Şimdi Ara

Bugün Dh deki 17.Yılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, tam 17 yıl önce bugün yani 19.08.2008 tarihinde foruma üye olmuştum. Bu tarihten önce de forma takılıyordum misafir olarak. Ama forumda geçirdiğim süre zarfında birçok kişi ile tanışma ve alışveriş yapma imkanım oldu. Daha yüzlerini bile görmediğim hatta seslerini bile duymadığım birçok kişiyle o kadar çok şey paylaştık, o kadar çok alışveriş yaptık ki. Forumda gerçekten inanılmaz iyi, kendi alanında inanılmaz donanımlı ve bir o kadar da fazla güzel insanlar var ki anlatmaya başlasam sonu gelmeyecek gibi. Ne ihtiyacım olsa, hangi konuda sıkışsam, ne soracak olsam, ne alacak olsam ilk buraya bakıp öyle karar veriyorum gerçekten. Kendi bilgim ve tecrübelerim ile ilgili de birçok kişiye yardımım oldu bu süre zarfında da. Hala ilk zamanlarımda olduğu gibi foruma her gün bakıyorum. Neler konuşuluyor, neler paylaşılmış, ülke gündeminde neler var sürekli buradan da takiplerini yapıyorum. Çok fazla yazmadığım foruma çok takılmıyormuşum gibi gelebilir belki profilimden ama her gün mutlaka bir girip bakıyorum. Bu benim için bir alışkanlık oldu desem abartmış olmam. Buradan öğrendiklerimden gerçekten bana hayatımda inanılmaz fayda sağlayan şeyler oldu. İyiki kurulmuş bu platform ve iyi ki böyle güzel insanları tanımamıza olanak sağlamış. İnşallah da daha düzgün ve seviyeli şekilde devam eder var olmaya DH. Herkese saygılar, sevgiler. İzmir den selamlar olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hayirli olsun nice 17 yillara allah omur versin insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskilerden kalan olmadı. Yazasım bile gelmiyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Maşallah siz benden eskisiniz hocam :)

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Cümlemize inşallah. Sizde yakınsınız bana bu arada.

• Bende uzun zamandır forumdayım. Genelde sıcak fırsatlara göz atıyorum. Bu forumun en iyi yanı insanların bir amaç için giriyor olmaları. Ekşi hesabım da var ama orada buradaki samimiyeti bulamıyorum. Az pusuya yatmadık fırsat kovalarken :) pusucular burada mı 🤣

• Chantodowill kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsatları bende yakından takip ediyorum. Foruma girdiğim her zaman mutlaka bakarım. Gerçekten çok fazla şey buldum alacak. Bu arada önceden çok daha iyiydi bu bölüm şimdi boylar vs yüzünden ya çoğu şey hemen bitiyor ya da çoğu kişi bu sebeple konu açmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt

forum eskisi gibi değil. 22 Haziran 2006 tarihinde Knight Online vesilesi ile üye olmuştum ama teknoloji kısmında aktiftim. şimdi o popülerliğini kaybetti.

• helal olsun üstat 

• Çıtır çıtır kıtır kıtır hadi bakalım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.