Şimdi Ara

Bugün İlk Defa Starbucks a Gittim Hiç Sevmedim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu memlekette Starbucks a giden kendini bişey sanıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIDE IP

quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Bir sürü kahve çeşiti var şimdi oraya ne amaçla gittiğin önemli bazı beyni küçük gerizekalı kesimler oraya gitmeyi bir bok sanıyorlar hani hava atma amaçlı neyin havasını atıyorlarsa Herneyse güzel kahve çeşitleri var deniyebilirsiniz. Keşke frappuccino gibi popüler şeyleri deneseydiniz tadı güzeldir oranın diğer bir güzelliğide 1içecek ile saatlerce oturabilir sohbet edebilirsiniz.

frappucinno nasıl söyleniyor ?

ben yazıldığı gibi söylerim vallahi

• quote:

quote:

quote:

Bir sürü kahve çeşiti var şimdi oraya ne amaçla gittiğin önemli bazı beyni küçük gerizekalı kesimler oraya gitmeyi bir bok sanıyorlar hani hava atma amaçlı neyin havasını atıyorlarsa Herneyse güzel kahve çeşitleri var deniyebilirsiniz. Keşke frappuccino gibi popüler şeyleri deneseydiniz tadı güzeldir oranın diğer bir güzelliğide 1içecek ile saatlerce oturabilir sohbet edebilirsiniz.

oluyo mu öyle? birgün olurda gidersem söyleyebileceğim bir şey olsun yani. yanımızdakilere falan rezill olmayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu Starbucks konusunda da bi anlaşamadı bizim forum

Ne Starbucks'mış arkadaş. Her gidenin ortam yapmak için gittiğini falan mı zannediyorsunuz ? Bu sene ÖSS senem, her gün gidip sakin kafayla ders çalışıyoruz 2-3 kişi Baya dersane ortamı kurmuştuk hatta ramazanda 6 kişi gidip(iftar saatinde çok trafik oluyor da ) Rahatsız eden yok, evden çok daha rahat bir ortam. En az 2 saat çalışıp öyle dağılıyoruz evlere; Gerçi son zamanlarda Nero'yu tercih etmeye başladık,nispeten daha sakin oluyor

Ayrıca öyle aşırı pahalı değil, dışarıda bir çay içsen 2 lira zaten, filtre kahveyi 4 liraya alabiliyorsun Starbucks da.

• Mersin forumun yanındaki starbucks ın karşısında bi yerdaha vardı starbucks gibi ortamı baya güzeldi oranında.sıcak çikolata içmiştim baya hoşuma gitmişti bilen vardır belki orayı.
  • Zaten herkes sevseydi özelliği kalmazdı mahalle kahvesinden farksız olurdu.
    Sevmemen hoşuma gitti böylece seni orada göüp göz zevkim bozulmaz
  • Kahve ve kahve türevlerini hiç sevmem hayattada içemem.İçsem bile o kadar para bayılmam.Milshakeyide gider mcdan alırım abi hava olsun diye gidenler var sırf töbee
  • quote:

Orijinalden alıntı: daigo umehara
    hatun davet etti kahve ısmarlayacağım dedi bende ok dedim.

Kahveyi ben de seviyorum. Çünkü uyku problemine iyi geliyor. Ancak tansiyonu olan kullanmasın.

quote:

hatun davet etti kahve ısmarlayacağım dedi bende ok dedim.late mi ne öyle bir şey söyledi sanırım capuccino ya benziyordu.

Ben de kahve almak için gidiyorum. Pasta böğrek almam kesinlikle. Midem kazınıyorsa browni alırım. Latte dir o.

quote:

içerdeki kahve kokusu güzel kahvede fena feğildi

Aslında havalandırma iyi olması gerekiyor. Yani iyi havalandırma ve hafif kahve kokusu iyi gidiyor. Sigara içmediğim için içeride oturma lüksüm var.

quote:

baya büyük bardakda 6 tl aslında dışarıya nazaran uygun ama ortam çok tıkış pıkış ve aydınlık sevmedim yiyişmek için hiç uygun bir yer değil

Ben en ufak bardakta 6 tl veriyorum :) Loş ortam rahatlatır. Işık yorar. Tıkış pıkış iken hiç oturmuyorum. Elimde kahve ile gezmek daha iyi oluyor. Yiyişmeye değil kahve içmeye gitmelisin.

quote:

ayrıca üniversiteli ergen kaynıyordu mekan

Üniversitelinin uykusu gelmesin diye gidiyordur belki.

Kahve dünyası ve gloria jeans de güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 26 Eylül 2011; 21:31:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Canhatti

Frappuccino akar. Starbucks değişik bir yer orda ders çalışan bile gördüm garip ama guzel giderim arada.
    Açık alanda sigara içilmemesi fitil ediyor.

dershane kütüphanesi genelde kalabalık olduğu için yazın sürekli orda ders çalıştık sessiz sakin hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canhatti

Frappuccino akar.

Yemin ediyorum bunu yazmak için konuya girmiştim.

Zaten Frappuccino dışında da bir şey denemedim ben Starbucks'ta, bugüne kadar 3-4 defa gitmişimdir en fazla.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

oluyo mu öyle? birgün olurda gidersem söyleyebileceğim bir şey olsun yani. yanımızdakilere falan rezill olmayim.

fırappiçino diye okuyorum ben

• Ben de karamel mokağto yu söyleyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

Ben de karamel mokağto yu söyleyemiyorum

Caramel Macchiato yazılır karamel makiyato okunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotomen -- 26 Eylül 2011; 22:16:17 >
  • eğer gösteriş meraklısı görgüsüzler ve beyinsiz ergenler(not:12-16 yaş arasını beyinsiz alanları kınıyorum.) olmasaydı iyi olurdu gloria jeans gibi yerler daha mantıklı olacaktır
  • @Dila'
    Eyvallah. Cevap için sağolasın.
  • lokum ye sen orda, ağzının kokusunu alır ergen
  • Bende sbarroya gittim pazar lanet gelsin garip kokuodu pizza ve mideme oturdu
  • Sıtarbaks lüks ve elit bir yer değil zaten,statü göstergesi zaten olamaz. Sadece, gerçek para nedir bilmeyen ve 3 kuruşluk hesabı gözünde ve bilinç altında deve yapan,mental açıdan kompleksli eziklerin lüks bellediği mekanıdır.
  • 6 liraya kahvemi olur alırım nescafe gold tamam, öğrenci adam kahveye o kadar paramı verir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.