< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bugün BOYKOT için ne yaptin? (3. sayfa)

-
-
Kuruş kazandırmamaya devam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dışarı çıkıp kahve içmemek diye bir suç yok dimi?
Evde içebiliyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CHP millet işsiz aç diyor ama firmaları boykot edip işçi çıkartmalarına sebep oluyor, bu parti iktidarı hakediyor mu?
İlla biz mi yazalım bunları hiçbir muhalif şunu bile düşünemiyor mu?
-
Boykot listesine bakınca bu firmaların kaç tanesi yerli ve milli ürün satıyor?
Mesela kahve, ithal mi yoksa yerli mi?
Araba yerli mi?
Gazete kağıdı yerli mi? SEKA kapandıktan sonra selüloz üretimi bitti diye biliyorum, yarı mamul olarak ithal edip işliyorlardı en son.
Şeker ve çikolata yerli mi?
Hammadde olarak bakınca neredeyse hiçbiri yerli değil.
Tüketim sonucu ithalat artıyor, bütçe açığı artıyor, enflasyon artıyor, yoksulluk artıyor, doğal olarak işsizlik artıyor.
Senelerdir hükümet insanlara birikim yapın, paranızı bankaya yatırın demiyor mu? Dolaşıma sokun, borsaya sokun diyor.
insanlar ithal ürünlere para vermezse yurt dışına çıkan döviz azalacak.
Ben iyi yönünden bakıyorum bu duruma.
Umarım alkol ve sigara tüketimi de azalır.
Özellikle sigara konusunda sayın Cumhurbaşkanımızın hassasiyetini de biliyoruz. Keşke komple yasaklansa.
yerli ve milli ürünle alaksı yok oralarda işçiler çalışıyor o işçiler bu milletin işçileri, işlerine gelince İsrail markalarını desteklerler işçi çıkarmasınlar diye, işlerine gelmeyince boykot et bunda tutarlılık var mı?
-
İftardan sonra espressoLAB'a gidip kahve içtim:D
işine gelmiyorsa boykot olmuyor zaten.
Başka yerde de iş bulabilirler, o yönden pek problem olmaz.
TÜİK e göre işsizlik düşüyor zaten.
Gazze savaşı çıktıktan sonra İsrail ile ticarete devam edildi mesela. Ticareti protesto edenlere de müdahale edildi, o yüzden israil markası muhabbeti pek samimi gelmiyor.
Bu arada baba tarafından Filistinliyim ama Türk vatandaşıyım, sülalem hala orada.
Ne mutlu Türk'üm diyene.
Fatura atsana?
Hocam trollere cevap verme allah askina,ben laf attilar mi hoşt yazip engelliyorum.Bunlari normal bir varlik olarak düşünmeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Iktidarin yillar icinde ortaya cikan yolsuzluklari, kurduklari sirketler uzerinden devlet hazinesine akmasi gereken paralarin yolunu kendi kasalarina yonlendirdiklerini gordukleri icin, hem iktidar yanlisi sirketlere hemde bu sirketlerin ulke hazinesine tek kirus faydalari olduguna inanclari kalmadi. Demirorene yok paraya hibe edilen sirketlerin hala parasi devletin kasasina girmedi. akp belediyecilikte kazandigi guveni iktidarinda kurdugu yolsuz duzenle tumuyle kaybetti. Belki adi yoksuzluga karisan bakanlari korumasaydi, bugun baska bir yerde olurdu. Ne yazikki hala daha yolsuzluklari ayyuka cikmis partilileri koruyor. Cok sesli Milletvekilligini bitirip sayilari artmasina ragmen ne ise yaradiklari belirsiz, kendi hir dusuncesi ve fikri olmayan Milletvekilligi sistemi kurdu, tabiri caizse tuzluklar. Cok sesli donemde Abd nin Iraka operasyonuna ulke topraklarindan izin vermemistik.
akp partisinde milletvekillerine yaptigi bu tek seslilik baskisini muhalefetede yapmaya basladi. Suanda insanlarin buyuk umutlarla iktidara getirdigi, ona guvenip buyuttugu, her yetkiyi verdigi partinin durumu icler acisi. Insanlarin guveni istismar edilio kendi gucunu devlet icinde genisletmek icin kullandi. Halka ragmen yonetim anlayisi hakim olmaya basladi.
Oncedendw agir isleyen yargiya pek guven yok iken, artik hic kalmadi. Oyle bir sistem kurulduki basa gelen her iktidar devleti ve yargiyi ele gecirip guclenince karsisindakini ezmeye calisacaktir. Bugun guclu olan akp, CHP yi ezerken, yarin guc ve iktidar CHP nin eline gecince akp yi ezmeye calisacaktir. Bizim karsi oldugumuz noktada burasi, biz boyle bir sistem istemiyoruz, guclunun zayifi ezdigi, yanli adalet sistemi olmaz. Hukuk ve adalet birgun herkese lazim olur. Devketin dininin adalet oldugu ve taraf gozetmeden kararlar verebilen tarafsiz ve bagimsiz bir yargi sistemi istiyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan,
1938 den bu yana ülkeye en çok yararı dokunmuş adamdır.
-
Boykot büyük panik yarattı, hemen üşüşmüşler konulara falan
Acayip açıklamalar, saçma sapan videolar... Baya etkili oldu demek.
Korkup çekindiklerini bu kadar belli ettiler. Acayip şaşırdım ya... Bu kadar mı korkuyorlar diyordum, bu kadar korkuyorlarmış.
Boykot işi bana saçma gelse de, "toplumsal tepki" babında ilk defa ve organize olması açısından çok güzel bir hareket olarak takdir ettim.
Milletçe hiç bir şeyde böyle organize olup tepki veremiyoruz diye kızıyordum.
Ehh, dandik kahve almayla destek olunamıyor, boş D&R torbaları ile boş bardakları da gördük, onu bile alamıyorlar ki
Gençlik kollarına talimat gitmiş, 1 akşam takılıp "mesaj gönderdiler"
ETS Turizm paso sekülerlere tatil satıyor, muhafazakar kitle için otel neredeyse yok gibi bir şey.
Aynı desteği o platformda da bekliyoruz trollerden, hadi bi tatil alsanıza 5 yıldız, UHD otel, 1 hafta
Ayrıca burada Türk markaları boykot ediliyor diye "yerli milli" ayağı yapan tiplemeler, Coca-Cola'nın, Starbucks'ın her haltının Türkiye'de üretildiği, ülkemizdeki tedarikçilerden alındığını, çalışanlarının Türk emekçiler olduğunu, yani kısaca Türk firmalarını batırmaya çalıştığını hemen unutmuşlar galiba. Ki buna kendi yandaşlarından bile karşı çıkanlar oldu, Türk firmalarına zarar veriyorsunuz yapmayın diye. Ama bi grup tipleme gidip Starbucks'ta kahve içene saldırıp saçmalamayı tercih etti.
Vandalın da kim olduğunu görüyoruz.
Tabi, işlerine gelince yerli milli...
Bazıları diyor ki işte Starbucks Coca Cola boykotlarına saçma diyordunuz, şimdi aynısını siz yapıyorsunuz diye... Saçma olan kısmının açıklaması yukarıda.
Burada başka bir tepki var, onu da anlayamıyorsunuz tabi. Ya da anlıyorsunuz da, işinize gelmiyor diyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 27 Mart 2025; 11:31:32 >
-
Boykot edilen firmalar yaw yapmayın, etmeyin mahvolduk, çok korktuk diyorlarmış.
Chp muhalefeti bu işte. Boykot edilen firmaların reklamını yapmış oldunuz. Kör muhalefetin karşısında olanlar da destek olmak amacıyla o firmalardan daha çok alışveriş yapıyorlar.
-
Herkez 2 ay tasarruf yapsa, zorunlu ihtiyaç dışında alışveriş yapmasa piyasalar kan ağlar.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X