Suçlu onlar olacaktı, keşke çarpsaydın diyorsun yani, göz de kırpmışsın. İyi hoş anladım ama tavsiyen imzanla hiç bağdaşıyor mu güzel kardeşim

oow fena yerden geldi :) biraz geyik yaptık yukarıda diyelim :)

• Tabi ki vicdanen çarpıp öldürmeyi yada yaralamayı kimse istemez. Zaten biraz akıllansınlar biraz korksunlar bende biraz hıncımı alayım diye yaptım ama sonra düşününce pek hoş olmadığı dank etti ve uzaklaştım hızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sissa -- 12 Ocak 2011; 18:07:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün yaşadığım olay
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarpBalaban

Tabi ki vicdanen çarpıp öldürmeyi yada yaralamayı kimse istemez. Zaten biraz akıllansınlar biraz korksunlar bende biraz hıncımı alayım diye yaptım ama sonra düşününce pek hoş olmadığı dank etti ve uzaklaştım hızla.

Aslında onları indirip bir güzel döveceksin.
    Yaptığın hakettiklerinin yanında çok az ama şuda bir gerçek kör ölür badem gözlü olur.
  • Yapılması gerekeni yapmışsınız ne fazlasına gerek var nede hiç bir şey olmamıl gibi olay yerinden uzaklaşmaya...

Bu arada araçlara cam filmi hakikaten şart oldu özellikle bayan sürücüler trafikte çok kez taciz ediliyorlar.
  • Evet ya cam filmi çektireceğim en kısa zamanda. Hatta paraya kıyıp ön cama ruhsata işlenebilen renkli cam bile düşünüyorum
  • maalesef toplumumuz böyle. bende 1 yıldır malatyada yaşamaktayım. burda da insanların kultur seviyesi çok çok düşük. geçenlerde bende bunun gibi bir olay yaşadım. yanımda kız arkadaşım varken adamın biri yanımda gidiyor ve resmen arabanın içine bakıyordu. bende bastım gaza. ben basınca o da bastı, hani erkek ya , aklınca benı geçecek, ama istediği olmadı geçemedi beni. sonra biyerde yol verdim gecti gitti. sonra eve doğru gelirken tekrar önümde belirdi ve yolun ortasında durdu. bende mecburen arkasında durdum. sonra adam geri vitese taktı ve gelip benim arabaya çarptı, meğerse daha arkada biyere parkedecekmiş ve ben arkasında durmuşum. yanımda bayan olduğu için kavga etmedım fakat eve her gelişimde arabsını görüp beddua edıyorum. malatyada genel bir durum bu. Allah tan bulsunlar belalarını, baska bir söze gerek yoktur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarpBalaban

ben de aynısını yapardım. ayrıca benim sözüm o tip hareketleri yapan herkese
  • Kim olsa aynısını yapardı. Hatta ben olsam çıldırsam, kesin hakim olamam kendime çarpar düşürürdüm o.çlarını.
  • Yürüyen arabada nasıl direksiyon değiştirdin, birde sen bunu yaparken kız arkadaşın niye engel olmadı ?
  • %100 çarpar düşürürdüm acımazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Yürüyen arabada nasıl direksiyon değiştirdin, birde sen bunu yaparken kız arkadaşın niye engel olmadı ?

Yürüyen arabada değil. Kaldırmayı çalışıyorduk yani kalkıyor 10metre sonra durup tekrar kalkıyorduk. Aynadan geri döndüklerini görünce dur dur in sen dedim. İnip yana geçti ben geçtim direksiyona. Zaten oturduktan sonra yanımıza geldiler hemen ve bende ani bir hareketle üzerlerine sürdüm. Olay aslında 20 saniyelik bir olay. Motor olsa altlarında belki kaçarlardı ve bende kovalardım ama elektrikli bisikletin kalkması hızını alması zaten çok uzun sürüyor.

Kız arkadaşım yapma diye bağırdı tabi zaten sonra sakinleştim. Zaten yanımda kız arkadaşım olmasa kesinlikle işin sonu ya hastanede ya karakolda biterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sissa -- 12 Ocak 2011; 19:47:48 >

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 3 Ocak 2016; 18:39:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkucuk

maalesef toplumumuz böyle. bende 1 yıldır malatyada yaşamaktayım. burda da insanların kultur seviyesi çok çok düşük. geçenlerde bende bunun gibi bir olay yaşadım. yanımda kız arkadaşım varken adamın biri yanımda gidiyor ve resmen arabanın içine bakıyordu. bende bastım gaza. ben basınca o da bastı, hani erkek ya , aklınca benı geçecek, ama istediği olmadı geçemedi beni. sonra biyerde yol verdim gecti gitti. sonra eve doğru gelirken tekrar önümde belirdi ve yolun ortasında durdu. bende mecburen arkasında durdum. sonra adam geri vitese taktı ve gelip benim arabaya çarptı, meğerse daha arkada biyere parkedecekmiş ve ben arkasında durmuşum. yanımda bayan olduğu için kavga etmedım fakat eve her gelişimde arabsını görüp beddua edıyorum. malatyada genel bir durum bu. Allah tan bulsunlar belalarını, baska bir söze gerek yoktur sanırım.

keşke istanbulda çok farklı olsa , heryer aynı...

• quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

Kim olsa aynısını yapardı
    . Hatta ben olsam çıldırsam, kesin hakim olamam kendime çarpar düşürürdüm o.çlarını.

Kim olsa aynısını yapardı
  • ne kadar mağdurda olsan o gençler ölseydi liseli 2 genç vahşice öldürüldü olarak geçicekti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.