Şimdi Ara

Bugün sneijder olsaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün sneijder olsaydı yapacağı topu ileri atıp göbeğini kaşımak olacaktı.2.goldede belhandanın yaptığı koşuyu bırak pozisyonu anca izlerdi.Yönetim doğru karar almış göndermekle.Tamam çok yararı oldu ama geçen sene doldu kredisi.Selçuksuz sabrisiz galatasarayın tadıda ayrıymış.Son 2 senedir böyle maç bekledik :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu takımda top oynayamaz Sneijder , sahadaki adamları izlediysen hocam koşmayan pres yapmayan adam yoktu.Sneijder'e Nice'te başarılar.
    Koşan basan press yapan Belhanda bizim Sneijder'den daha fazla ara pası attı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 15 Ağustos 2017; 0:3:32 >
  • Sneijder in bazi meziyetleri üst düzey ama mücadele, top çalma konusunda belhanda daha iyi, en baştan dediğim gibi kadro yapısı belhandaya uygun görünüyor, Ndiaye ve Fernando gelmesi ibreyi tamamen belhandaya çevirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum. Belhanda beklediğimden iyi çıktı biraz artist falan ama olsun o kadar, taraftarı arkasına almayı biliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gol daha atardık. O tarz bir pozisyonda sneijder ileri koşu yapmaz zaten geri çekilip seken topa vurmaya çalışır. Adamın attığı 10 golden 9'u ceza sahası dışından içeriye girecek adam bulunur ama sneiijder gibi yayda etkili bir adam çok zor. Dışarda kaldığı zaman onu kapatmak için de defans oyuncusu çıkıyor ileri böylece win win durumu. Belhanda dikine top düren hareketli bir oyuncu şutları da o kadar iyi olmadığı için ceza sahası içinde kovalayacak tabi ki. Belhanda'ya mok atmıyorum bence gayet iyi bir oyuncu. Ama takıma yaptığı katkılardan sonra sneijder'e mok atmaya utanır galatasaray taraftarı. 90 dk oynamasa uzatmada 30 metreden puan getirecek büyük bir oyuncu. Belhanda gibi şov yapmayınca dikkatsiz futbol izleyicilerine özellikle takım da kötü oynayınca boş gözükebiliyor.
  • Yav şu takımdaki Belhanda'ya bakıp Sneijder'e nasıl mok atabiliyorsunuz? Arkasında Selçuk, önünde Eren oynuyordu, beklerden hiç destek yoktu geçen sene. Sneijder'in etrafına bu kadar teknik, hareketli adamı koy o da oynar, ki bana kalırsa daha iyi oynar.
    Belhanda beklentilerimin çok üstünde performans gösterdi bu arada. Ama şuradan Sneijder'e laf çakmaya çalışmak da çok komik.
  • Sneijder, Yasin'e asist yapmaya çalışıyordu. Geri pas uzmanı Selçuk'tan top bekliyordu. Yasin ancak selfie uzmanı olur ki ısınma sırasında bunu gördük. Sabri, Eren, Yasin, Selçuk gibi kanserler takımdan kesildiği an olanları gördük.
  • Şino bizim takımın temposuna 30 dk ayak uyduramaz. Daha ilk maçtan hücum çıkışlarını izlediyseniz şino olsa o çıkışları yapamazdık.



    Bizim ndiaye 10 numara oynayacak şinoyu geçerdi o çıkışlarda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ayak uyduramazdı bea


    ama yine de kötü oynamazdı
  • 1 maçta adam satanların tarihte yeri yoktur.
    Kaldı ki şino şampiyonlar liginde oynayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 15 Ağustos 2017; 0:27:55 >
  • Etrafında Belhanda, Gomis, Feghouli; arkasında Fernando ve Ndiaye ile yılın oyuncusu olurdu Sneijder.

    Etrafında Yasin, Sabri, Selçuk varken napacaktı bu herif geçen sene? 17 asist 5 gol yaptı ona rağmen. Bu takımla neler yapardı tahmin bile edemiyorum.
  • futbolun f sinden anlamıyorsunuz.bu takımda asıl şimdi sneijder olsaydı çok daha manyak bir futbol oynanırdı.2000 yılının hagi'si olurdu.belki de avrupa ligini alırdık.feghouli ve asomoah transferleri ile.ergenler hatırlamaz.
  • kamplara katılmayacağından muhtemelen kondüsyonu çok eksik, birazda fazla kilosu olurdu. Fiziksel yetersizlikten dolayı ilk haftalar genelde 5-6 tane üst trübüne şut çekerdi. ligin arasına doğru 1 aylık kas sakatlığı yaşar 15 günde takımla antrenmanlar derken 1. devre biter gene göbek büyütmeye giderdi.

    Sonra aynı terane başa sarar, pabuç pahalıysa lig sonuna doğru bi kaç maç form tutar 5 milyonu alır keyfine bakardı.


    Kalite kıyaslaması derseniz belhanda sneijderin 10'da 1 i kadar değil.

    Sneijder'de profesyonellik sorunu var. Olmasa zaten 28 yaşında türkiye ligine düşmez balon doru kovalar dururdu.
  • yine 1 maçta cl yi almış burdakiler. 3 hafta sonra belhanda sana oksijen veren ağacın yaprağını diye başlarsınız :)
  • Sneijder coşku seven bunla beslenen adam. İyi bir fizikle iş yapardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Sneijder olsaydı çatala bir iki tane de o takardı.
  • Konu sahibinin tespiti doğrudur evet ben de Sneijder'i seviyorum ve bonservissiz gönderilmesi büyük acemiliktir ancak Sneijder yavaş bir futbolcu, ileride pres yapmaz ve hep topu ayağında tutar. Nokta pas atayım geride durayım ya da şut çekeyim tipinde bir oyuncu... Yani Galatasaray'ın bugün oynadığı hızlı ve presli futbola uyumsuzdur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sneijder olsaydı skor 6-1 olurdu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VulonViing

    Konu sahibinin tespiti doğrudur evet ben de Sneijder'i seviyorum ve bonservissiz gönderilmesi büyük acemiliktir ancak Sneijder yavaş bir futbolcu, ileride pres yapmaz ve hep topu ayağında tutar. Nokta pas atayım geride durayım ya da şut çekeyim tipinde bir oyuncu... Yani Galatasaray'ın bugün oynadığı hızlı ve presli futbola uyumsuzdur.

    Hocam bu tarz oyuncular her takıma lazımdır, şuan bizde öyle bir oyuncu yok ve kapalı takımlara karşı eksikliğini hissedicez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte Galatasaray ruhu işte takım Sneijder belası gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.