Şimdi Ara

Bugun polisle girdiğim tartışma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adanada kurtepe caddesinde ilerliyorum. taner abi senin evin oralarda kiler marketin orda. hernese ben düz yolda devam ediyorum bi tane ford connect burnunu çıkarmış çıktı çıkacak tabi sinnyal falan yok geçerken yanından tipine bakim dedim baktımki polis sinyal ver sinyal!! diye bağırdım tabi ileride durdum markete girmek için yanıma yaklaştı tabi. ne diyorsun sen ? dedi bende neden çıkarken sinyal vermiyorsunuz ? birde polis olacaksınız ! dedim . ben seni görüyorum ben seni gördüm diyor ısrarla lan kardeşim tamam görüyorsunda sinyal neden vermiyorsun birde polis olacaksın

• orucun etkileri.
  • '' Sinyal vermeyeceksen o sinyal kolu ne ise yariyor acaba ?'' derler adama...........

Sinyal verme .
    Emniyet kemeir takma..
    Aynayi kontrol etme..
    Reflektör'ü kullanma..
    Dörtlüyü yakma...

Sonra da şöförüm diye gec aracın başına..

dikkatimi cekiyo benimde sivil polis araçları dalıyor tranvay yolundan son gaz çıkacagı zamanda bas bas bagırıyo ticari bekle sivil bekle reno bekle... bir cogununda işi yok aceleside yok.
  • Trafik denetimi yok saten, o Memur Trafiki hic denetlemesinde saten . Ne ilginc bir Ülke gercekten
  • Antep te arkadaşımı ziyarete gitmiştim, bu arada arkadaşım biraz agresiftir.
    Aynen yukarıdaki olay gibi sinyal meselesi.
    Neyse caddeye doğru gidiyoruz sağa dönüş karşıdan bu tarafa gelecek diye bekledik yol hakkı onun tabi ne oldu adam sinyal vermeden bir güzel bizim gideceğimiz istikamete doğru devam etti. Tabi boşuna beklemiş olduk adamı... Bizim ki iiyi sinirlendi takıldı arkasına...
    İlerde kırımızı ışıkta adam yanımızda... sanırım fiat albea mı siena mı neydi...
    Bizim ki arabadan indi şöför tarafından camdan elini uzattı... çatıııırt diye bir ses...
    ardından "nasılsa sinyal koluna ihtiyacın yok" dedi...
    aldı geldi sinyal kolunu...
    adamın gıkı bile çıkmadı inanın...

• Şu Adana trafiğinden tiksiniyorum.Ben de ne zaman Adana'ya gelsem mutlaka biriyle trafikte tartışıyorum.Özellikle dolmuşçulardan nefret ediyorum.Ne sinyal verirler,ne şerit kural tanırlar,ne ışık tanırlar.Üzerine direksiyon kırarlar.Bir gün Allah yarattı demiycem dalacam ama dur bakalım.
  • Mecburi dönüşlerde bile elim sinyal koluna gider. Eskiden kalma bir alışkanlık.
    Su işiyle uğraşıyorduk, araba sürmeyide orada öğrendim. Usta şoförlerin yanında çekirdekten yetiştik. Öncelikle saygıyı öğrettiler, yolda yürüyen çocuk bile bizim için potansiyel müşteriydi. Söz konusu arabalar olunca max. saygı gerekiyordu. Hemen hemen tüm arabalara yol veriyor, sinyali aksatmıyor, mümkün olduğu kadar yavaş gidiyorduk.. (Yoğunluk olduğu zaman unutun yukarıda söylediklerimi, allah ne verdiyse Ama %80 bu şekilde hareket ediyorduk.)

Su işinden bana eksi kalan tek nokta emniyet kemeriydi, günde 250den fazla araçtan inip bindiğimiz için imkansız gibi birşeydi kemer takmak. Ona da yeni yeni alışıyorum, son 1 senedir takıyorum, şu sıralar taktığımı unutur hale geldim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Antep te arkadaşımı ziyarete gitmiştim, bu arada arkadaşım biraz agresiftir.
    Neyse caddeye doğru gidiyoruz sağa dönüş karşıdan bu tarafa gelecek diye bekledik yol hakkı onun tabi ne oldu adam sinyal vermeden bir güzel bizim gideceğimiz istikamete doğru devam etti. Tabi boşuna beklemiş olduk adamı... Bizim ki iiyi sinirlendi takıldı arkasına...
    İlerde kırımızı ışıkta adam yanımızda... sanırım fiat albea mı siena mı neydi...
    Bizim ki arabadan indi şöför tarafından camdan elini uzattı... çatıııırt diye bir ses...

Arkadaşının tipini az çok hayal ettim,eğer o anda senin yerinde olsaydım gülmekten altıma mıçardım kesin.Hala gülüyorum.:DDDDDDDDDDDD

• quote:

Biraz aşırı Tepki vermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Biraz aşırı Tepki vermiş.

Bugun polisle girdiğim tartışma...

Konu dışından inciler...

• Sivillerin birçoğu öyle..
  • Kerem,hayırlısı diyorum sana.Birgün gerçekten tartışacaksın ya biriyle.
  • Geçmiş olsun Kerem, olur böyle şeyler ama Adana'da daha fazla olur böyle şeyler, sıcaktan insanların zayıf etleri ince kemiklerinden ayrıldığından, bazılarının beyinleri küçüldüğünden ve herkesi aptal ve salak sandıklarından, kendilerini ise kıyafet ve mevkii nedeni ile hissetmemeleri gerektiği ve bu kendilerine akademide öğretildiği halde üstün olma huyunu bırakmamaları nedeni ile bu tür tatsız olaylar müteaddit kerreler yaşanmaktadır. Her sabah ben de polis konvoyu ile işe gidiyorum, ne yazık ki sinyal yok, emniyet kemeri yok, anlayış hiç yok. Polis kadar topluma örnek olması gereken bir hizmet görevlisinin bilhassa bu tür hususlara azami dikkat çekmesi gerekirken imam ve cemaat atasözünün ne kadar gerçekçi olduğu bir defa daha canlı bir örnek olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kerem, sen sen ol, ki biliyorum senin sen olacağını, sadece yinelemek istedim, kurallara uymaktan asla imtina etme. Örnek olması gerekene sen daha fazla örnek ol, daha erken sinyal ver, daha orta şeritten git, daha fazla mesafe bırak, daha az korna ve selektör, daha fazla özümsenebilir davranış, bu ışığı yaydığın sürece sen de kendini doğruyu yaptığından ötürü daha iyi hissedeceksin. GAZİANTEP SEÇ baklavası yedim 4 dilim, maşallah çenem düştü, yazdıkça yazıyorum, yarın sabah PASSAT'ı portakal bahçelerinin ortasında kalan sosyal tesislerin arkasındaki ücretsiz otopazarına götüreceğim, gelirsen buluşuruz.

Selam ve sevgiler,

Taner Göde

• tşk ederim abi ben ben olcam merak etme
  • ben elinde cep telefonu ile konuşup araç kullanan çok polis gördüm...

maalesef toplumun birer aynası olarak karşımıza çıkıyor bu durumlar! İşini layiki ile yapan polisleri tenzih ediyorum ama özellikle eski polisler giydikleri formayla her şeyi yapabileceğini herkese her şekilde davranabileceğini zannediyorlar. ancak kendi gözlemim şu ki özellikle iyi bir eğitim almaya başlamarı ile özellikle 4 yıl okutulmaya başlamaları ile daha medeni bir hale geldiler.
  • Bugün Bursa'da yürüyorken caminin tekinde imam vaaz veriyordu; nasil bir sehir oldu burası ramazanı yaşayan kalmamış..Diyordu...

Burası iyi, havalarda çok sıcak değil. Bursaspor'umda iki sıfır yendi. Dahada başka sorunumuz yok.

O tarz polisler denk gelmesin lütfen bana. İnanın polis falan demem artık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Bugün Bursa'da yürüyorken caminin tekinde imam vaaz veriyordu; nasil bir sehir oldu burası ramazanı yaşayan kalmamış..Diyordu...

Burası iyi, havalarda çok sıcak değil. Bursaspor'umda iki sıfır yendi. Dahada başka sorunumuz yok.

O tarz polisler denk gelmesin lütfen bana. İnanın polis falan demem artık!

İçtin mi?İmam polis ne alaka? Sinyal vermedi diye dövecek misin?Yoksa polis olduğu için mi döveceksin?
  • Adamın ceza yeme,kurallara uyma gibi bir zorunluluğu olmayınca ölüm korkusu da olmuyor demek ki
    Aslında bu görevini kötüye kullanmaktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Bizim mesajlar uçmuş
  • quote:

arkadaşı tebrik etmek lazım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.