unraveling meydan okuyorum
@unraveling blitzde iyi olabilirsin ama normal hızda beni yenebileceğini sanmıyorum.
Bitcoin an itibariyle 41.000$ ı geçti
13.000$ ken almıştım o zamanlar diyordum bu iyice doyuma ulaştı artık artmaz ama düşmezde en azından, şu zorlu pandemi günlerinde keyfim yerine geldi.
Türkçe underground kodlama forumu var mı?
Background olması için biraz kendimden bahsetmek gerekirse, hayatımın çoğu Almanya'da geçti, çocukluğumdan beri programlamaya ilgim var ve yaklaşık 10 yıldır oyun binarylerini hackleme, uygulama crackleme ve oyunlara low level (network düzeyinde) botlar yazmaktayım, bu işlerden iyi gelir elde ettim. Şuanda Türkiye'de bilgisayar mühendisliği okumaktayım.
Bu konuda beni üzen bir durum var, bu piyasanın genelde Alman ve Ruslara kalmış olması. Şuana kadar sadece bir Türk ile karşılaştım o da tesadüfen oldu. Türkiye'den bu işlerle ilgilenen var mı? Bulabildiğim tek platform turkhackteam ve orasıda cringe (daha iyi tarif edecek kelime aklıma gelmedi)
Manchester by the Sea şimdiye kadar izlediğim en hüzünlu film
Şimdiye kadar yüzlerce film izledim ama bu kadar depresyon dolu bir karakter görmedim daha. Spoiler vermek istemiyorum eğer drama izlemek isteyen varsa tavsiye ederim.
kanal tedavisi neden bu kadar zor
azı dişim için kanal tedavisi yapılcak dedi doktor, iki sefer gittim ilkinde 2 iğne diş etinden bir tanede damaktan vurdu uyuşturdu sonra dişin sinirlerini aldı ve geçici dolgu yaptı. bir hafta sonraki ikinci seansta tekrar anestezi uyguladı ve dişin içini temizledi ve tekrar geçici dolgu yaptı haftaya tekrar gitmem gerekiyor, diş etine vurulan iğne sorun değil ama o damağa vurulan iğne girerken acayip acıtıyor, damağım süzgeç oldu artık psikolojik olarak yıkıldım normalde dişçiden korkmam ama artık bir anksiyete oluştu
DAMAĞIM KAŞINIYOR
alt damağım fena kaşınıyor özel ağız ve diş merkezine gittim dişleri temizleyip yolladılar ama hala geçmedi çok tuhaf bir his sanki dişlerim kamaşıyor gibi, randevu aldım ama 2 hafta sonrasına verdi o kadar zaman nasıl beklerim bilmiyorum, bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ve devlet hastanesine gitsem randevu almadan alırlar mı?
Kusursuz insan: Ernest Khalimov
Yıllarca süregelmiş olan Bogdanoff genetik seçilim deneyleri meyvelerini vermiş bulunmaktadır.
Karşınızda gigachad, mükemmel insan ürünü, çirkin ve asosyallere karşı savaşımızda bize öncülük edecek mesihimiz:
Almanca bilen birisi bakabilir mi?
gerek kalmadı
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 164
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.879 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 294 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic