Şimdi Ara

Bugün İlk Defa Starbucks a Gittim Hiç Sevmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hatun davet etti kahve ısmarlayacağım dedi bende ok dedim.late mi ne öyle bir şey söyledi sanırım capuccino ya benziyordu.içerdeki kahve kokusu güzel kahvede fena feğildi baya büyük bardakda 6 tl aslında dışarıya nazaran uygun ama ortam çok tıkış pıkış ve aydınlık sevmedim yiyişmek için hiç uygun bir yer değil ayrıca üniversiteli ergen kaynıyordu mekan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daigo umehara -- 25 Eylül 2011; 23:23:17 >

• tam sosyete işi. sosyetikler bayılır parasıyla rezil olmaya.

bikaçkere gittim. bi arkadaşımız götürmüştü bizi ilk öyle gittim daha da gitmem. 3ün1inden daha kötü kahveleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of War -- 25 Eylül 2011; 23:25:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

tam sosyete işi. sosyetikler bayılır parasıyla rezil olmaya.

Türkiye'de öyle. Diğer memleketteler de aynı durum söz konusu değil. Genelde insanlar öğle aralarında kahve içip işlerini yapmaya geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daigo umehara

hatun davet etti kahve ısmarlayacağım dedi bende ok dedim.late mi ne öyle bir şey söyledi sanırım capuccino ya benziyordu.içerdeki kahve kokusu güzel kahvede fena feğildi baya büyük bardakda 6 tl aslında dışarıya nazaran uygun ama ortam çok tıkış pıkış ve aydınlık sevmedim yiyişmek için hiç uygun bir yer değil ayrıca üniversiteli ergen kaynıyordu mekan

Yazdıgın şeyle bu kadar çelişebilir insan maksimum noktadasın.

Cafe köşelerinde yiyişen ergen tiplerden bir farkın yok ki..

Gidip de kahve sizden fal bizden cafe'lerde apaçilerin arasında kız arkadaşınla huzursuz ortamda oturup kahveye 5 lira verirken;

Starbucks'da Filtre Kahvenin fiyatının 4 lira olduğundan ve o içtiğin kahveden daha büyük boyutda olduğundan da haberin olmasın bence.

Milletin sükse yapması veya Statü belirtisi olarak görmesi nedeniyle eleştirilebilir. Ürünlerine ve mekana eleştri yapmak saçma bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 25 Eylül 2011; 23:31:22 >

• Frappuccino akar. Starbucks değişik bir yer orda ders çalışan bile gördüm garip ama guzel giderim arada.
    Açık alanda sigara içilmemesi fitil ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canhatti -- 25 Eylül 2011; 23:27:42 >
  • Hiç gitmedim.Bir eksiklğini görmedim,hissetmedim.
  • Bir sürü kahve çeşiti var şimdi oraya ne amaçla gittiğin önemli bazı beyni küçük gerizekalı kesimler oraya gitmeyi bir bok sanıyorlar hani hava atma amaçlı neyin havasını atıyorlarsa Herneyse güzel kahve çeşitleri var deniyebilirsiniz. Keşke frappuccino gibi popüler şeyleri deneseydiniz tadı güzeldir oranın diğer bir güzelliğide 1içecek ile saatlerce oturabilir sohbet edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende hic gitmedim hicte merak etmiyorum bi bayanin elinde 4 saat tutugunu biliyorum o cafenin bardagini
  • converse giyip iphonunu gösterseydin vip bölgesine alırlardı seni
  • Ozsut super birinde aksam gittim milleti gorseniz gelmisler gomlekler,ceketler,saatler,elbiseler,makyajlar sanki dugune geliyorlar. 9 lira verdigim milkshake in kotununde otesinde bir tadi olunca insanimizin ne kadar markaci ve ozenti oldugunu anladim
  • quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

quote:

hatun davet etti kahve ısmarlayacağım dedi bende ok dedim.late mi ne öyle bir şey söyledi sanırım capuccino ya benziyordu.içerdeki kahve kokusu güzel kahvede fena feğildi baya büyük bardakda 6 tl aslında dışarıya nazaran uygun ama ortam çok tıkış pıkış ve aydınlık sevmedim yiyişmek için hiç uygun bir yer değil ayrıca üniversiteli ergen kaynıyordu mekan

Gidip de kahve sizden fal bizden cafe'lerde apaçilerin arasında kız arkadaşınla huzursuz ortamda oturup kahveye 5 lira verirken;

Starbucks'da Filtre Kahvenin fiyatının 4 lira olduğundan ve o içtiğin kahveden daha büyük boyutda olduğundan da haberin olmasın bence.

Milletin sükse yapması veya Statü belirtisi olarak görmesi nedeniyle eleştirilebilir. Ürünlerine ve mekana eleştri yapmak saçma bence.

Kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilgisayARDA

Hiç gitmedim.Bir eksiklğini görmedim,hissetmedim.

Aynen.
  • * Evet Starbucks üniversiteli doludur genelde.

* Sen kafede yiyişmeye çalışdığına göre ilköğretim 7 bilemedin 8. sınıftasın muhtemelen.

* Akranların İETT nin arka koltuğunu tercih ediyor genelde yiyişmek için.

* Şansını orada dene istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

quote:

Kesinlikle.

Ayrıca eklemek istediklerim;

# ) Starbucks asla süke yapma yeri değildir ; içtiğin kahve Venti boy ve extra şurup vs ( karamel şurubu gibi ) eklediğin takdirde bile maximum 10 TL olacaktır.

- 10 TL kimseyi zengin de yapmaz fakir de etmez. neyin artistliği bu anlamıyorum ordaki insanları :)

# ) Masaya iPhone 4 koymak bir statü belirtisi değildir.

- Kontratlı bile alınıyor lan o telefon..
    Ha "rahat oturayim", "cebimdeyken rahat oturamıyorum" diyosan, kaç insan cep telefonunu arka cebinde taşır ?
    Hadi cüzdanını çıkarıp koysan eyvallah da telefon.. yemezler :)

# ) Fakat bunların dışında gerçekten nezih bir ortamda kahvesini içip, diğer 3. sınıf cafeler gibi ikide bir de muhabbetin ortasında "bir isteğiniz var mı" diyen garsonlardan, kız meraklısı apaçilerden uzak bir ortamda muhabbetini eden kişileri gösteriş meraklısı olarak görenler de saçmalıyor..
    Ürünleri gerçekten çok güzel, dünyanın dört bir yanından toplanıyor o kahve çekirdekleri.. kimse kusura bakmasın gerçekten de ürünleri 1. sınıf. Fiyatları da öyle ahım şahım pahalı değil mekana göre oldukça normal.

• starbucks iyidir, 2 3 ayda bir giderim ama sürekli gitcek bir yanı yok veya kızla ilk buluşmalar için iyi bi mekan sakin oluyo rahat rahat konuşuyosun
  • Turkiye de Sturbucks inda suyunu cikardilar..
    Gideceksen ABD de git Starbucka sakin nezih insanlar kibar ve etraftan duyulmayacak ses tonu ile konusuyorlar.. Isteyen aliyor dergisini kitabini okuyor, kafayi dinliyor..
    off off canim ulkem yaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 25 Eylül 2011; 23:55:30 >
  • tchiboya gidiyorum ben
  • bende birşey sanıyordum starbucks u cidden çok basık boğucu bir mekan kahvelerde kazık 75 kuruşa nescafe capuccino alır içerim daha iyi
  • Asosyallere göre değil orası, siz devam edin böyle, orası ortam muhabbet yeri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Asosyallere göre değil orası, siz devam edin böyle, orası ortam muhabbet yeri.

valla mı senin gördüğün kız kadar kızla çıktım ben ufaklık
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.