Şimdi Ara

bugün yapılan dolgu yerinden çıkıyor şu an doktorun baştan mı yapması lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün öğlen amalgam dolgu yapıldı kırılan dişim için büyük bi dolgu yani dişin %45 ini kaplıyor rahat neyse bugün bir sey yeme o tarafınla dedi yemedim sadece aksam 5 gibi uyudum uyurken de dişlerimi sıkıyorum ben ondan dolayı mı yerinden oynamaya başladı yoksa ? Yarın sabah tekrardan gideceğim de doktor ne yapar sizce söküp baştan mı yapar yoksa kısa bir işlemle yerine oturturur mu ? Birde özel doktor bu tekrardan para falan alır mı la adam şimdi bana diyecek benim dolgum yerinden çıkmaz sen bir sey yapmışsındır vs

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• dolgu yerinde hareket ediyor sadece çatlamış diş gibi düşünün çıkmadı tamamen sadece sabit durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 22 Nisan 2022; 19:11:6 >
  • Bu olay ya doktor un işini iyi yapmadığını ya da senin onu iyi dinlemedigini gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    knk başka bi seçenek yok zaten cok düşündün mü bu analiz için

her neyse doktor bana o tarafınla yeme dedi ben de yemedim doktor gayet iyi birisi özel doktor yıllardır giderim hiçbir yanlış işi olmadı büyük ihtimal uyuduğum icin oldu ya uyurken dişlerimi sıkıyprum cünkü neyse Kısa bir işlem mi olur acaba onu merak ediyom

• Ben aptallık yapıp sakızı dolgunun üzerine getirmiştim dolgu çatladı. Devlet hastanesinde yapan kadın doktor özeldeki adamdan daha iyi yaptı dolguyu hiç sorunum yok. Doktorun iyi birisi olması falan geç işini iyi yapan birini bul.

• Para çok tabi özele gidersin oh ne güzel

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    knk sus knk

• highest in the room kullanıcısına yanıt

Zenginlik

• Amalgam dolguların final sertliğine ulaşması 24 saati buluyor hocam, dolgunun düşmesi diş sıkmandan kaynaklı olma ihtimali yüksek. Bir de öğlen yaptırdım akşam 5 gibi uyudum diyorsun dolgu yeterince stabil beklememiş diye yorumladım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deliratio kullanıcısına yanıt
    düşmedi hocam yerinden oynuyor sadece neyse nasıl bi işlem yapılır buna komple söküp tekrardan mı yapacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: highest in the room

düşmedi hocam yerinden oynuyor sadece neyse nasıl bi işlem yapılır buna komple söküp tekrardan mı yapacak ?
    Evet artik bu dolgu tutmaz, yeniden yapılması lazım

15-16 saat dursa olmaz mı hocam 24 saat şart mı uykumda sıkacağım yine büyük ihtimal

• quote:

15-16 saat dursa olmaz mı hocam 24 saat şart mı uykumda sıkacağım yine büyük ihtimal
    Teorik olarak 24 hocam, ama amalgam dolgu yaptıran her insanın dolgusunu 24 saat koruduğuna inanmiyorum şahsen. 15-16 saat yetebilir. Ha ne kadar uzun süre stabil kalırsa o kadar iyi tabi. Yine de önemsemek lazım. Ayrıca yarın doktoruna diş sıkma alışkanlığından bahset onun için de gerekli tedaviler uygulansın, sonra eklem problemleri falan çıkmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliratio -- 22 Nisan 2022; 21:26:18 >
  • Doktor şimdi tekrar dolgu parası isteyecek, haşırttı black board. Geçmiş olsun.

diş sıkma icin geceleri şeffaf plak takarak uyumak gerekiyordu sanırım

• quote:

diş sıkma icin geceleri şeffaf plak takarak uyumak gerekiyordu sanırım
    O da var ama yalnızca plak değil hocam çeşitli tedavi yaklaşımları da var botoks gibi. En iyi değerlendirmeyi doktorun yapar

hocam bazen sabahları çene bölgesinden hareket ettirirken ses geliyor dişlerin sıkıldığı anlamına mı gelir?

botoks en az 2500 TL dir hocam şu an araştırdım biraz sene de 2 belki 3 defa bile yapılıyormuş nerden baksan en az 5.000 TL gider bu işe

• ben doktorum tekrar para almaz merak etme. diş sıkma sorunun psikolojik bir durum. botoxla vs. uğraşmadan önce psikolojini düzelt ve stres yapma. psikolojini düzeltemiyorsan plak yapılıyor adsm'lerde onu takabilirsin gece uyurken.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.