karşıdan beri tespih sallıyor aklınca beni korkutacak 10 lira var mı abi dedi yok dedim gitti nereden buluyor bu cesareti? Karşısında 173 boyunca 92 kiloluk adam var.kolum onunkinin 2 katı |
bugün elinde tespih olan bi keko para istedi. nereden buluyorlar bu cesareti

-
-
onun suçu degilki gerçek suçluyu tahmin et
-
173 ne la kız gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben benzer durumlarla karşılaşınca yok demeye bile tenezzül etmiyorum hiç sevmem bu tipleri. en fazla kafa işareti yaparım yok diye ters bi bakışla. şimdiye bakar başıma bişe gelmedi çok şükür xd
-
ben benzer durumlarla karşılaşınca direk ANANI yolla diyorum gidiyor
-
-
Kilonuzu tam çıkaramamıştır. Birde uzun kollu giyiyorsanız kolları da görmemiş olabilir ordan geliyordur bu cesaret, özgüven :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: braveheart92Kilonuzu tam çıkaramamıştır. Birde uzun kollu giyiyorsanız kolları da görmemiş olabilir ordan geliyordur bu cesaret, özgüven :)
montla baya iyi duruyorum
saçlarım asker traşı. boru gibi sakalım var
millet normalde yol değiştiriyor beni görünce. bu tipler para istiyor
-
muhabbet kuşu gibi tipin var bu tipten kim korkucak
-
Liseye giderken benim de sabah üç dört çocuk koşa koşa gelip önümü kesmişti, para ver dediler, paran var mı diye sorsana önce dedim, çocuk öyle kaldı mal gibi xd ne cesaret öyle dediysem. Sonra Serhat abim seni çağırıyor dedi, Serhat abin kim dedim, gözüyle arkayı işaret etti döndüm baktım, adam bana el kaldırıyor benim diye mal mıdır nedir. Bir iki saniye herife baktım, sonra tamam bırakın gitsin dedi, gittim :D
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..muhabbet kuşu gibi tipin var bu tipten kim korkucak
kendi fotosunu atmaya korkanlar böyle şeyler yazmasın
-
Kilolumusun kaslımı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Liseye giderken benim de sabah üç dört çocuk koşa koşa gelip önümü kesmişti, para ver dediler, paran var mı diye sorsana önce dedim, çocuk öyle kaldı mal gibi xd ne cesaret öyle dediysem. Sonra Serhat abim seni çağırıyor dedi, Serhat abin kim dedim, gözüyle arkayı işaret etti döndüm baktım, adam bana el kaldırıyor benim diye mal mıdır nedir. Bir iki saniye herife baktım, sonra tamam bırakın gitsin dedi, gittim :D
Tamam git demese n'apardın hocam merak ettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-79AA8D8C9Tamam git demese n'apardın hocam merak ettim.
Alıntıları GösterÇocuklar benden ufaktı biraz, birini sertçe itip kaçardim herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mekatroniks
Kilolumusun kaslımı :)kaslıyım baya
-
quote:
Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..muhabbet kuşu gibi tipin var bu tipten kim korkucak
Hocam temiz yüzlü halini görüp ondan cesaret etmiştir.
Yüz temiz olunca adam demiştir bu para verir diye kendi kendine.
-
muhabbet kuşu ne ya WQ:E:QE:EWQ:WEQ
En Beğenilen Yanıtlar

muhabbet kuşu gibi tipin var bu tipten kim korkucak ![]() |
173 ne la kız gibi
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X