Şimdi Ara

Gym’de karı bulan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 2.kez bi kızla karşılıklı etkileştiğimizi sezdim

hiç gym’de karılara yürümedim zaten haremlik selamlık salona ya da evin aşağısındaki salona gittim hep yeni başladım macfite 3 ay falan oldu

nasıl yürüyebilirim

• Yalvarırım bana yardım edin
  • hav hav

• Gymde kızın olduğu tarafa iki kere baktım diye kavga cikiyordu dikkat et dayak yeme
  • Jodorowsky kullanıcısına yanıt

Hocam tokmakçısı yanında olan kıza yürümicem herhalde

• Sen nasıl bir ilgi kopefisin ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt

Türkçe konuş

• Hevhev
  • Senin zaten tanışmak sohbet başlatmakla ilgili problemin yok ki sen devamını getiremiyorsun
  • Ben 5 para etmez itin tekiyim

gym'de hiç bi karıyla tanışmaya yeltenmedim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 20 Ağustos 2022; 22:42:4 >
  • up

• Neden matador
  • MacFit ota b*ka ban atıyor :D. Deneme bence..

• Nasıl ya

• furkanta_resmi kullanıcısına yanıt

hocam buna kopek demeyin sonra gidip şikayet ediyo beni de blocklamıs gerçekleri söylüyorum diye  

• 3 ayda 5 tane buldum 2 siyle yattım diğer 3 ünden 1 i bakireydi terk ettim öteki 2 si başka kızlarla olan münasebetimden ötürü onlar beni terk etti 1 tanesi öyle bir terk etti ki beni 5-10 kişinin içinde azarladı neymiş ünide benden daha yav çok az insan varmış falan hadi ordan

Lakin bizimkisi üniversite yerleşkesinde bir gym. İstisnasız herkes öğrenci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 18 Eylül 2022; 11:36:4 >
  • Gym ne la ?
  • 10 erkeğe 9 erkek düşüyor. Salsa kursunda ise tam tersi 10 kıza 9 kız düşüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.