Şimdi Ara

Bugün İlk Defa Starbucks a Gittim Hiç Sevmedim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Canhatti

Frappuccino akar. Starbucks değişik bir yer orda ders çalışan bile gördüm garip ama guzel giderim arada.
    Açık alanda sigara içilmemesi fitil ediyor.

Bugün İlk Defa Starbucks a Gittim Hiç Sevmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Ottoman -- 26 Eylül 2011; 7:34:49 >

• abd deki daha iyi diyorsunuz sessiz diyorsunuzda ben bir kere gittim ondada birşey içmedim geçiyordum sadece yabancı bir grup vardı sadece ingilizc konuşuyorlardı ve sesleri 20 metreden açık ve net duyuluyordu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Asosyallere göre değil orası, siz devam edin böyle, orası ortam muhabbet yeri.

Hocam sen starbucks a cok giden birisin sanırım. soyleyebılırmısın cay-kahve ve turevlerını sevmeyen bırı ıcın baska ne alternatıfler vardır orda? (soguk kahve turevlerı varsa olabılır)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika'da Starbucks sıradanın da sıradanından bir kavhe dükkanı. Türkiye'de maşallah tikilerin gövde gösterisi yapma yeri.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buckiex -- 26 Eylül 2011; 8:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Hocam sen starbucks a cok giden birisin sanırım. soyleyebılırmısın cay-kahve ve turevlerını sevmeyen bırı ıcın baska ne alternatıfler vardır orda? (soguk kahve turevlerı varsa olabılır)

ben söyleyeyim, raspberry frapaçino alabilirsin. kahveyle uzaktan yakından alakası yok, soğuk, buzlu, tatlı bir içecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daigo umehara

quote:

valla mı senin gördüğün kız kadar kızla çıktım ben ufaklık

Ergenlik evresi vol.1
  • quote:

quote:

su içebilirsin
  • starbucks a bende hiç gitmedim,yanından geçtiklerimin içindede havalı cins tiplerin oldugu dogrudur
  • fakirim bi kahveye 8,75 vermek yemiyor demiyorsunda ünili ergenler diyorsun. he he tamam liseli sen şimdi grup olarak 51 oynamaya devam et
  • zaten gitme çok kazık hayatımda hiç gitmedim ama bir kahveye de o kadar para mı verilir

Bugün İlk Defa Starbucks a Gittim Hiç Sevmedim
  • quote:

quote:

Konuyla alakası yok forumda Ayreon dinleyen varmış aman tanrım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

Orijinalden alıntı: sinsar

quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Görgüsüz yeri.Önceden bu tipler mc donalds'a giderdi.İçeride bir hamburger yiyip dışarıdan geçenlere küçümser gözlerle bakarlardı.Şimdi oraya herkes gidince yeni mekanları bu kahveci oldu.Evimin 100 metre ilerisinde bir tane var merak edipte bir gün oraya gitmedim ama her gün önünden geçiyorum.Orada oturan tiplerin hareketlerini görünce gülmemek için kendimi zor tutuyorum.
    Altı üstü bir kahve almış sanki kafeyi satın almış gibi havalarda dışarıya bakan tipler var.

haklısın usta alt tarafı paketi 35 kurus olan kahve yada kilosu 10 lira olan dondurma yiyerek neyin havası atılır anlamak zor .

Bizim milletimiz kendi için değil hava atmak için yaşar.
    Asgari ücretli işçide bile 1500 liralık telefon var.Bunları alırken acaba bu telefona ihtiyacım var mı diye düşünen yok.Hiç kullanmayacağı özelliklere para veriyorlar.
    Starbucks bir kahveyi 4 cente mal ediyor diye duymuştum.Bunlar güney amerikadan kahve çekirdeklerini konteynerler dolusu olarak toptan aldıklarından çok ucuza mal ediyorlar.Süsleyip bizim millete 10 liradan geçiriyor.
    Tipik amerikan işletme mantığı.Az sayıda ve genç, vasıfsız elemanlar çalıştırıp işçi maliyetini düşürüyorlar üç kuruşluk kahveyi süsleyerek yüksek fiyattan satıyorlar.

Amerikada amele mekanı starbucks, türkiyede çok sağlam imaj yaptılar, tikky özentilerini çekmeyi başardılar, kahveye 6 lira verip, amele gibi kasadan self servisle alıp plastik bardakla içen kesime bende gülüyorum. Servise para verirsin tamam derim, ama starbucks da servis namına bişey yok

Havalı bir mekana gittiğini sanıyorsun, sana hizmet edenler asgari ücretle çalışıyor, bu abes bir durum, ve saçma.

Sturbuck ABD de amele mekani degil hatta pahalidir.

Amerkada amele mekani diyince benim aklima hep McDonalds lar gelir.. Ne kadar loser varsa McDonalds ta.. 1$ a hamburger satiyorlar.. 5$ a karnini doyuruyorsun

• Starbucks'a gidip kahve içmeyi de, havalı olmak olarak görenler var ya.
  • İddia ediyorum herhangi bir cafede vs sadece çay içerek starbucksa bayılacağınız paradan çok daha fazlasını bayılırsınız. Starbucksa gitmedim ama eminim böyle.
  • cem yılmazın business muhabbeti var ya portakal suyu veriyolar o da yarım sen de kendini kral sanıyosun bu starbucksta da aynı olay işte bi kahveye bayılıyosun 5-10 lira kendini kral sanıyosun tabi lafım adam gibi oturup kahvesini içene değil bunu bi sosyal statü göstergesi olarak kullanananlara neyse işte anladınız siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

quote:

quote:

Konuyla alakası yok forumda Ayreon dinleyen varmış aman tanrım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Starbucks iyidir güzeldir, ortamı sakindir, kahveni al geç istediğin kadar otur, sesli konuşan, yiyişen olmaz. Benim gibi gürültüden hoşlanmayanlar için ideal mekandır bence. Çoğu kitle havasına gidip bir bok olduğunu sanıyorlar orada haklısınız ama dediğim gibi tercih edilebilecek bir yer.

Şu konuda birşey soylemek istiyorum.

Cogunlukla Suadiye Starbucks'a giderdim, ne zaman gitsem arkada bir kac kişinin yiyiştigini gorurum.Oyle yaşı kücük liseli tiplerde degil ne yazik ki.

Ama genel olarak sessiz, sakin ve goreceli olarak nezihtir.

Fakat bu olayın basıma birkac gelmesi üzerine Cafe Crown'a gidiyorum.Orası ortam olarak daha rahat, fakat fiyatları biraz daha yüksektir.
  • Git bir gün de Türk kahvesini dene oranın . Serttir bağımlılık yapar
  • Hiç güzel değil oranın ürünleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Bir sürü kahve çeşiti var şimdi oraya ne amaçla gittiğin önemli bazı beyni küçük gerizekalı kesimler oraya gitmeyi bir bok sanıyorlar hani hava atma amaçlı neyin havasını atıyorlarsa Herneyse güzel kahve çeşitleri var deniyebilirsiniz. Keşke frappuccino gibi popüler şeyleri deneseydiniz tadı güzeldir oranın diğer bir güzelliğide 1içecek ile saatlerce oturabilir sohbet edebilirsiniz.

frappucinno nasıl söyleniyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.